Cautare

3329 de rezultate pentru "divizia d dolj 2002" (2.71 secunde)
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
Surse din partid afirma ca, in acest context, in urma rezultatului de 10,36% "reusit" de PNL Dolj, "este foarte posibil sa i se ceara sa isi depuna demisia (lui Mario Oprea - n.r.)".
Invitatia de a participa la sedinta de guvern de miercuri a fost pentru sefii Consiliului Judetean (CJ) Dolj, ai prefecturii, ai Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia si ai Primariei Craiova evenimentul saptamanii.
Produse alimentare, confectii, incaltaminte, electronice, electrocasnice si chiar masini si barci au ajuns in "ograda" Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, in decurs de un an.
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj. ... Reprezentantul guvernului in teritoriu la Dolj detine doua functii importante in acelasi timp.
Va rugam sa consultati pagina de intranet" a fost mesajul transmis catre primarii de comune din Dolj. ... Prefectul de Dolj a explicat ca nu toate administratiile locale au manifestat aceeasi deschidere si aplecare catre reforma.
Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Cu o zi inainte de termenul-limita, sase localitati din Dolj nu au inca ortofotoplan. Initial, procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj avea drept termen-limita convenit cu Uniunea Europeana 31 octombrie. ... "Pana in prezent, in Dolj, procesul de identificare a parcelelor agricole s-a finalizat in 97 de localitati.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
Mii de salariati din Dolj sunt jecmaniti pe fata de angajatori.
Multi administratori de firme s-ar putea alege cu dosare penale.Aproximativ 120 de societati mici din Dolj si-au lasat angajatii cu conturile de pensii administrate privat (pilonul II) goale.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
In Dolj a crescut numarul unitatilor bancare si in 2009, ajungandu-se la 154 de sucursale si agentii. ... BNR Dolj informeaza ca in anul 2008 s-au deschis 22 de unitati teritoriale (sucursale si agentii), iar in 2009 s-au mai deschis patru unitati ale diverselor banci.
Miliardele de lei destinate finalizarii blocului 21A, situat vizavi de Universitate, zac in prezent in conturile Consiliului Judetean Dolj, pentru ca firma desemnata sa efectueze lucrarile nu are capacitatea de a-i cheltui.
De la aproximativ 2.500 de doljeni care erau incorporati in judetul Dolj inainte de 1989, in prezent numarul acestora a ajuns de ordinul unitatilor.
76/2002, art. ... Marea problema cu care se confrunta Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj nu este insa aceasta. ... Astfel, apar diferente intre sumele angajate si cele solicitate", a declarat Daniela Neagoe, director executiv adjunct al AJOFM Dolj.
În 2002, USAID estima ca suprafata cu soia MG era de aproximativ 50.
În 2002, USAID estima ca suprafata cu soia MG era de aproximativ 50.
Pe langa ca a folosit un avion militar, ministrul Oprea a convocat pentru aceasta festivitate expeditiva 7 generali, zeci de ofiteri superiori si circa 200 de soldati de la Divizia 4 de Infanterie Gemina din Cluj-Napoca, care s-au deplasat cale de aproape 200 de kilometri, folosind zeci de autovehicule, pentru a-i da onorul ministrului apararii timp de cateva minute, desi in acest scop ar fi putut fi folositi militarii Batalionului 52 Geniu Tisa din Satu Mare.
Cum stiu, din istorie, dar si din traire directa, ca o asemenea presiune pusa pe un Guvern - manifestatii de strada, manipularea retelelor sociale de Divizia IT a SRI, cea mai puternica din Romania, lansarea de zvonuri diversioniste (o senatoare PSD care si-a dat demisia din Parlament pentru o functie in administratia locala apare in Divizia Presa ca protestind fata de Guvern), reactivarea ofiterilor acoperiti ai Serviciilor din Guvern si din Parlamentul European (unul e SRI, celalalt SIE), scandalul de tip PRM intretinut de oamenii lui Nicusor Dan, reactivarea agentului in adormire Augustin Lazar, fost procuror comunist, care trimitea tarani la inchisoare, pentru ca furasera un stiulete!
google-analytics.com