Cautare

12374 de rezultate pentru "data" (3.40 secunde)
Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Direcþiei Generale a Finanþelor Publice Constanþa, va reveni in aceastã funcþie dupã data de 15 ianuarie a.c., dacã Ministerul Finanþelor Publice, unde iºi desfãºoarã in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insãrcinãri.
Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, va reveni in aceasta functie dupa data de 15 ianuarie a.c., daca Ministerul Finantelor Publice, unde isi desfasoara in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insarcinari.
Personaj extrem de controversat, Ardelean - lipsit acum de protectia autoritatilor - a fost inghesuit de aceasta data cu sprijinul … PNA, institutie care, in premiera, s-a grabit ieri sa confirme o informatie aparuta in presa conform careia Virgil Ardelean a solicitat, in octombrie 2003, interceptarea telefoanelor fixe aflate in dotarea a doua agentii de presa - Mediafax si AM Press.
Cu toate acestea, romanii au preferat sa le arate politicienilor ca au puterea, dar au lasat "curatenia" pe alta data.
in ceea ce-l priveste, Ioan Marchis considera ca prefectul a recurs inclusiv la amenintari si santaj pentru a-l determina sa-si prezinte demisia si, din considerente cel putin ciudate, in comunicatul de presa din 19 februarie a.c., emis de Institutia Prefectului, se mentioneaza ca si-ar fi inaintat demisia, desi acesta l-a instiintat doar despre intentia de-a demisiona, incepind cu data de 10 martie.
Domnule ministru, in data de 22 februarie, v-am adresat prima interpelare parlamentara pe tema pensiilor militare, prin care v-am solicitat sa-mi comunicati care este pozitia oficiala a Ministerului Apararii Nationale si a Marelui Stat Major General in problema pensiilor militare, precum si care este numarul pensionarilor militari ce vor fi afectati de Legea privind sistemul unitar de pensii publice si ce suma se economiseste la bugetul national prin reducerea pensiilor militarilor.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Cand ti se spune, o data, de doua ori, ca nu e bine ce faci, nu se poate ca a treia oara sa nu costientizezi ca esti beat si ca ar fi cazul sa te duci la culcare!
In data de 2 decembrie 1851, presedintele republicii, Louis-Napoleon Bonaparte, nepotul lui Napoleon Bonaparte, organizeaza o lovitura de stat in urma careia este numit imparat sub titlul de Napoleon al III-lea.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Autodisponibilizarile au stirnit cel mai mare interes prima data, la sfirsitul anului 2002, cind 7.500 de siderurgisti au decis sa spuna adio locului lor de munca.
Este vorba despre paragrafele conform carora, in perioada mandatului, judecatorii si procurorii alesi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) nu pot desfasura activitatea de magistrat si judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) nu pot fi mentinuti in functie dupa implinirea varstei de pensionare, despre dispozitiile referitoare la incetarea mandatelor de conducere ale judecatorilor si procurorilor de la Curtile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii, precum si ale procurorilor de la Parchetele de pe langa acestea si referitoare la durata de trei ani, de la data investirii, a mandatelor magistratilor care exercita, la data intrarii in vigoare a legii, alte functii de conducere decat cele prevazute mai sus, sau despre mentiunea conform careia mandatele judecatorilor si ale procurorilor care ocupa alte functii de conducere decat cele din cadrul Curtilor de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii inceteaza daca la data intrarii in vigoare a prezentei legi durata acestora a depasit trei ani de la investire.
Conform ordonantei de urgenta, data alegerilor se stabileste si se aduce la cunostinta publica de catre Guvern cu cel putin 30 de zile inainte de ziua votarii, fata de 45 de zile prevazute anterior, iar campania electorala incepe cu 15 zile inainte de data desfasurarii alegerilor, fata de 30 de zile prevazute anterior.
Conform infirmatiilor aparute in presa, in data de 22 octombrie 2008 pretedintele organizatiei de tineret a PDL din judetul Covasna s-a aratat contrariat de preocuparea senatorului Eckstein pentru drepturile cuplurilor intre persoane de acelati sex.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Pentru prima data de la venirea Ford la Craiova, am aflat de la Ken MacFarlane de ce s-a schimbat procesul de productie, ce vor face furnizorii, cand incep angajarile si care va fi volumul de productie al fabricii din Craiova in 2012.
Toate cele trei proiecte au primit atunci avize nefavorabile din partea Comisiei de Urbanbism, insa in data de 3 octombrie, cand a avut loc o alta sedinta ordinara a CL, au fost aprobate concesionarile pentru Dulcicom si Nora COM IND.
Data aderarii la UE o aflam abia in iunie Adjunctul sefului Delegatiei CE la Bucuresti, Onno Simons, a declarat ieri ca in acest moment nu poate spune "cu certitudine" ca 1 ianuarie 2007 va fi data aderarii Romaniei la UE, dar ca decizia finala se va lua in iunie.
La Berlin s-a vorbit pentru prima data de construirea unui pod peste Dunare, care sa uneasca Silistra cu Calarasiul prin punctul Chiciu.
Bogdan Ovidiu Popescu - Data si locul nasterii: ... De fiecare data cand medicina influenteaza literatura, o face controlat. ... - Pentru mine, este extraordinar ca pot sa public o carte o data la doi-trei ani, nici nu stiu de ce ar trebui sa am mai multe proiecte.
google-analytics.com