Cautare

12374 de rezultate pentru "data" (3.50 secunde)
Bogdan Olteanu a adaugat ca data alegerilor va fi stabilita in luna septembrie. "Aceasta data va fi stabilita printr-o hotarare de guvern care, conform legii, trebuie sa fie aprobata cu 60 de zile inainte de data efectiva a alegerilor", a spus Bogdan Olteanu.
Conform Hotararii de Guvern privind calendarul alegerilor pentru PE, data limita pana la care partidele, aliantele politice, organizatiile minoritatilor nationale si candidatii independenti isi pot depune cererile pentru inregistrarea in lista electorala speciala pentru euroalegeri este 26 septembrie.
Recrutat pentru a furniza informatii despre elevi In ceea ce-l priveste pe Andrei Lisinschi, acesta ar fi fost recrutat, potrivit CNSAS, pe data de 11 iunie 1983, cand ar fi semnat un angajament olograf cu numele real, preluand apoi numele conspirativ "George".
Acelasi BPJ pe care l-ar putea conduce interimar Mircea Banias a mai anuntat presa ca au primit o decizie - din data de 5 august - din partea Comisiei Nationale pentru Statut, Etica si Litigii a partidului, care "admite sesizarea Organizatiei PD-L Constanta si constata ca intalnirea din data de 2 august 2008 a unor membri ai PD-L Constanta este lovita de nulitate, in baza prevederilor statutare".
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se va intruni in 4 septembrie, data la care ar putea fi luata in discutie propunerea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, in ceea ce o priveste pe Monica Serbanescu.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
“Din cei 10 consilieri intruniti in data de 31 ianuarie, doar 9 de fapt sunt consilieri de drept, un al zecelea - liberalul Viorel Oleniuc - dandu-si demisia inca din data de 17 decembrie.
Explicatia functionarilor publici este ca precedenta lista era deja votata la data intrarii in vigoare a OUG nr. ... Or, pentru anul 2008, cererile fusesera analizate si listele aprobate la data aparitiei noilor acte normative", a spus Carmen Licu, purtatoarea de cuvant a Primariei Craiova.
Principalul mesaj il constituie data alegerilor si impactul deciziilor parlamentului in viata de zi cu zi a europenilor.
Va reamintesc faptul ca in data de 14 aprilie 2010, Curtea Constitutionala a dat un verdict astepat cu nerabdare atat de noi, cat si de colegii de la PNL.
SIF Oltenia are un post vacant in CA, iar de data aceasta cooptarea unui nou membru provizoriu sta in mana administratorilor. ... La acea data, candidati au fost Margareta Racovita si Gheorghe Bica, fostul sef al IPJ Dolj, un apropiat al presedintelui Dinel Staicu.
'In calitatea mea de ardelean, in primul rand si de senator de Cluj, in al doilea rand, am participat la Huedin, pe data de 09 septembrie 2010 la comemorarea celor 70 de ani de la moartea preotului protopop Aurel Munteanu, erou si martir al neamului nostru, care a cazut victima, alaturi de alti patrioti, actelor extremiste datorate euforiei generale pe care populatia maghiara o traia in 1940, cu ocazia intrarii trupelor maghiare in orasul Huedin, ca urmare a semnarii Dictatului de la Viena.
Iulian BADEA ) Campania electorala din 2008 a inundat, ca de fiecare data, Romania in promisiuni electo¬rale.
Marti seara, in cadrul discursului de investire a noului ministru de Externe al Romaniei, seful statului a rupt pentru prima data tacerea pe tema situatiei din tara. De data aceasta nu a mai lacrimat, insa toata lumea a putut observa ca vocea sa tremura.
Dovada faptului ca VLADAN GHEORGHE e una si aceeasi persoana cu GEORGE VLADAN reiese din dosarul 2447/4/2007 Inregistrat in data de: ... Or, in dosarul de divort 32852/4/2011 Inregistrat in data de:
O sa intervin pe parcurs, pentru ca ideea acestei intalniri este una poate mai putin de campanie, desi, sigur, o sa va rog sa ma votati pe 9 decembrie - spun ca e mai putin de campanie pentru ca, sigur, acum presa centrala, oameni care nu prea stiu unde e Targu-Jiul si ce se intampla la Targu-Jiu, toata lumea isi da cu parerea, dar eu stiu ca in urma cu opt ani eram doar un tanar care voia sa faca politica si pe care oamenii de aici, din Targu-Jiu si din Gorj l-au ajutat sa ajunga pentru prima data deputat.
Pe data de 20 noiembrie, adica maine, sarbatorim Ziua Universala a Drepturilor Copilului.
Este vorba de legea care statueaza un prag de participare la referendum de 30%, dar totodata prevede (asa a decis CCR in 26 iunie a.c.) ca "dispozitiile acestei legi intra in vigoare la un an de la data publicarii in Monitorul Oficial".
De data asta Victor Ponta e greu de ucis! ... Stiind ca vulnerabilitatea PSD e data de imaginea de partid aparator al Coruptiei, a impus partidului o campanie de delimitare fata de cei anchetati de DNA si de solidarizare cu lupta impotriva Coruptiei.
Fiindca asta face domnul Basescu, incearca sa ne mai impinga o data pe scari.
google-analytics.com