Cautare

266 de rezultate pentru "drelciuc rodica" (6.43 secunde)
"Am vazut ce au facut colegii de la PSD la Dorohoi si mi s-a parut ridicol sa speculeze pe seama unor oameni, sa se imbrace in rosu si sa inceapa sa imparta ajutoare", a declarat Rodica Hutuleac, presedintele organizatiei de femei a PD-L, adaugand ca nu s-a impartit niciun ajutor in numele partidului de la putere.
Acelasi Geoana s-a facut vinovat de plecarea din partid ale unor nume precum Sorin Oprescu, Rodica Stanoiu, Dan Ioan Popescu si altii, dar, mai ales, de pierderea de catre PSD a sefiei Camerei Deputatilor, doar pentru a scapa de incomodul Adrian Nastase.
Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare. 'Am detestat de cand ma stiu inregimentarile vioaie, mi-au displacut profund aderarile rapide, entuziaste si ne-reflectate la cauze partizane.
Rodica Ciobanu publica in Gandul articolul "Presedintele gresit", pe care il puteti citi in continuare. 'In acest comentariu, nu este vorba despre Traian Basescu.
Rodica Nassar a declarat insa ca are "un feeling ca motiunea va trece". Radu Moldovan a spus ca sansele scad, daca pedelistii sunt tinuti in sala si nu voteaza.
Craiova, regizorul piesei Cristian Pepino si actrita Rodica Prisacaru pentru cea mai buna interpretare, pentru rolul Pinocchio.
Inteleg ca Rodica Culcer statea cu batul in regia spectacolului, dar trecerea discutiei pe sabloanele lui Lazaroiu, desenate cu o seara inainte pe postul mama B1TV, devenise ridicola.
Culcer Rodica, Tapalaga Dan, Pora Andreea, Mihaies Mircea, Moraru Radu si chiar Cristoiu Ion. Ei respecta regulile jurnalismului. Alterneaza criticile cu laudele, hotiile cu faptele bune, greselile cu realizarile.
Ridzi, Roberta Anastase, Elena Udrea, Rodica Culcer, Andreea Pora, Sabina Fati, Alinuta Mungiu, s-au adaugat cu pasiune si dedicare Mihaela Naftanaila si Ondine Ghergut, "ziariste" la "Romania libera".
Era mai potrivita pe TVR Cultural, dar Rodica tine mult la colegii ei, academicienii. M-a surprins Liiceanu, care spunea ironic, ca cine citeste e in pericol sa ajunga presedinte, parlamentar.
"Organizatia de Bucuresti pentru perioada pre-electorala va fi condusa de un birou provizoriu de coordonare" din care fac parte Corina Cretu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu si Adrian Nastase, a precizat Victor Ponta, care va fi "presedintele coordonator al acestui birou".
Organizatia de Bucuresti are o conducere colectiva, cu Ponta sef, din care fac parte Iliescu, Nastase, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Rodica Nassar.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca, "pentru perioada preelectorala", Organizatia PSD Bucuresti va fi condusa de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Nastase, iar biroul va fi condus de el.
(Autor : Rodica Ciobanu) Sa fie portocaliul o culoare atat de detestata, incat PD-L trebuie sa si-o stearga de pe fundal?
Astfel, vicepresedintele Titus Corlatean se va ocupa de Sectorul 1, Rodica Nassar - Sectorul 2, Robert Negoita - Sectorul 3, Corina Cretu - Sectorul 4, Marian Vanghelie - Sectorul 5 si Ecaterina Andronescu de Sectorul 6:
Foarte probabil ca, daca aveam alta parere, primeam rapid laudele gretoase ale basescienilor de la Evenimentul Zilei, ale lui Tismaneanu si Andreea Pora, ba chiar si de la Rodica Culcer si de la televiziunea lui Basescu, numita impropriu TVR.
PSD Bucuresti a fost condus, din iulie anul trecut, de un birou coordonator format din Victor Ponta, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu.
Pentru ca a fost secretar de stat in ministerul Justitiei, condus de Rodica Stanoiu. Si sa nu uitam ca in acea perioada basescu era cercetat penal in "Dosarul Flota".
La TVR, Rodica Culcer e o dulce amintire si se pregateste instalarea noilor sefi, din partea USL. (La Radio se vehiculeaza deja numele lui Ovidiu Miculescu).
Totodata, au fost eliberate din functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) Rodica Mioara Toth si Balla Tullia Imola, locul lor fiind luat de Marius Alexandru Dunca si Marcel Bogdan Pandelica.
google-analytics.com