Cautare

2935 de rezultate pentru "dezvoltare" (2.94 secunde)
- Faceti parte din Comisia de Dezvoltare a Parlamentului European. Stiu ca recent s-au discutat aspecte legate de consecintele crizei financiar bancare globale asupra tarilor afectate de criza din lumea in curs de dezvoltare. ... In principiu, noi ne ocupam de relatiile cu tarile in curs de dezvoltare.
Deci Romania are 33 de miliarde de euro de la Uniunea Europeana pentru - si vreau sa citez fara sa gresesc - pentru autostrazi si cai ferate, pentru mediu, pentru dezvoltare regionala, pentru asistenta tehnica, pentru dezvoltarea resurselor umane, deci reconversie profesionala, pentru cresterea competitivitatii economice.
Consiliul Reprezentantilor Unionali si Consiliul de Coordonare al Uniunii conduse de Markó Béla, reunite in sedinta comuna la Targu Mures, au decis sa se continue dezbaterea legata de reorganizarea regiunilor economice de dezvoltare, cele actuale fiind considerate nefunctionale.
Noi, in Est, am vazut in extinderea Uniunii Europene o oportunitate pentru a reduce decalajele de dezvoltare care ne separa, din varii motive, de Occident. ... Nu ne-am asteptat sa stergem discrepantele de dezvoltare in cativa ani.
De aceea, asa cum am spus in mai multe randuri, Romania are nevoie acum de un nou model de dezvoltare economica. ... Ma refer la un model de dezvoltare la care Romania, acum, este obligata sa se gandeasca.
Reprezentantii judetelor din nord-vestul tarii cer Presedintiei, Parlamentului si Guvernului Romaniei sa considere Ardealul drept principalul motor de dezvoltare a Romaniei.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, si-a exprimat la o intalnire cu reprezentantii agentiilor pentru dezvoltare regionala totala nemultumire fata de activitatea acestora, care este „sub nota 5“, si a avertizat ca, daca activitatea ADR nu se eficientizeaza, MIE va gasi parghiile.
in functie de regiunile de dezvoltare, dar si de regiunile istorice, considerand ca „nu exista inca o constiinta a regiunii de dezvoltare“.
Schimbarea din functie a lui Mircea Solomon, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, este de fapt, dupa cum crede acesta, instrumentata politic.
Nu mai departe de saptamana trecuta, la Constanta s-a desfasurat a IV-a editie a Forumului Cooperarii Descentralizate Romania - Franta, unde autoritatile locale si regionale din Hexagon au spus ca procesul de regionalizare demarat de ei in 1992 a dus la o crestere de 20 de ori a nivelului de trai si la o dezvoltare cu 30% a infrastructurii de drumuri si a infrastructurii sociale.
raspunda noilor provocari economice in domeniul sanatatii printr-o strategie de dezvoltare bine pusa la punct, strategie care se aplica si in Romania.
Autoritatile locale din Harsova au lansat la sfarsitul acestei saptamani Strategia de Dezvoltare durabila a orasului.
Consiliul Judetului a aprobat alocarea unor sume din bugetul CJ reprezentind contributia aferentaa anului 2006 la bugetul de venituri si cheltuieli al Agentiei pentru Dezvoltare Regionalaa a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, respectiv Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieraa Iasi Romania - Republica Moldova.
Orice fel de discutie cu formatiunile politice se va face pe baza proiectelor de dezvoltare locala, in masura in care exista formatiuni politice care sprijina candidatii PNL", a declarat Ludovic Orban.
Reprezentantii Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud - Est intruniti, ieri, in statiunea Mamaia, au discutat, printre altele, despre alegerea unei noi structuri de conducere si pentru evaluarea strategica si prioritizarea proiectelor depuse de autoritatile locale pentru accesarea de fonduri europene.
In cadrul comisiei, social-democratul se ocupa de studierea propunerilor facute de comune si orase in vederea elaborarii de prognoze economice, pregatirea si avizarea pentru adoptarea de catre consiliu a programelor si prognozelor de dezvoltare economico-sociala a judetului, analizarea modului in care se realizeaza programul si prognozele de dezvoltare economico-sociala a judetului.
57542/21.12.2006, s-a predat din administrarea ADS in administrarea Statiunii de Cercetare-Dezvoltare Agricola Simnic, cu destinatia teren indispensabil pentru activitatea de cercetare, suprafete pentru care legiuitorul a introdus o limitare in ceea ce priveste retrocedarea", se arata in raspunsul lui Rosculete.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, a primit functia de vicepresedinte al Comisiei pentru dezvoltare a Parlamentului European (PE).
Adriana Ticau, la transport si turism (TRAN), Ioan Mircea Pascu la afaceri externe (AFET), si Corina Cretu, la ajutorul pentru dezvoltare (DEVE), voturile care vor formaliza aceste pozitii urmand a avea loc luni 20 iulie.
Ambasadorul Regatului Unit in Romania, Robin Barnett, oficiali din administratia orasului englez Wakefield si reprezentantii Agentiei de Dezvoltare Wakefield - first s-au intalnit ieri cu primarul Craiovei, Antonie Solomon, pentru a demara un parteneriat intre cele doua comunitati.
google-analytics.com