Roxana Iordache publica pe blog articolul "Borfeta sau cand taraturile si hotii conduc tara", pe care il puteti citi in continuare.
'Borfeta si-a facut loc prin portile Casei Popoului si a vorbit cu gura plina, ca opozitia, mai precis, Geoana si Crin, refuza sa se aplice "mandatul imperativ" de la plebicist, cu privire la prestatia unicamerala. Simultana.
Gasca indopata a mai zis ca opozitia face "o coalitie impotriva romanilor". Ce-a facut?! Sa i se spuna sa-i dea mandat imperativ mamei ei, care i-a dat sa suga bolsevismul odata cu laptele, ca era juna directoare de intreprindere comunista, ceea ce nu se putea decat fie prin activism comunist, securism sau merite deosebite tovarasesti.
Boarfa penala ar merita data afara cu suturi in lat si trimisa sa presteze cu gardienii pentru infractiunile prin care s-a facut pampers pentru amica presedintelui ilegitim al tarii, batandu-si joc de Parlament si de legi.
Borfeta, productie proprie a organizatiei de tineret a PD, mandria infractionala a tarii, condusa de Ridzi si EBA.
Dar daca n-ar exista o turma de cretini care sa-i sustina, n-ar fi posibila starea de fapt actuala. In care, de exemplu, Boc, micul dobitoc, este din nou prim-ministru si da de lucru, oficial, mafiei imobiliare, pentru ministerul dezvoltarii regionale a camarilei prezidentiale. Si ca sa li se mai uite nemerniciile bolsevice, imbuibatii parasuteaza teme false.
Cum ar fi inregistrarea cu Oprescu si mafia asfaltului, buna de adormit cretinii. Care nu se intreaba si nici nu-i deranjeaza ca se fac inregistrari ilegale, pe bani publici. Si nici nu le pasa ca bocii fac din Romania, groapa de deseuri radioactive a UE. Si nici ca au de platit ei si nepotii copiilor lor, pentru datoria pe care au facut-o ca sa aiba guvernantii din ce fura.
Chiar nu se gaseste o forta in tara asta sa dea cu ei de pamant si sa-i calce in picioare? Definitiv.
P.S. Crin Antonescu greseste cand nu recunoaste ca a gresit democratic in 2003-2004. Adrian Nastase facea fapta buna a vietii lui politice daca Ion Iliescu si PNL-Stoica plus draga Stolo nu l-ar fi impiedicat sa desfiinteze PD. Administrativ.'