Cautare

1275 de rezultate pentru "educatie muzicala" (3.26 secunde)
Se va trece la ore alternative de Istoria religiilor sau educatie civica? ... Scolile erau obligate sa ofere elevilor ore de educatie religioasa, dar parintii (sau, mai recent, minorii de la 14 ani) ii puteau retrage in orice moment.
Lili Olteanu, Director Educatie la TopLine si dr. ... Lili Olteanu, Director Educatie la TopLine si dr. ... Participantii au aflat cum sa isi mentina bronzul pentru o perioada mai lunga de timp chiar de la doamna Lili Olteanu, Director Educatie la TopLine.
Conform metodologiei omologate international, nu se considera ca un copil a abandonat scoala decat dupa ce nu a mai figurat statistic in sistemul de educatie timp de doi ani.
Mai mult, intr-un raport al Comisiei Europene pe Educatie, se arata ca fiecare al 17-lea roman este analfabet.
Accesul la educatie al copiilor si tinerilor, sustinut, sprijinit activ de stat. ... Traian Basescu a mai subliniat faptul ca "drama" minoritatii consta in perpetuarea lipsei de educatie, daca nu se face ceva la nivel european.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Echilibrul dreptului la educatie si a dezvoltarii vietii profesionale", pe care o puteti citi in continuare.
Astfel, mamele cu copii mici, vor beneficia pe durata programului de instruire de servicii de educatie si ingrijiri pentru copiii lor. In acest scop, se va deschide un centru de educatie si ingrijiri care va oferi servicii la standarde inalte.
Ca rezultat al conflictului dintre scriitor si biserica/guvern (la inceputul anilor 1760, dupa aparitia cartii Emile, sau despre educatie), a inceput inerenta suspiciune a lui Rousseau, care a capatat forme extrem de dureroase.
Printre principalele cauze identificate de specialisti se numara apartenenta la familii dezorganizate si mai ales lipsa de educatie.
Biserica e mai prospera ca oricand, avem mai multe biserici decat scoli si spitale luate la un loc, religia e mai prezenta ca nicicand, iar fervoarea religioasa, iata, nu s-a lasat deloc impiedicata de faptul ca cei care azi reprezinta covarsitoarea majoritate a credinciosilor (ortodcsi sau de alt fel) nu au avut parte de educatie religioasa in scoala.
Cu toate ca discriminarea dintre sexe in educatie se apropie de eliminare, exista diferente mari in interiorul statelor si intre tari si prea multor fete li se interzice sa mearga la scoala, sunt retrase de la cursuri, ori termina scoala fara prea multe perspective.
Organizatorii apreciaza ca aceasta incursiune sociologica este un bun prilej de a descoperi felul in care pot fi sprijinite in viitor astfel de comunitati, fie ca ne raportam la educatie, sanatate sau dezvoltare economica.
Aceste evenimente fac parte dint-o suita de actiuni facilitate de prezenta la Bucuresti, in perioada 01 - 05 iunie 2015 de prezenta a doi oaspeti din Republica Molodova, cu o expertiza ampla in analiza sociala si de gender precum si in dezvoltarea metodologiilor si a indicatorilor sensibili la dimensiunea de gen (Valentina Bodrug Lungu, Profesor Doctor in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatie, Universitatea de Stat Moldova) si in apararea drepturilor lucratorilor si imbunatatirea conditiilor de munca din Republica Moldova (Sergiu Iurcu, director adjunct in Departamentul de Protectie Social-Economica al Confederatiei Nationale a Sindicatelor din Moldova).Evenimentele se deruleaza in cadrul proiectului europeanMultiplying Decent Work-Decent Life!, finantat de Comisia Europeana prin Programul de educatie pentru dezvoltare EuropeAid/131141/C/ACT/Multi, numar de referinta DCI-NSA-ED/2012/279-811 in contextul mai larg creat de faptul ca anul 2015 este Anul European al Dezvoltarii.
Romania si-a asumat o tinta de reducere a fenomenului de parasire timpurie a sistemului de educatie la 11,3% pana in anul 2020.
Concret, parintilor acestor copii, selectati pe baza veniturilor familiei, conditiilor de trai si nivelului scazut de educatie, li se ofera tichete valorice in valoare de 50 lei/luna, pentru a-si aduce copiii la gradinita.
O natiune sanatoasa este o natiune cu copii sanatosi, copii care au sustinere pentru a se dezvolta armonios si de a capata o educatie adecvata.
Asociatia SAMAS, impreuna cu Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului, Inspectoratul Scolar Bucuresti si companiile Danone Romania si Oameni si Companii lanseaza proiectul de educatie nutritionala in gradinite Sanatos de mic - Preventia incepe cu educatia.
Mediul de afaceri cere 15% din bugetul Romaniei pentru educatie. ... Daca nu investim in educatie, vom investi in penitenciare. Mediul de afaceri format din sectoarele cheie - sanatate, IT, sport, ar putea reprezenta motorul unei educatii de calitate.
Scoala este locul ideal pentru transmiterea cunostintelor de educatie pentru sanatate a elevilor si are avantajul de a se adresa unui procent reprezentativ din populatie. Unul dintre elementele esentiale pentru atingerea impactului dorit este initierea si realizarea programelor de educatie pentru sanatate la varste cat mai tinere.
Am intrat in a doua saptamana de greva generala in scoli, iar criza din Educatie nu pare sa se rezolve prea curand. ... In acest context, presedintele Federatiei Sindicatelor din Educatie, Marius Nistor, a spus luni, intr-o interventie la Digi24, ca examenele ar putea fi amanate.
google-analytics.com