Cautare

1275 de rezultate pentru "educatie muzicala" (2.58 secunde)
Universal Music este singurul label major prezent in industria muzicala romaneasca. ... Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
BucurESTI un suflet de oras este un proiect artistic original si spectaculos nu doar ca performanta tehnica, ci prin capacitatea de a transmite emotii puternice, imbinand diferitele nivele semnificante, de la obiectual-concret pana la gandirea muzicala mai profunda si trecand prin configuratii de arta moderna.
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
Rocketman este o drama muzicala biografica bazata pe viata muzicianului Elton John. Filmul este regizat de Dexter Fletcher si scris de Lee Hall.
In perioada 10-16 februarie are loc Magic In 5, primul show de creatie muzicala din Romania, care se desfasoara in online, cu transmisiune live, zilnica, timp de 8 ore. ... Magic In 5 este singurul show creator de identitate muzicala, de unde, in doar 5 zile, castigatorul pleaca artist complet:
Nu este nici macar una muzicala. ... Folkul era, la vremea aceea, ceva difuz si aproape aleatoriu, marginalizat de "noua ordine muzicala" numita showbiz.
Pe langa cariera ei muzicala, artista a facut parte din juriul concursului Next Star. Carla's Dreams, trupa muzicala din Republica Moldova, este una dintre cele mai iubite formatii ale momentului si marele castigator de anul acesta de la Media Music Awards.
Industria muzicala a pus pe taraba din Piata George Enescu tot ce are mai bun in aceasta perioada. Spre deosebire de o piata obisnuita unde gasesti zarzavat, legume si fructe, oferta muzicala autohtona nu este variata.
S-a lansat pe piata muzicala in 1998, cu trupa Parlament, alaturi de care a stat un an de zile in fruntea topurilor romanesti. ... S-a lansat pe piata muzicala alaturi de formatia Parlament, cunoscuta mai ales pentru piesa Vine vara.
- Ce-a insemnat sotul tau pentru cariera ta muzicala? ... Mi-am dat licenta in Pedagogie Muzicala si sunt profesoara de 6 ani.
• un personaj cu educatie precara sa se poata pronunta, intr-un moment in care lumea intra in societatea cunoasterii, asupra unor probleme de educatie si cercetare stiintifica pentru care nu are nici un fel de pregatire si intelegere;
El sustinea ca ar putea fi afectata astfel "prioritatea zero" asumata de actuala guvernare privind cresterea alocarii bugetare pentru Educatie. ... Basescu sustinea, intr-un interviu difuzat in decembrie de catre BBC, ca ministrul Cioroianu "are un deficit urias de educatie", reprosandu-i acestuia ca vorbeste prea mult in prezenta sefului statului.
Ionel Olaru, profesor de educatie fizica la Liceul din Tudor Vladimirescu, este complet nemultumit de starea terenurilor de sport si spune ca nu poate sa faca orele de educatie fizica din simplul motiv ca ii este frica sa nu-si accidenteze invataceii.
educatie, asistenta medicala, ordine publica, justitie. ... educatie, sanatate, admnistratie publica, etc. ... Introducerea sistemului de deduceri pentru asigurari private de sanatate, educatie, gradinita, asigurarea locuintei, reabilitare termica etc.
„Eu am primit la caseta un proiect de buget care prevede pentru Educatie un procent de 3,5% din PIB, iar reprezentantii Guvernului spun ca bugetul Educatiei reprezinta 5% din PIB.
M-as gandi la educatie si la cultura, in primul rand. ... nu prea mai producem, prin educatie, cetateni.
M-as gandi la educatie si la cultura, in primul rand. ... nu prea mai producem, prin educatie, cetateni.
Le povestea enoriasilor despre etica, atitudine, educatie, literatura si arta. ... Acei profesori aveau acel concept de diferentiere si de omogenizare prin educatie si nu creau complexe copiilor si ce duceau la izolarea lor. Noi am crescut impreuna, si olimpicii, si neolimpicii si nu era deosebire ca educatie.
Parlamentarii Anghel Stanciu (PSD) si Gheorghe Funar (PRM) au reluat, timp de o ora, criticile incepute luni la adresa Guvernului, pe motiv ca Executivul nu a prevazut in proiectul de buget 6% din PIB pentru Educatie, ci numai 5,2% din PIB.
Ministrii Finantelor si Educatiei, Sebastian Vladescu si Mihail Hardau, au anuntat, in aplauzele parlamentarilor, de la tribuna Parlamentului, ca Guvernul a decis sa accepte un amendament la bugetul de stat pe 2007 potrivit caruia se vor transfera 420 de milioane de lei de la investitii in Educatie la salariile profesorilor.
google-analytics.com