Cautare

1060 de rezultate pentru "educatie" (3.52 secunde)
este inadmisibil ca un om care nu cunoaste ce se intampla la fata locului sa afirme ca un primar a pus anumite interese politice deasupra intereselor orasului, lucru care, cel putin de cand sunt eu primar, nu a fost niciodata adevarat, si al doilea lucru tine de educatie.
A crescut intr-un mediu impropriu si ce educatie a avut el... dar a facut si multe lucruri bune, multe donatii.
„Dupa zece luni de lupta politica sterila si inutila a venit momentul sa ne intoarcem la problemele reale ale tarii, la buget, la problemele din educatie si sanatate, la agenda economica si sociala a Romaniei“, a afirmat Mircea Geoana.
Vicepresedintele PNL a mai spus ca, in opinia sa, Guvernul nu trebuia sa aloce cinci la suta din PIB pentru Educatie.
Reprezentantii PSD au adoptat o declaratie prin care cer „Guvernului portocaliu“ sa demisioneze din cauza situatiei din Educatie, a reformei sanatatii, a protectiei sociale si a luptei impotriva coruptiei.
El a precizat, in acest context, ca nu a fost deranjat de prezenta presedintelui Basescu la ultimele negocieri dintre Guvern si liderii sindicali din Educatie, aratand ca seful statului nu a propus angajamente suplimentare si ca l-a sunat imediat pentru a-l informa asupra continutului discutiilor.
Educatie Fundamentala Va propun un mic experiment. Incercati sa va intrebati cunoscutii care este scopul vietii lor sau care este scopul lor in viata etc.
Patru ministri - Sulfina Barbu de la Mediu, Anca Boagiu de la Integrare, Gheorghe Barbu de la ministerul Muncii si Mihail Hardau, de la Educatie - au declarat ca nu mai pot lucra alaturi de Tariceanu, pe care il acuza de...
- Sun Microsystems - are SunWeb, update- uri de noi produse, catalog de produse, educatie, informatii despre resurse umane, descrieri ale diviziilor de vanzari si marketing.
Cu toate acestea, este evidenta o lipsa acuta de informatie, de educatie politica: "Oamenii inca mai cred ca un partid le da case si locuri de munca", a constatat cu amaraciune Mironescu.
Cu ocazia sarbatorilor pascale Atelierul Mestesugarilor Surzi din cadrul Asociatiei Centrul de pregatire pentru o viata independenta in limbaj mimico-gestual si Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Buzau organizeaza in perioada 06-08 aprilie 2015, interval orar 09:00-16:00, in Foaierul Salii de Plen al Senatului, o expozitie cu produse decorative specifice Sarbatorii de Paste.
la prima vedere, nu facem decat sa finantam viata religioasa, dar in realitate, ceea ce sprijinim sunt drepturile cetatenilor romani din afara granitelor, este identitatea lor nationala, culturala, personala, este pastrarea limbii lor, este incercarea de a le asigura o educatie in limba romana, niste drepturi, un minim sprijin social.
Impreuna cu familia, cu scoala si cu alte institutii abilitate, Biserica trebuie sa dezvolte si mai mult o educatie si o cultura a pacii spirituale interioare si a pacii sociale, o cultura a respectului reciproc si a reconcilierii, in locul urii, al invrajbirii si al violentei prezente in lumea de azi.
Pentru ca daca istoria civilizatiei umane este trecerea de la o generatie la alta a valorilor, atunci este evident ca asistam la o transformare esentiala a tuturor mijloacelor de educatie, in scopul de a nu se trece mai departe cateva valori esentiale ale Europei, printre care pe primul loc se afla spiritul critic.
Un program complex de educatie si culturalizare a celor mai tineri spectatori reuneste peste 50 de evenimente dedicate copiilor, parintilor si educatorilor, dar si profesionistilor din domeniul teatrului pentru copii.Timp de o saptamana, acestia sunt invitati sa urmareasca productiile programate â€" o selectie diversificata de spectacole de teatru dramatic, liric, teatru-dans, pantomima sau spectacole senzoriale pentru bebelusi, sustinute de 23 de teatre si companii teatrale din 9 tari â€" si sa participe la evenimentele conexe propuse anual de Teatrul Ion Creanga:
Marinescu a motivat solicitarea sa prin faptul ca "in toate statele europene loteriile nationale infiintate cu capital integral de stat au ramas monopol de stat", iar "profitul obtinut de Loterie este dirijat catre protectie sociala, cultura, sanatate, educatie".
Presedintele PD, Emil Boc, si presedintele executiv al formatiunii, Adriean Videanu, au vorbit ieri despre necesitatea aprobarii in Alianta, la nivel politic, a unei rectificari bugetare care sa redirectioneze bani catre domeniile cu probleme - educatie, sanatate, infrastructura, pensii.
Profund indragostita de filozoful ei, isi petrece timpul predand, muncind, scriind si, cand apare prilejul, isi potoleste simturile in compania fetelor, uneori chiar a propriilor eleve, ceea ce va atrage excluderea sa din sistemul national de educatie, in 1943.
- Imi place mult pictura, uneori mai intru in cate o expozitie, dar regret ca nu am o educatie in domeniu.
Aproximativ 80% din populatia urbana cu educatie medie si superioara este de parere ca somajul, coruptia, nivelul taxelor si impozitelor, pretul utilitatilor publice sunt cele mai importante probleme economice cu care se confrunta tara.
google-analytics.com