Cautare

196 de rezultate pentru "deseuri" (3.33 secunde)
Avem hidrocentrale incepute si nefinalizate, statii de deseuri ce au ramas pe hartie, proiecte de toate felurile si marimile - in total aproape 40.000.
domeniul medical, industrie alimentara, tehnologia informatiei, constructii, telecomunicatii, tipografie, turism, consultanta in afaceri, service auto, depozitare marfa, productie video, prelucrare marmura, productie textile, prelucrare metal, prelucrare hartie, reciclare deseuri.
Ca exemplu de produs cu mare potential Holman a povestit despre un reactor nuclear alimentat de deseuri nucleare cu o tehnologie sigura, curata si cu riscuri minime.
Pe mine ma intereseaza in primul rand renegocierea pretului pe tona de deseuri, platita de craioveni. Pentru celelalte probleme exista organe de specialitate.
Nu este un satelit, nu sunt nici deseuri spatiale care plutesc in jurul Pamantului. Nu pare nici un artefact foto, de pilda niste fotografii suprapuse, ori efecte produse de camera de luat vederi.
Guvernul a aprobat banii pentru proiectele tehnice realizate pentru infrastructura, alimentare cu apa, punti pietonale sau statii pentru deseuri”, a declarat liberala.
Taxa aviz colectare deseuri industriale reciclabile; Impozitul asupra mijloacelor de transport pe apa pentru persoanele fizice si juridice. In consecinta, institutia Prefecturii ii solicita lui Radu Mazare revoce taxele si impozitele amintite, in caz contrar promovandu-se in instanta de contencios administrativ.
De asemenea, poluarea prin evacuarea, cu stiinta, a unor deseuri sau substante periculoase in aer, apa sau pe sol, daca acestea pot pune in pericol sanatatea umana, vegetala sau animala, se pedepseste cu inchisoare de la trei luni la sase ani sau amenda de 70.000 de lei, potrivit Legii mediului.
Primaria Ramnicu Valcea a fost sanctionata in urma cu doua zile cu o amenda de 100.000 de lei de catre Garda de Mediu pentru ca nu a reusit sa inchida platforma de deseuri menajere de la Raureni in termenul stipulat de acordul cu privire la oprirea activitatii in acest obiectiv.
In cadrul actiunii s-au strans nu mai putin de 60 de saci menajeri cu deseuri dintr-un perimetru de doi kilometri patrati si au fost postate 20 de afise in zona ecologizata pentru a preveni aruncarea gunoaielor.
crearea si modernizarea infrastructurii fizice de baza, finantare si extindere retele de drumuri locale, comunale, vicinale, extinderea alimentarii cu apa potabila, infiintare retele publice de apa uzata, infiintarea de retele de joasa tensiune si iluminat, statii de transferuri deseuri, creare servicii publice de baza, amenajari spatii publice, parcuri, spatii de joaca si multe altele, iar sprijinul este de 100%.
In ceea ce priveste situatiile de risc, pe langa cele expuse de primarul din Novaci, mai putem intalni caderi de arbori, dar si poluarea cu deseuri de la turisti.
Majoritatea celorlalti edili sunt insa intepeniti intre normele UE si neputinta autoritatilor de a implementa masterplanul de deseuri al Doljului.
In ceea ce il priveste pe ministrul Economiei, Adriean Videanu, acesta a anuntat, miercuri, comasarea Agentiei Nationale pentru Deseuri Radioactive cu Agentia Nucleara, precum si reducerea cu 20% a personalului din alte doua structuri subordonate.
In ceea ce il priveste pe ministrul Economiei, Adriean Videanu, acesta a anuntat, miercuri, comasarea Agentiei Nationale pentru Deseuri Radioactive cu Agentia Nucleara, precum si reducerea cu 20% a personalului din alte doua structuri subordonate.
Munitia adusa de Romagro Cereal pentru dezmembrare la Uzina Mecanica Babeni provine din Taiwan si nu a fost inca distrusa in totalitate, cele circa 600 de tone de proiectile care au apucat sa fie procesate fiind returnate ca deseuri, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, directorul Ion Marculescu.
Munitia adusa de Romagro Cereal pentru dezmembrare la Uzina Mecanica Babeni provine din Taiwan si nu a fost inca distrusa in totalitate, cele circa 600 de tone de proiectile care au apucat sa fie procesate fiind returnate ca deseuri, a declarat directorul Ion Marculescu.
Si nici nu le pasa ca bocii fac din Romania, groapa de deseuri radioactive a UE. Si nici ca au de platit ei si nepotii copiilor lor, pentru datoria pe care au facut-o ca sa aiba guvernantii din ce fura.
Este programata si salubrizarea terenurilor apartinand domeniului public unde se formeaza periodic depozite necontrolate de deseuri, respectiv pe strazile Salciilor, Ion Creanga, AT Laurian, Hatman Arbore si Popauti.
Ministrul a mentionat ca, in acest moment, in Mures functioneaza ilegal doua depozite pentru deseuri, iar cei din Satu Mare duc gunoiul in alt judet.
google-analytics.com