Cautare

2935 de rezultate pentru "dezvoltare" (2.96 secunde)
http://nxoc01.cern.ch/hypertext/www/TheProject.html In 1990-1991, cand Internetul era deja in plina dezvoltare, dupa ce proiectul si toate modulele acestuia fusesera elaborate in Statele Unite, la Stanford Research Institute, la UCLA, UCSB, WU etc., prin realizarea a ceea ce numim acum web, a venit randul europenilor.
Comisia Europeana i-a conferit Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit managementul financiar pentru patru masuri noi SAPARD. ... Incepand de luna aceasta, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit - APDRP (fosta Agentie SAPARD) va primi in mod oficial cereri de finantare pentru patru noi masuri SAPARD.
Programul de transplant hepatic de la Fundeni cunoaste un moment de dezvoltare fara precedent (Autor: Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
Calin Georgescu este unul dintre cei mai importanti experti romani in dezvoltare, si anume in dezvoltarea durabila.
Savarsirea faptelor a fost facilitata de imprejurarea ca Udrea Elena putea influenta atat atribuirea fondurilor europene, cat si utilizarea ulterioara a acestora, avand in vedere comasarea in cadrul aceluiasi minister a activitatilor de dezvoltare regionala si a celor de turism.
Cand copilul nu foloseste multe cuvinte pentru a se exprima, insa pare sa inteleaga ceea ce ii spui si urmeaza instructiunile pe care i le soliciti, nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare intrucat limbajul receptiv este un instrument care diferentieza vorbitorii intarziati de copiii cu intarzieri de dezvoltare.
In plus, in institutiile medicale trebuie sa fie create conditii care contribuie la procesul de dezvoltare cognitiva, psihosociala a copilului.
- Analiza rapoartelor privind discurile zburatoare, Directia de Informatii a fost de acord cu recomandarea AMC si a transmis scrisoarea directorului de cercetare si dezvoltare, pentru raspuns.
Subiectele abordate vor fi cele legate de oportunitati de finantare pentru dezvoltare rurala, forme de garantare si de creditare dupa integrare, subventii, standarde pe sectoare de activitate, subventii actuale pana la momentul integrarii, norme de igiena in industria alimentara si normele de biosecuritate.
Acest lucru a fost confirmat chiar de Alexander Brown, secretarul ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, care a recunoscut ca a putut constata la fata locului un potential de dezvoltare foarte mare, dar nevalorificat, fapt care l-a contrariat pe reprezentantul coroanei britanice.
Activitatea Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia a fost criticata aspru de prefectul de Dolj, Nicolae Giugea.
la nivel national ori pe regiuni de dezvoltare. ... Dintre acestia, sapte vor avea atributii la nivel national si opt pe regiuni de dezvoltare.
Potrivit recentelor modificari ale statutului, formula care urmeaza a fi validata prevede existenta a 15 vicepresedinti dintre care sapte vor fi alesi uninominal si vor avea atributii politice in plan national, iar sapte vor fi alesi pe regiunile de dezvoltare.
Din cele 75 de localitati carora le-au fost repartizate sume pentru sustinerea unor programe de dezvoltare locala sau pentru cofinantarea unor proiecte de infrastructura, 50 sunt conduse de primari PSD.
Banii sunt alocati pentru finantarea proiectelor de dezvoltare rurala si acordarea platilor directe unice pe suprafata. ... Tot incepand cu luna martie vor putea fi depuse si proiectele de dezvoltare rurala, dupa ce Planul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) al Romaniei va fi trimis la Comisia Europeana, pentru aprobare.
247/2005 este la Statiunea de Cercetare-Dezvoltare Dabuleni, unitate care are in prezent in administrare peste 3.000 de hectare. ... Batalie pe retrocedari la Simnic Mult mai interesante par insa pamanturile care apartin in prezent Statiunii de Cercetare-Dezvoltare Agricola Simnic, situata la o aruncatura de bat de Craiova.
Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala (ARDR) a organizat sambata, 17 martie, la Targu Jiu, un seminar cu tema "Accesul Comunitatilor Rurale la Informatii despre Fondurile Structurale".
Directorul de dezvoltare al CEZ, Doru Voicu, a declarat pentru NewsIn ca piata de electricitate este distorsionata din cauza ca oferta de energie vine numai de la producatori de stat, concurenta dintre acestia este redusa, iar o mare parte din energia ieftina este captiva in contracte pe termen lung.
Primarul metropolei, viceprimarul Constantei Nicolae Nemirschi a anuntat ca peste aproximativ doua saptamani va avea loc a doua intrunire, la care primarii celor 14 localitati trebuie sa vina cu propuneri de dezvoltare, "astfel incat sa se poata realiza un master-plan cu zone functionale, pentru a limita dezvoltarea urbanistica haotica a zonelor invecinate municipiului Constanta".
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
google-analytics.com