Cautare

1060 de rezultate pentru "educatie" (3.12 secunde)
Am predat 6 ani ca profesor de educatie plastica si salariul meu era 200 euro/luna. Asta era BAM!-ul ca sa devii milionar?
Copilaria Crescuta de Adriana, Lucretia a primit o educatie completa: invata spaniola, italiana, franceza si putina latina; studiaza si muzica, desenul, dansul si broderia.
Daca nu o facem mereu, inseamna ca avem mari carente in educatie, ca nu am facut scoala cum se cade, ca am ramas la un stadiu de fiinta inferioara.
Ca un adevarat purtator de cuvant al PSD ce este, senatorul aflat in opozitie Cristian Diaconescu a facut referire la principalele tare ale Guvernarii Tariceanu: lipsa unor proiecte referitoare la educatie, infrastructura si mediu.
Aceasta opinie se manifesta mai intens in randul barbatilor, al persoanelor cu varste peste 50 de ani si al persoanelor cu un grad mai ridicat de educatie.
Marti vei fi preocupata de activitati intelectuale, de educatie si de mass media. Atentie la ziua de mircuri si la seara zilei de marti.
Daca ai educatie performanta, esti, ca popor, liber. Romania este un vultur inchis intr-o colivie, din care nu poate sa-si intinda aripile, sa zboare.
strategia de sanatate bazata pe preventie, hrana sanatoasa, educatie prin miscare, politica demografica stabila. Romania detine Strategia Nationala pentru Dezvoltare Durabila (SNDD) inca din 2008, dar nu s-a pus in practica nici o propozitie din acest document.
dar si de educatie: pedagogi, educatori, invatatori, profesori. Numarul casei 7 Aspecte pozitive: Daca iti doresti sa ai timp pentru tine, ca sa studiezi, sa meditezi, sau pur si simplu sa iti petreci timpul singur, departe de agitatia lumii, alege o locuinta cu numarul 7.
"PNL nu are ce sa reproseze ministrilor sai", a declarat acelasi George Dragomir, deputatul adaugand insa ca a inteles de la colegii sai de Alianta, de la democrati, ca doi ministri PD au zile numarate - Gheorghe Dobre de la Transporturi si Mihail Hardau, de la Educatie.
Terapia de familie Atat pacientul cat si familia sa pot beneficia de pe urma terapiei, care ofera sprijin si educatie familiilor.
El a precizat ca se refera la finalizarea unor masuri in care s-au inregistrat progrese, dar care nu au fost duse pana la capat, si a exemplificat prin situatia din Justitie, adop-tiile internationale inca in derulare, aplicarea "sistemului Bologna" in educatie, sistemul de preintampinare a catastrofelor naturale.
Studiul demonstreaza de asemenea  cum rezultatele acestor tensiuni variaza in functie de tara, sex, grupuri de varsta si nivel de educatie.” Campionii Mondiali in protectia solara In ciuda factorilor geografici, climatici si educationali, acest studiu derulat in 23 de tari dezvaluie cativa campioni in protectia solara si prevenirea cancerului de piele si atentioneaza  asupra catorva tari care au ramas in urma la acest capitol.    Cand au fost chestionati cu privire la obiceiurile de protectie solara, un numar surprinzator de 34% din populatia greaca a declarat ca se protejeaza pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, urmati indeaproape de Chile (33%) si Australia (32%).
Secretarul executiv al PSD, Ana Birchall, a solicitat demisia ministrului Educatiei, Mihail Hardau, pentru nerespectarea promisiunilor si i-a daruit simbolic un urs de jucarie care functioneaza pe principiul hopa-mitica si care ar reprezenta comportamentul ministrului fata de educatie.
O alta luare de pozitie a fost cea a lui Kathleen Marden, profesor coordonator in diverse studii postuniversitare de educatie si cercetatoare a fenomenului OZN si a rapirilor.
Trebuie sa luam in calcul si faptul ca aceste alocari au generat presiuni semnificative asupra bugetelor destinate domeniilor din afara apararii (sanatate, educatie, economie, etc.).
- Afganistan, Irak, Siria etc.) au avut spitale, au avut scoli, au avut suprastructuri, au avut educatie, au avut religie. si toate acestea trebuie reconstruite.
A avut o constanta participare la activitatile de educatie si asistenta psihosociala desfasurate la nivelul sectiei de detinere. A contribuit la imbogatirea cunostintelor despre mentinerea sanatatii corpului uman, fiind indrumator pentru alti detinuti in cadrul programului.
Guvernul va mai putea reglementa prin ordonante probleme ce tin de agricultura, comunicatii, cultura, educatie si sport, salarizare si protectie sociala, administratie si interne, contraventii, prorogarea unor termene prevazute de acte normative cu putere de lege.
Asta tine de educatie, de sensibilitate sociala, de cultura umanista, in primul rand. Cand ura fata de aproapele tau este dominanta in societate, la ce va asteptati din partea lor?
google-analytics.com