Cautare

2935 de rezultate pentru "dezvoltare" (8.43 secunde)
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest anunta lansarea de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a ghidului pentru Axa prioritara 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale" a Programului Operational Regional (POR), domeniul major de interventie 3.3.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia a gazduit lansarea proiectului "Centru de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria", finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC 2005.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a efectuat pana in prezent plati de peste un miliard de euro catre beneficiarii Programului SAPARD.
Programul National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR) va fi lansat oficial astazi, iar România va beneficia, pâna în 2013, de fonduri europene de peste opt miliarde de euro, pentru dezvoltarea agriculturii.PNDR a fost aprobat pe 20 februarie 2008 de Comitetul pentru Dezvoltare Rurala din cadrul Comisiei Europene.
Programul National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR) va fi lansat oficial astazi, iar România va beneficia, pâna în 2013, de fonduri europene de peste opt miliarde de euro, pentru dezvoltarea agriculturii.PNDR a fost aprobat pe 20 februarie 2008 de Comitetul pentru Dezvoltare Rurala din cadrul Comisiei Europene.
Zeci de reprezentanti ai intreprinderilor mici si mijlocii si oficialitati din Romania si Bulgaria s-au intalnit saptamana trecuta la Forumul Calafat - Vidin, pol de competitivitate economica transfrontaliera, unde au incercat sa gaseasca solutii de dezvoltare a zonei.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a anuntat ca Inspectoratul de Stat in Constructii este prima institutie din Romania cu servicii deconcentrate care se reorganizeaza pe structura regiunilor de dezvoltare, in locul celei pe judete.
Organizatia World Vision Romania a organizat miercuri, 17 octombrie a.c., evenimentul de finalizare a Proiectului de dezvoltare economica derulat in perioada octombrie 2007 - septembrie 2012 in comunele Aroneanu, Ceplenita, Costuleni, Golaiesti si Vladeni din judetul Iasi.
De asemenea lanseaza si proiectul de sprijinire a tinerilor fermieri prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata ,,Prima varianta a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020 exclude de la finantare zonele periurbane ale oraselor si municipiilor", pe care o puteti citi in continuare.
Dezvoltare, conspiratie, coruptie, prostie si tradare (Autor: ... Peste 30 de ani, economia SUA o concura pe cea a Imperiului Britanic, mult mai veche.Noi am pierdut deja 27 de ani din cei 30 in care am fi putut avea o puternica dezvoltare economica a tarii.
Progrese in cercetare si dezvoltare In anul 2013, linia de cercetare si dezvoltare a Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche a inregistrat progrese deosebite mai ales in domeniul oncologiei, oftalmologiei si bolilor autoimune.
Organizatia Salvati Copiii, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, Muzeul National de Arta al Romaniei, Asociatia Junior Achievement Romania, Asociatia Audiosofia, Fundatia Sense International, Liceul Special Moldova Targu Frumos, Asociatia Young Goldfish, Asociatia pentru Dezvoltare Urbana. ... (223.400 lei) Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, cu proiectul "Atinge.
Astfel au fost initiate si elaborate diferite planuri si variante de strategii nationale de dezvoltare, reflectate mai mult sau mai putin in realitatile durabile” care ne inconjoara.
Organizatorii apreciaza ca aceasta incursiune sociologica este un bun prilej de a descoperi felul in care pot fi sprijinite in viitor astfel de comunitati, fie ca ne raportam la educatie, sanatate sau dezvoltare economica.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP):
Aici gasesti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala. Realizat pentru prima data in anul 2007, Body Mind Spirit Festival se afla la a XXI-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania.
Asociatia pentru Dezvoltare si Cercetare Medicala Sanamed (ADCMS) si clinicile partenere marcheaza Ziua Mondiala a Diabetului prin organizarea unui eveniment amplu ce vine in intampinarea pacientilor si a medicilor, deopotriva, abordand tema din acest an - Diabetul si Familia.
42, in incinta Institutului de Cercetare - Dezvoltare pentru Apicultura S.A. ... - Aveti noroc cu faptul ca targul se desfasoara in curtea Institutului de Cercetare - Dezvoltare pentru Apicultura S.A., unde exista un spatiu extins pentru desfasurarea unor asemenea manifestari.
google-analytics.com