Cautare

266 de rezultate pentru "drelciuc rodica" (2.71 secunde)
De asemenea, tot la bal a fost prezenta si Rodica Pavel, o iubitoare de moda, prietena cu Maria Matei. Rodica este directorul unei scoli care se ocupa de cursuri de formator, urmate si de Maria Matei.
De asemenea, tot la bal a fost prezenta si Rodica Pavel, o iubitoare de moda, prietena cu Maria Matei. Rodica este directorul unei scoli care se ocupa de cursuri de formator, urmate si de Maria Matei.
Nu suntem evidenta populatiei, ci medici", precizeaza dr. Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale a Medicilor de Familie din Romania (SNMFR). ... Rodica Tanasescu.
- VOICULESCU CAMELIA - RODICA, asociat la S.C.
In contextul in care mastectomia poate avea si un puternic impact social asupra pacientei, aceasta limitandu-si relatiile interumane din cauza faptului ca se simte stanjenita de lipsa unuia dintre sani, Biro Rodica, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Targu Mures, a transmis care sunt facilitatile acordate de sistemul de asigurari sociale de sanatate pacientelor diagnosticate cu cancer de san:
Hasotti s-a declarat convins ca "romanii nu mai pot tolera in Guvern oameni care sa fure bani de la Uniunea Europeana, precum Hildegard Puwak, nu mai pot tolera escroci care sa ia vile de la societati de stat, precum Rodica Stanoiu, nu mai pot avea mitomani ca Dincu si mincinosi ca Nica, nu mai pot avea in fruntea lor mahalagii ca Dan Matei Spagaton si spagari ca Micky Spaga si cetatenii trebuie sa scape de lingaul de serviciu al Romaniei care se numeste Mircea Geoana”.
Printre cei puricati de societatea civila se numara Ion Iliescu, Mihai Tanasescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Razvan Theodorescu, Doru Ioan Taracila, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Nica, Adrian Paunescu, Serban Nicolae, Ion Solcanu, Rodica Stanescu, Antonie Iorgovan, Dan Voiculescu, Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea, Ilie Sarbu, Ovidiu Branzan, Ovidiu Musetescu, Serban Mihailescu, Octav Cozmanca.
Colac peste bufnita pe care si-o viseaza Nastase colocatara la Cotroceni, tot Comisia Europeana nu este de acord cu promovarea Romaniei nici la capitolul "Justitie si afaceri interne”, materie unde avem mari restante inca de pe vremea ministrului de trista amintire Rodica Stanoiu - reprofilata consilier prezidential dupa poftele ce-au poftit ea si credinciosul ei amic Ion Iliescu.
Printre cei care au primit aceste documente de la presedintele BEM, Olimpia Raducu, s-au aflat Dan Ioan Popescu, Sorin Oprescu, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Rodica Nassar, Zamfir Dumitrescu si Adrian Severin.
In sala s-au mai aflat Dan Voiculescu, Markó Béla, Ioan Talpes, Rodica Stanoiu si Antonie Iorgovan. Traian Basescu, insotit de Theodor Stolojan, a sosit in acelasi timp cu actualul presedinte, Ion Iliescu, dupa ce, in cursul diminetii, avusesera o discutie la Cotroceni.
Sigur este ca toata floarea pesedista (cu doua exceptii notorii - Rodica Stanoiu si Florin Georgescu, demisionati de buna voie din conducerea partidului odata cu numirea lor in functiile de consilier prezidential, respectiv viceguvernator al BNR) a revenit in frunte, loc de unde va supraveghea organizarea Congresului - iar in materie de organizare Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc si Dan Ioan Popescu si-au demonstrat deja calitatile.
Domnule presedinte, noi n-am facut nimic, cartela e acolo, in banca, voteaza singura fara sa o atinga nimeni... Uitati-va! Noi nu avem nici o vina aici. Mihaela Rodica Stanoiu:
Diana Maria Busoi, inspector scolar general, Luminita Popescu si Rodica Geanina Chirigiu, inspectori generali adjuncti, dar si Ersilia Oprescu, director CCD.
• Ecaterina Andronescu - 1070 • Dan Nica - 814 • Gheorghe Nichita - 755 • Ion Toma - 667 • Marian Vanghelie - 667 • Titus Corlatean - 639 • Rodica Nassar - 629 • Constantin Nita - 617 • Ion Prioteasa - 576 • Robert Negoita - 561 • Ion Calea - 538 • Marian Oprisan - 520 • Ion Chelaru - 517 • Valeriu Zgonea - 517 • Adrian Severin - 506.
Andreea Pora, Radu Moraru, Rodica Culcer s.a., Grigore Cartianu este cu un cap deasupra tuturor. Nu pentru ca vorbeste foarte repede, de nu intelegi nimic, ci pentru ca, realmente, se pricepe la toate.
sase fosti vicepresedinti au renuntat sa mai candideze, iar parlamentarii au ramas pe dinafara Comisia de propuneri a propus pentru functia de prim-vicepresedinte pe Dorel Coica, marele perdant si unicul contracandidat al lui Gheorghe Ciocan la alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, vicepresedinti pe Mircea Ardelean, Eugenia Sabau, Gheorghe Lungu, Alin Rusu, Voicu Rusu, Ioan Viman, Gavril Tautu, Nicolae Bura, Vasile Mitrasca, Rodica Maxi si Dumitru Pop, secretar executiv pe Vasile Fernea si trezorier pe Gabriel Mihali.
In fond, dupa cum explica liderul partidului, presedintele PC din Simleu, Rodica Tarlea, s-a mutat in Zalau, astfel incat nu a mai putut raspunde vizavi de problemele simleuanilor.
Pentru cele 12 locuri de observatori si-au anuntat candidatura opt senatori, printre care Corina Cretu, Antonie Iorgovan, Rodica Stanoiu si Razvan Theodorescu, si 13 deputati, dintre acestia Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu, Daciana Sarbu, Adrian Severin si Mihai Tanasescu.
In schimb, s-a propus limitarea numarului de medicamente, incluse in sublista A, la maxim patru ", a declarat Rodica Hutuleac, director executiv al Casei Judetene a Asigurarilor de Sanatate Botosani.
Ei au semnat un comunicat prin care cer retragerea de urgenta a ordinului privind destituirea lui Contac, demisia prefectului pentru abuz in serviciu, sa se ia act de dosarele in care sint cercetati parlamentarii Mihai Tabuleac si Radu Dragus si demiterea consilierilor judeteni Corneliu Popescu, Ioan Ciobanu si Rodica Hutuleac pentru incompatibilitate si a secretarului general al Prefecturii, Mihai Elvadeanu, acuzat de afaceri ilegale cu terenuri.
google-analytics.com