Cautare

266 de rezultate pentru "drelciuc rodica" (7.43 secunde)
Ceremonia de comemorare a cuprins o slujba religioasa in limba ebraica, precum si depunerea de coroane de flori din partea ambasadorului Israelului la Bucuresti, Rodica Gordon Radian, a insarcinatului cu afaceri al SUA in tara noastra, Mark Taplin, precum si din partea reprezentantilor comunitatilor evreiesti din Romania.
"Societatile agricole au obligatia ca atunci cand efectueaza tratamente fitosanitare, erbicidari sau alte forme de chimizare a culturilor sa depoziteze ambalajele rezultate in spatii special amenajate", a specificat Rodica Zelinca, sef al CJGM, adaugand ca furnizorii trebuie sa preia ambalajele de la beneficiari.
Codrut Keghes, de 39 de ani, a urmat cursurile Facultatii de Teatru ale Universitatii Hyperion, sub indrumarea profesorilor Rodica Mandache si Eusebiu stefanescu.
In fine, Geoana o vede pe Rodica Stanoiu „putin cam rautacioasa uneori“, desi „este un eminent jurist, o femeie de o inteligenta sclipitoare, foarte eleganta“.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Presedintele comisiei, Rodica Stanoiu, fost ministru al Justitiei in guvernarea PSD, i-a dat un sfat "prietenesc" succesoarei sale de a veni mai des in Parlament si de a nu intra intr-un "razboi" cu aceasta institutie.
Rodica Florea a participat recent la targul de terapii complementare de la Sala Dalles, cu bijuterii din cristale, dar si cu geode gemene de ametist, felii de agat, sfere, piramide, pietre brute, zodiace montate pe pietre - intre 7 - 15 RON, sfera de citrin cu ametist - la 1.000 RON.
• La "Palatele Brancovenesti" din Mogosoaia, duminica, 21 septembrie, incepand cu ora 17.00, va avea loc un recital ADDA, iar de la 17.30, se va juca piesa de teatru "5 femei de tranzitie" de Rodica Popescu Bitanescu.
Urmeaza Adrian Nastase, Rodica Stanoiu si Dan Ioan Popescu. Mircea Geoana considera ca ancheta are un substrat politic fiindca, in opinia sa, privatizarea Petromidia a fost legala.
Senatorul PSD Rodica Stanoiu a adus in discutie existenta unui vid legislativ creat prin emiterea ordonantei de la inceputul lui 2006, de modificare a fostei legi privind accesul la propriul dosar.
Printre artistii care expun se numara Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Dorin Manea, Silviu Ioan Soare, Laura Culea, Rodica Iacob, Petronela Milea, Florin Valsan, Maria Bogatu, Jimi Stanescu, Mireille Popa, Aura Giurca, Noni Stefanescu si multe alte nume sonore ale artei plastice calarasene si nu numai.
In prezenta gazdelor si invitatilor a fost inaugurata Sala europeana din incinta scolii noastre si a avut loc si lansarea revistei scolii 'Magazin european', din al carei colectiv de redactie fac parte elevi, institutori si profesori", a spus Rodica Miala, director adjunct al Scolii nr.
Acesta declarase in urma cu o saptamana ca este nemultumit de activitatea unor importanti membri de partid, printre cei vizati numarandu-se Dan Ioan Popescu, Rodica Stanoiu, Emilian Cuteanu si Adrian Paunescu.
Fostul lider social-democrat i-a dat ca exemple pe Ion Iliescu, Adrian Paunescu, Rodica Stanoiu, Ioan Mircea Pascu si Razvan Theodorescu.
El i-a nominalizat in acest sens pe Ion Iliescu, Adrian Paunescu, Rodica Stanoiu, Ioan Mircea Pascu, Razvan Theodorescu.
Stanoiu a dat din nou pe la CNSAS Senatoarea PSD Rodica Stanoiu a mai petrecut ieri trei ore in sediul CNSAS pentru a studia notele informative in care apare numele sau.
Astfel, ei cer retragerea din viata publica si demisia din functia de senator a fostului ministru al Justitiei Rodica Stanoiu, pe motiv ca "nu poti sa fii o lichea a sistemului totalitar si, in acelasi timp, sa lupti din fruntea Ministerului Justitiei in perioada 2000-2004 impotriva comunismului".
Dintre cei 29 de senatori ai opozitiei care s-au abtinut, 20 au fost reprezentantii PSD si 8 ai PRM, o alta abtinere fiind inregistrata in dreptul senatorului independent Rodica Stanoiu.
Membrii Colegiului CNSAS au amanat din nou votul in cazul senatorului Rodica Stanoiu, fost ministru al Justitiei, dupa ce aceasta ar fi cerut o noua expertiza grafologica pentru a demonstra ca notele informative ce-i sunt atribuite nu au fost scrise de ea.
Daca va decide sa candideze pentru functia de vicepresedinte regional al zonei Bucuresti-Ilfov, Oprea ar putea concura cu deputatul PSD Rodica Nassar, care declara, in urma cu doua zile, ca intentioneaza sa candideze la functia de vicepresedinte regional pe zona Bucuresti-Ilfov.
google-analytics.com