Cautare

1275 de rezultate pentru "educatie muzicala" (2.62 secunde)
Obiectiv nobil, avand in vedere ca studiile si statisticile indica existenta unui mare numar de out-of-school-children, precum si a unui numar tot atat de mare de tineri care nu sunt angajati si care nu urmeaza programe de educatie sau formare profesionala not in employment, education and training - NEET).
E primul atac dur venit din partea liberalilor dupa instalarea guvernului Ciolos / AMPRESS Unul dintre liderii liberali, Ludovic Orban, cel mai activ si vocal in campania electorala a lui Klaus Johannis, il ataca acum fara menajamente pe presedinte, acuzandu-l, intre altele ca a mers la ministerele fortei si nu la Educatie, de pilda, pe care o considera in campanie o prioritate.
PSD a trecut in Comisiile reunite de Buget si Munca din Parlament mai multe amendamente la Ordonanta 20/2016 care prevad cresteri cu 15% a salariilor din Educatie si Sanatate.
In acest fel, presedintele a transmis, in subsidiar, ca Nicolae Badalau este omul potrivit pentru Economie si ca intoarcerea Ecaterinei Andronescu la Educatie este un lucru cat se poate de firesc.
Liderul Cartelului Alfa, Bogdan Hossu, a declarat ca o persoana normala are nevoie, doar pentru hrana, nu si pentru celelalte cheltuieli - sanatate, educatie, facturi, telefon, transport - de cel putin 7,2 milioane lei pe luna, salariu minim.
Principala preocupare ramine insa reforma in educatie, avind ca obiectiv respectarea angajamentului facut in campania electorala - 5% din pentru dezvoltarea invatamintului. Potrivit primului-ministru cele patru prioritati "strategice " ale Romaniei sint dezvoltarea infrastructurii, modernizarea agriculturii si reforma in educatie si in sistemul sanitar.
Coruptia, somajul, nivelul taxelor si impozitelor, pretul utilitatilor publice sunt cele mai importante probleme economice cu care se confrunta tara in opinia a 80% din populatia urbana cu educatie medie si superioara.
Ministerul Finantelor a prezentat in sedinta Guvernului de saptamana aceasta o nota privind a doua rectificare bugetara care urmeaza sa fie efectuata in perioada imediat urmatoare, in care se aminteste de sumele care trebuie alocate in acest an pentru modernizarea infrastructurii din educatie, au adaugat sursele.
Iar aceasta se poate realiza prin suplimentarea sumelor alocate domeniilor strategice - infrastructura, educatie, sanatate si agricultura. Ministerului Transporturilor i se aloca cei mai multi bani, 1,7 miliarde de lei.
La capitolul educatie, de exemplu, trebuie prezentate formele de invatamant absolvite si rezultatele obtinute, notand denumirea unitatii de invatamant (universitate / liceu / scoala), anul absolvirii, specializarea si anumite observatii (de exemplu: ... Accentul nu mai este pus pe locurile de munca anterioare si pe educatie, ci pe experienta propriu-zisa.
Tribunalul Municipiului Bucuresti a admis, in 4 aprilie, actiunea initiata de Departamentul de Educatie al PSD impotriva Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Guvernul a decis, miercuri, ca salariul mediu al celor 1,39 milioane de angajati din sectorul bugetar sa creasca in acest an cu o singura cifra, in una sau doua etape, cu majorari mai mari in educatie si sanatate, actul normativ urmand sa fie aprobat in interval de o saptamana.
Romania s-a clasat pe primul loc in Uniunea Europeana la cheltuielile pentru alimente, bautura si tutun in 2005, cu valori de 50%, urmata, la distanta, de Lituania, Bulgaria Letonia si Slovacia, ale caror procente au variat intre 37,3% si 30,1%, potrivit unui studiu Eurostat.Datele pe 2005 prezentate joi, de biroul european de statistica, arata ca romanii cheltuie sume importante din venituri pentru alimente, bautura si tutun (50%), respectiv locuinte (19,4%), in timp ce pentru educatie, restaurante&hoteluri si sanatate aloca foarte putini bani, 0,8%, 1,1%, respectiv 3,8%.
"Nu abandona scoala" si "Sanse egale pentru educatie de calitate" au drept scop stimularea participarii copiilor de etnie roma la educatie, reducerea abandonului scolar, îmbunatatirea frecventei la cursuri.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, in colaborare cu Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) Romania, a lansat marti cea mai mare campanie de educatie a populatiei privind bugetul familiei - www.bugetulfamiliei.ro.
"Colaborarea noastra cu agentii de proximitate se desfasoara in doua directii, una de educatie si prevenire, mai ales a violentei, nu cea din scoala noastra, ci pe cea din societate.
De asemenea, in educatie, din 2005 pana in 2006, au fost angajate numai 125 de persoane.
bani mai multi pentru Sanatate si Educatie si optiunea platii unui impozit de 3% pe cifra de afaceri a microintreprinderilor. ... Bani mai multi la Sanatate si Educatie, plata a 3% impozit pe cifra de afaceri pentru microintreprinderi si modificarea criteriilor de distribuire a banilor in teritoriu.
Mai putina risipa, inseamna mai multe investitii in educatie, sanatate, infrastructura, agricutlura etc. ... Si atunci trebuie sa VEDEM CE CATEGORII DE CHELTUIELI SA NU FIE LUATE IN CALCULUL DEFICITULUI ' INVESTITII IN EDUCATIE, SANATATE, CERCETARE DEZVOLTARE SAU DEFICITELE DE LA BUGETELE DE PENSII?
reabilitarea termica a blocurilor, consolidarea si modernizarea spitalelor, amenajarea de noi locuri de parcare, investitii in educatie etc. ... Mai multe scoli si gradinite La capitolul educatie, primaria si-a propus ca, in acest an, sa demareze lucrarile de extindere, consolidare si restaurare la Gradinita nr.
google-analytics.com