Cautare

197 de rezultate pentru "deseuri" (2.97 secunde)
Cand fac energie cu o centrala atomica, am in final niste deseuri cu care nu stiu exact ce sa fac.
Investitiile care se vor putea face cu ajutorul certificatelor disponibile ale Romaniei pot viza proiecte de tehnologii curate, care conduc la reducerea intensitatii carbonului, modernizarea si reabilitarea grupurilor energetice ale centralelor termice in cogenerare, energii regenerabile, inchiderea depozitelor de deseuri, reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in agricultura si transporturi, impadurirea unor suprafete de terenuri, desulfurari in termocentrale sau depozitarea deseurilor.
De asemenea, Guvernul a decis extinderea taxarii inverse la deseuri. In schimb, accizele la motorina vor creste de la 1 ianuarie 2012 cu 4,4%, de la 358 euro/tona la 374 euro/tona.
Sunt foarte multe firme-fantoma si trebuie sa curatam sistemul de firme care incalca legea", a argumentat ministrul Ialomitianu. In fine, tot in scopul combaterii evaziunii fiscale, guvernul a decis extinderea taxarii inverse la deseuri.
Voiceover-ul spune "Cu SodaStream puteam salva 500.000.000 sticle numai in Ziua Marelui Meci." Sistemele SodaStream permit consumatorilor sa transforme instantaneu apa de la robinet in bauturi racoritoare carbogazoase, si asta fara a produce deseuri de plastic, atat de toxice pentru mediu.
De altfel, potrivit statisticii oficiale, dupa anul 2000, au fost exportate 50 de milioane de tone de fier vechi, deseuri de cupru, aluminiu si alte neferoase, in valoare de peste 10 miliarde de euro!
- planificarea si managementul integrat al mediului - evaluarea impactului asupra mediului - solutii pentru managementul si reciclarea deseurilor (inclusiv deseuri periculoase) - pregatirea aplicatiei de finantare suport in procesul de achizitie publica a contractelor de servicii, lucrari si furnizare echipamente - asistenta tehnica pentru remedierea solurilor si a apelor contaminate - audit si evaluare de mediu - managementul resurselor naturale - campanii de informare si constientizare Managementul apei si apei uzate Apa potabila sigura din punct de vedere sanitar, un sistem de canalizare corespunzator cat si apa uzata eficient epurata constituie cateva dintre nevoile fundamentale ale societatii.
Va pune capat mormanelor de incarcatoare si la 51 000 de tone de deseuri electronice in fiecare an", a spus raportorul Barbara Weiler (S&D, DE).
Despre Eco-Rom Ambalaje La un deceniu de la aparitia primelor angajamente nationale de reciclare, Eco-Rom Ambalaje, prima si cea mai importanta organizatie de preluare de la agentii economici a obligatiilor de reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje, a contribuit la reciclarea, in cei 10 ani de activitate, a 2,6 de milioane de tone de deseuri de ambalaje.
Practic, celula este 'organismul uman' in miniatura - fiind dotata cu receptori care sa capteze oxigenul, sa asimileze nutrientii, sa 'arunce' deseuri - asa cum si noi respiram, mancam si eliminam.
In niciun caz lichidul ejaculat nu este urina, deoarece aceasta are un pH mai ridicat si contine deseuri eliminate de rinichi (uree, creatinina).
Un obiectiv principal trebuie sa-l constituie, in gestionarea deseurilor, maximizarea duratei de fuctionare a depozitelor si minimizarea cantitatii de deseuri depozitate.
O atentie sporita va fi acordata evacuarii depozitelor de deseuri necontrolate iar deseurile menajere de la unitatile de alimentatie vor fi evacuate zilnic sau ori de cate ori este necesar in cursul unei zile.
Mai ramasesera cateva deseuri de la facerea lumii Si l-a creat pe Richard al III-lea. In ziua a saptea s-a uitat daca mai are ceva de facut.
Sunt considerate de specialisti deseuri periculoase. Daca ai spart un bec in casa, strange cioburile cu manusi, nu cu aspiratorul, care poate imprastia particulele de mercur.
Raportul organizatiei arata ca 42% dintre copii au o locuinta, dar petrec o parte din timp in strada, desfasurand diverse activitati pentru procurarea banilor â€" cersind (44%), colectand deseuri (33%), prestand munci ocazionale (23%) etc.
Ocolirea sau coruperea legilor si regulilor s-a repercutat asupra drepturilor generale de folosire a spatiului, a afectat mediul (prin demolari, defrisari, consum de energie, productie de deseuri etc.), dar si prin exploatarea suplimentara a resurselor de materiale de constructii.
Aproximativ 8,4 milioane de tone de deseuri din plastic au fost generate de la inceputul pandemiei si pana acum.
De ani de zile, aici se ard ilegal tone de deseuri , care fac aerul in jurul Capitalei, irespirabil. Cu toate acestea, autoritatile statului, nu reusesc sa puna punct unei fenomen ilegal, care sufoca judetul Ilfov.
In ciuda declaratiilor de razboi pe care ministrii mediului le-au facut de-a lungul timpului celor care ard ilegal deseuri, astfel de activitati continua.
google-analytics.com