Cautare

197 de rezultate pentru "deseuri" (4.81 secunde)
Autoritatile spun ca au luat masuri impotriva celor care arunca gunoaiele pe malul raului, dar la cateva zile malurile se umplu iar de deseuri.
Un nou contract de salubritate a fost semnat in ultima clipa, dupa ce Societatea ROMPREST a amenintat ca lasa din nou munti de deseuri pe strazi.
Tone de deseuri au iesit la suprafata dupa ce autoritatile locale au secat raul ca sa faca lucrari de modernizare.
Un proiect de 350 de milioane de lei si un contract de colectare deseuri vor face din judetul Dambovita unul dintre cele mai curate din tara.
Sistemele care monitorizeaza materialul nuclear la instalatiile de deseuri radioactive de la centrala nucleara dezafectata de la Cernobil, din Ucraina, care au fost capturate de fortele ruse luna trecuta, au incetat sa mai transmita date catre Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AIEA), a anuntat marti agentia nucleara a ONU.
Noi nu dispunem intotdeauna de instrumentele necesare pentru a palpa adevarul vietii atat de frecvent ascuns sub mormane de deseuri cotidiene.
Din aceste fonduri, primariile platesc intretinerea cladirilor pentru scoli, spitale si administratie (salariile sunt platite de guvernul central), repararea drumurilor, serviciile comunale (apa, canalizare, colectare deseuri etc.).
Tara noastra ar putea fi amendata zilnic de Uniunea Europeana daca nu va reusi in cativa ani reciclarea a jumatate din deseuri.
La intrarea in Bucuresti vezi numai mormame de deseuri, pungi, gunoaie Cand presedintele a ajuns odata pe autostrada, a doua zi a cerut sa se faca curatenie.
Anul asta am avut noroc cu vremea rea, ca vreo trei luni de acum incolo administratorii complexurilor de agrement din jurul Galatiului ar fi curatat zona de PET-uri si alte deseuri menajere care marcau o noua saptamana de stat degeaba.
Decizia vine dupa ce autoritatile au atras atentia ca, la nivelul intregului judet, nu exista spatii de depozitare pentru deseuri.
Ocolirea sau coruperea legilor si regulilor s-a repercutat asupra drepturilor generale de folosire a spatiului, a afectat mediul (prin demolari, defrisari, consum de energie, productie de deseuri etc.), dar si prin exploatarea suplimentara a resurselor de materiale de constructii.
Grozovici, sectorul 2, deseuri metalice, in greutate de aproximativ 60 de kg. Bunurile sustrase au fost restituite partii vatamate. Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 6, sub aspectul savarsirii infractiuni de furt calificat, cu minorul incredintat familiei.
Intr-o astfel de economie toate formele de deseuri sunt returnate economiei sau utilizate. Evolutia industrializarii a generat un model liniar:
72 de comisari ai Garzii de Mediu si 300 de politisti din Dambovita fac descinderi in localitatea Balteni, intr-un dosar referitor la o retea de vanzare de fier vechi si de alte deseuri.
Mai multe masini au fost serios avariate de un sofer care conducea un autovehicul destinat colectarii de deseuri. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zona.
Focul s-a extins pe mai bine de 4 hectare din cele 6 ale zonei cu deseuri. Pompierii incearca sa limiteze focarele, insa vantul puternic intretine incendiul.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com