Cautare

119 de rezultate pentru "diplome" (2.86 secunde)
Profesorii si oamenii de cultura, premiati la zi de sarbatoare Craiova, vechiul scaun al Olteniei, s-a distins intotdeauna ca un centru cultural, spiritual, economic, astfel ca si astazi numele sau este rostit cu drag de cei care prin munca lor au reusit sa-l duca mai departe pe plan national si international si care sunt rasplatiti cu diplome de excelenta si onoare.
diplome, titluri, functii, demnitati. Poti cumpara chiar si diplome de bacalaureat si chiar si tinere bacalaureate care, desi clasa a XII-a au petrecut-o pe Coasta de Azur, au luat bacul cu media peste 9. ... Un fenomen nociv, mostenit din perioada comunista, este fetisizarea unei diplome de studii.
Autoritatea care elibereaza documentul de recunoastere a unei astfel de diplome este insa diferita in functie de profesie. De exemplu, in domeniul medical, statul italian recunoaste anumite profesii sanitare in baza unei diplome de studii pentru desfasurarea activitatilor de profilaxie, diagnoza, ingrijire si reabilitare.
Acest lucru se datoreaza, în principal, conceptiei potrivit careia cu cât portofoliul personal cuprinde mai multe diplome, cu atât esti mai calificat pentru un job anume si deci valoros pentru angajator. „Cu cât ai mai multe diplome, cu atât da mai bine la CV.
Acest lucru se datoreaza, în principal, conceptiei potrivit careia cu cât portofoliul personal cuprinde mai multe diplome, cu atât esti mai calificat pentru un job anume si deci valoros pentru angajator. „Cu cât ai mai multe diplome, cu atât da mai bine la CV.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, trebuie sa prezinte Guvernului un raport privind categoriile de specializari si diplome de la Universitatea "Spiru Haret", "raportat la cadrul legal", si sa propuna o rezolvare a situatiei, a anuntat premierul Emil Boc.
La universitatea de stat din Oradea a fost puternic mediatizata fraudarea acordarii de diplome.
Putem continua sa facem vedete din cei cinci elevi care au luat zece la bac si din olimpicul care a primit o diploma si bursa de studii pe nu stiu unde, dar in timpul asta sistemul romanesc de educatie scoate hoarde de manelisti cu sau fara diplome.
Potrivit autoritatilor de la Bruxelles, jumatate dintre imigrantii cu diplome univesitare din tarile mediteraneene ale Orientului Mijlociu si ale Africii de Nord locuiesc in Canada si in Statele Unite, in timp ce in Europa se afla circa 87% dintre cei care nu au studii superioare.
„Proiectul are o durata de 12 luni, iar la sfârsit se vor elibera diplome de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei. ... La sfârsit, cursantii vor primi diplome de „confectioneri tâmplarie aluminiu si mase plastice“.
„Proiectul are o durata de 12 luni, iar la sfârsit se vor elibera diplome de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei. ... La sfârsit, cursantii vor primi diplome de „confectioneri tâmplarie aluminiu si mase plastice“.
In aceeasi perioada de timp, suspectii au procedat la falsificarea a numeroase alte inscrisuri, in special diplome de absolvire a cursurilor liceale, permise de conducere si rovignete, inscrisuri care au fost remise unor persoane fizice interesate in obtinerea acestora, in schimbul unor importante sume de bani.
diploma de la targul olarilor si mesterilor populari "Ochi de paun" la Radauti, diploma de participare la "Hora Bucovinei", diploma de participare la Targu-Neamt, diplome de la Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei Suceava, de la Festivalul International de Folclor "Intalniri bucovinene" - Campulung-Moldovenesc si diploma de la Festivalul Festivalurilor Bucovinei, Zilele Humorului.
Copiii din Sectorul 5 cu rezultate remarcabile la competitiile sportive si care sunt legitimati la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti vor primi diplome si echipamente sportive care vor fi acordate de Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, Presedintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, Cristian Petre, impreuna cu Smiley.
Ei s-au trudit pentru obtinerea de doctorate si diplome apusene si mai putin cu viata monahala. ... Cu doctorate si diplome, masterate si studii inalte, ei reprezinta acum o forta deloc de neglijat in ierarhia Sfantului Sinod.
Si atunci, dupa principiul multi absolventi, putini alesi, ministerul nu va face decit sa mai adauge citeva diplome in panoplia unor oameni care sint de treaba in felul lor, dar poate ca nu au capacitatea sa conduca spitale aflate in pragul dezastrelor.
In acelasi context, Tariceanu a fost cel care a si inmanat tinerilor liberali diplome pentru activitatea desfasurata in cadrul Scolii de Vara a TNL de la Mamaia.
De altfel, cei mentionati au oferit doamnelor prezente in sala diplome de excelenta pentru activitatea desfasurata de-a lungul timpului in "industrie, productie, servicii", "distributie, comert, turism", "IMM-uri si profesii liberale", "finante si banci", "cultura, invatamant si sport" si "administratie publica".
Sigur, multi dintre ei, profesori, profesori universitari si chiar academicieni au diplome de licenta, de terminare a unei facultati umanistice a anilor 50, dar ce se intampla, ce nu se invata si mai ales ce se recomanda, ce se interzicea drastic 0 ca sa nu zic ce se calomnia, ce se murdarea si ce se injura de-⁠a dreptul in acei ani in aceste inalte institutii de formare a tinerilor?
Organizatia de femei a PD Bucuresti a sarbatorit, cu trei zile in avans, "9 Mai, Ziua Europei" prin discursuri feministe, flori, diplome, sampanie si mancare pregatita de un barbat.
google-analytics.com