In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.

Dorin Butunoiu

Preocupat de sport si infrastructura

Atributii

Dorin Butunoiu a fost ales consilier judetean din partea Partidului Social Democrat la alegerile din iunie 2008 si activeaza in cea mai mare comisie a Consiliului Judetului: Comisia buget - finante, strategii, studii si prognoza economico-sociala. In cadrul comisiei, social-democratul se ocupa de studierea propunerilor facute de comune si orase in vederea elaborarii de prognoze economice, pregatirea si avizarea pentru adoptarea de catre consiliu a programelor si prognozelor de dezvoltare economico-sociala a judetului, analizarea modului in care se realizeaza programul si prognozele de dezvoltare economico-sociala a judetului. Totodata, Dorin Butunoiu studiaza si avizeaza posibilitatile infiintarii de agenti economici de interes judetean, studiaza si avizeaza modul si conditiile participarii administratiei publice judetene la societatile comerciale, locatia de gestiune sau servicii publice de interes judetean. La toate acestea se adauga studierea si avizarea problemelor instituirii de norme orientative pentru regiile autonome sau pentru societatile comerciale subordonate consiliului, precum si alte actiuni privind dezvoltarea economico-sociala a judetului.

Experienta

Dorin Butunoiu este la primul mandat in cadrul Consiliul Judetului, iar din momentul in care a fost ales in aceasta functie imbina activitatea din CJ cu cea din cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud - Est Braila.

Avere

Dorin Butunoiu are un teren la Tulucesti, un autoturism din 1999, are venituri din activitatea desfasurata in cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud - Est Braila, din activitati independente si, mai nou, din indemnizatia de consilier judetean.

O promisiune

Fiind la primul mandat, consilierul Dorin Butunoiu spune ca momentan nu vrea sa faca niciun fel de promisiune galatenilor pana nu vede exact cam cum sta treaba in cadrul CJ. Cu toate acestea, el vine cu o serie de idei legate de dezvoltarea sportului galatean si de investitii in infrastructura judetului. "In calitate de consilier judetean nu vreau sa fac nicio promisiune, dar va prezint cateva din ideile mele. In primul rand, trebuie investit foarte mult in infrastructura judetului, si aici ma refer la drumuri. Totodata, vreau sa va spun ca multe baze sportive din comunele judetului au nevoie de sprijin financiar ca sa ajunga la un standard acceptat de AJF si FRF", a spus Dorin Butunoiu.