Cautare

1275 de rezultate pentru "educatie muzicala" (2.86 secunde)
Reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au organizat, sambata, o conferinta de presa, in cadrul careia fostul inspector sef al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu a atras atentia ca "Mihail Hardau constituie un experiment nociv pentru educatie".
Faptul ca nu a reusit sa obtina niste terenuri, pentru mine este un mare semn de intrebare si eu l-as caracteriza mai mult ca o ignoranta a primarului vizavi de educatie", a spus reprezentantul PD-L.
Liderul PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, ca democrat-liberalii vor introduce, marti, o motiune simpla pe educatie, pe care, insa, sunt dispusi sa o transforme in motiune de cenzura, prin comasarea motiunilor pe educatie ale tuturor partidelor, inclusiv cea a PSD.
"Nu, pe educatie nu. ... Dragnea a spus ca, dupa ce ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, va prezenta proiectul de legi in educatie, in sedinta de guvern de miercuri, acestea vor intra in dezbatere publica.
Emil Boc a declarat dupa sedinta coalitiei, ca PSD nu a avut "obiectii majore" in ceea ce priveste asumarea raspunderii Guvernului, in 2 septembrie, pe cele patru pachete de legi, el precizand ca a existat "o discutie" pe Educatie, care va continua in perioada urmatoare.
Pactul national pentru educatie este unul bun, dar nu a fost respectat de presedinte si de Guvernul Boc. Trebuie sa rediscutam modul de salarizare, nu mai trebuie sa fie platiti la plata cu ora.Respectul fata de educatie este esential, dar nu trebuie sa reducem educatia la scoala.
Am avut discutii cu deputatii si ma consult pe probleme de educatie in fiecare marti de la 18.30. ... Cea mai dificila parte e sa nu las disputele politice sa murdareasca sistemul de educatie", a declarat la Realitatea TV, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.
Senatorul PSD Laurentiu Coca a participat la sfarsitul saptamanii trecute, la Budapesta, la reuniunea inter-parlamentara a presedintilor Comisiilor pentru educatie, respectiv munca si protectie sociala a parlamentelor nationale din Statele Membre ale Uniunii Europene.
"Trebuie sa reformam sistemul de educatie...". ... Iar reformam sistemul de educatie ? ... Daca pana si Presedintele, care l-a sustinut permanent, nu e multumit de situatia din Educatie, poate ca era mai bine daca ramanea lingurar.
Premierul Victor Ponta a anuntat ca va formula in cursul zilei de miercuri propunerile pentru posturile de ministru la Educatie si Cultura.
Monumentalul dezastru reprezentat de sistemul romanesc de educatie, productul fetid a "reformei" exersate de multii cretini care au condus ministerul de resort, nu e doar o problema a zilei de azi.
Bisericile au devenit astfel un alt mediu de educatie, un loc in care copiii de astazi pot veni sa invete, sa se joace, sa se simta in siguranta.
Preventie prin educatie sau prin achizitie de medicamente si infiintarea unei megainstitutii bugetare ?!?
strategie coerenta de dezvoltare, constructia de noi spitale, dotarea cu echipamente adecvate, salarizarea corespunzatoare a medicilor - Educatie: ... Speram ca presedintele sa promulge legea privind cresterea veniturilor din educatie si sanatate.
Pe masura ce scade nivelul de educatie, scade si gradul de ocupare. Astfel, de un loc de munca se bucurau 62,7% dintre persoanele cu nivel mediu de educatie si doar 39% dintre cele cu nivel scazut de educatie.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
(2) Persoanele care presteaza o munca, participa la programe de educatie sau interventie psihosociala au dreptul la cel putin o ora de plimbare zilnica.
presa, audio si video, familie si casnice, curiozitati, shopping, jocuri, utilitare web, socializare, educatie si ciudatenii. ... 6) Educatie - Curious.com Curious.com este o platforma unde fiecare poate contribui cu cunostiintele sale sau si le poate imbunatati.
Toate materialele inscrise in concurs trebuie sa fie originale, acestea urmand a fi evaluate de o comisie de experti in educatie digitala.
Anul 2015 reprezinta o oportunitate pentru incheierea unor acorduri politice pentru educatie, sanatate si cultura, asemanator celui pentru aparare, a afirmat premierul Ponta, la Academia Romana.
google-analytics.com