Cautare

12374 de rezultate pentru "data" (5.43 secunde)
Fermierii doljeni care vor sa primeasca subventii de la UE fara penalizari ar trebui sa se grabeasca sa-si depuna solicitarile deoarece mai au la dispozitie doar doua saptamâni.Saptamâna trecuta, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Decebal Traian Remes, declara ca, pentru a diminua riscul ca România sa piarda din fondurile europene destinate platilor directe la hectar, fermierii vor putea depune cereri pentru banii europeni si dupa data de 15 mai.
295/2007, prima se acorda o singura data pe an. ... Exploatatia trebuie sa fie inregistrata in Registru la data solicitarii primei si sa nu aiba datorii la bugetul de stat si cel local.
exploatatia sa fie inregistrata in Registrul national al exploatatiilor la data solicitarii primei; ... Prima pe cap de animal se acorda producatorilor agricoli o singura data pe an, pentru ovinele si/sau caprinele care indeplinesc, cumulativ, urmatoarele conditii:
data durabilitatii minimale exprimata sub forma "a se consuma, de preferinta, inainte de ..." sau " a se consuma, de preferinta, pana la data..." , sau in cazul produselor care prezinta un grad inalt de perisabilitate din punct de vedere microbiologic data-limita de consum (termenul de valabilitate) exprimat sub forma "expira la data de...";
Renta se calculeaza de la data de 1 ianuarie a anului în care s-a depus cerereAlta noutate cu care vine ordinul este aceea ca, în cazul în care contractele de arenda sau de înstrainare au fost încheiate în anii precedenti depunerii cererii, renta viagera agricola se cumuleaza si se calculeaza de la data de 1 ianuarie a anului în care s-a depus cerere, si nu de la data încheierii contractului.
Renta se calculeaza de la data de 1 ianuarie a anului în care s-a depus cerereAlta noutate cu care vine ordinul este aceea ca, în cazul în care contractele de arenda sau de înstrainare au fost încheiate în anii precedenti depunerii cererii, renta viagera agricola se cumuleaza si se calculeaza de la data de 1 ianuarie a anului în care s-a depus cerere, si nu de la data încheierii contractului.
Ulterior, guvernul a decis amânarea termenului de doua ori - o data cu patru luni, prin HG nr. 1.094/2006, si alta data cu doua luni, prin HG nr.
Un tanar constantean si-a cumparat un telefon mobil marca LG Shine de la magazinul Total GSM, mai exact de la societatea comerciala Terraponticor SRL in data de 5 iunie.
Aceasta informatie este utila mai ales pentru situatiile in care un client isi schimba un abonament sau activeaza un serviciu la o data care nu coincide cu data de facturare.
30 noiembrie este data-limita pentru depunerea cererilor de catre siderurgistii care doresc sa renunte la locurile lor de munca in cadrul operatiunii de autodisponibilizare care a inceput la data de 15 iunie.
Ce se va intampla dupa data de 13 mai, daca va mai avea loc o negociere efectiva, este greu de spus la ora actuala. ... "Actualul contract expira pe data de 13 iunie si inainte cu 30 de zile administratia este obligata sa ne cheme pentru a negocia intregul contract.
Hotarirea data de instanta are la baza neplata unei datorii de aproximativ 50.000 de euro catre firma care aprovizioneaza Metro cu oua, Toneli Holding SRL.
Toti cei peste 120.000 de crescatori de bovine care au depus cereri pentru obtinerea subventiei pana in prezent trebuie sa depuna o noua solicitare deoarece formularul initial a fost modificat, dupa ce data de referinta pentru acordarea sprijinului financiar s-a prelungit cu un an.
Avem de recuperat circa 80.000 de lei care reprezinta datorii neplatite de anul trecut, iar restul au data scadenta in septembrie", a mai spus Colita Holban.
Potrivit acestora, taxa va fi calculata de DGFP Bihor, care va solicita cartea de identitate a vehiculului, un document din care sa rezulte data primei inmatriculari, o declaratie pe proprie raspundere si rezultatul expertizei tehnice efectuate de Registrul Auto Roman.
Femeile care au cetatenie romana si care indeplinesc la data depunerii formularelor de inscriere criteriile de eligibilitate pot participa la acest program.
Absolventii care în 60 de zile de la data finalizarii formei de învatamânt urmate nu se înregistreaza la AJOFM ca persoane aflate în cautarea unui loc de munca pierd dreptul de a beneficia de somaj. Conform legislatiei în vigoare, persoanele care în termen de 60 de zile de la absolvirea unei institutii de învatâmânt (inclusiv scoli speciale pentru persoane cu handicap) nu au reusit sa se încadreze în munca potrivit pregatirii profesionale pot beneficia de indemnizatie de somaj.
Acest lucru se va intampla pana pe data de 16 iulie 2009, care este data limita de inchidere a locatiei aflata in vecinatatea Combinatului si care a reprezentat in ultimii ani o mina de aur pentru hotii de fier vechi.
Produsul este destinat firmelor cu activitate de export de cel putin un an si are o durata a asigurarii intre 10 si 90 de zile calendaristice de la data incheierii politei de asigurare.
In procesul de negociere cu Uniunea Europeana, Romania a obtinut pentru zonele defavorizate si zonele libere o perioada de tranzitie, care a depasit deja data aderarii si pe parcursul careia investitorii din zonele respective mai pot beneficia de anumite facilitati astfel incat sa nu incalce reglementarile europene in domeniul concurentei, respectiv al ajutorului de stat.
google-analytics.com