Inpolitics informeaza: Surpriza: Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV

Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu. Totodata, seful otevist anunta ca se va duce, maine, la Alba Iulia, la aniversarea Zilei Nationale, cu voie de la Parchet.
"Trebuie in fiecare saptamana, cel putin o data pe saptamana, sa trec pe la Politie, sa ma mai ancheteze, sa-mi mai ia amprente, sa mai dau declaratie ca sunt in tara.
Serios! Trebuie sa fiu, de exemplu, in fiecare joi. Pentru ca trebuie sa fiu la Alba Iulia poimaine, am cerut o derogare si m-am dus azi la Politie. Azi, marti, ca sa nu ma mai duc joi. Dar mi s-a aprobat cu greu cererea", marturiseste Dan Diaconescu, care planuieste sa se intalneasca la Alba Iulia, de Ziua Nationala, cu toti liderii judeteni ai Partidului Poporului. Cat despre jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu, patronul OTV sustine ca ii va face ministri in guvernul sau, unul la Interne, celalalt la Educatie sau la Sanatate. "Ei sunt ca un varf de lance al nostru.
Sunt foarte buni comunicatori si atunci cand mergem intr-o sala sau cum va fi la Alba Iulia, pur si simplu Sorin Ovidiu Balan electrizeaza multimile", a explicat Diaconescu care e de parere ca PP este un partid al jurnalistilor. "Da, pana la urma este un partid al ziaristilor. Nu uitati ca partidul asta s-a nascut la televizor si vine pana la urma sa multumeasca si aceasta breasla a ziaristilor care tot timpul au comentat, au criticat, dar nu s-au implicat. E mica noastra opera de caritate, ne luam din timpul nostru, din emisiunile noastre...", concluzioneaza otevistul.