Cautare

12374 de rezultate pentru "data" (3.65 secunde)
Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta.
- Florin Georgescu s-a nascut la data de 25 noiembrie 1953, in municipiul Bucuresti. ... La data de 28 mai 1992, a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Economiei si Finantelor. ... A demisionat din Parlamentul Romaniei la data de 11 octombrie 2004, fiind inlocuit de Virgil Delureanu.
In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
Microintreprinderile platitoare de impozit pe venit, care la data de 31 decembrie 2004, au indeplinit cumulativ conditiile impuse raman inregistrate in aceeasi postura. ... Constanta, pana la data de 31 ianuarie a.c.
Ori, data inscrisa pe certificatul nou este data emiteri certificatului si nu a inmatricularii. ... Nici un document pe care-l au proprietarii de autoturisme nu contine data initiala de inmatriculare.
Ordonanta de urgenta prevede ca arieratele furnizorilor de medicamente care aveau ca termen scadent data de 30 septembrie a.c.
In aceste conditii, Biroul Executiv al FNSAPL a hotarit ca pe 8 decembrie, la ora 12,00, sa se intilneasca la sediul CNS Cartel Alfa din Bucuresti, confederatie la care sint afiliati, pentru a stabili data grevei de avertisment si data declansarii grevei generale.
Florian But a mentionat ca incepand cu data de 1 ianuarie 2006 valoarea punctului de pensie se majoreaza de la valoarea actuala de 295,56 RON la 323,10 RON, respectiv cu 9,3%.
997 din data de 24 martie 2005, cand cotidianul "Replica" semnala in premiera un aspect absolut incredibil prin consecintele grave pe care le-ar putea avea: ... "CFR Constanta, la un vagon distanta de executare silita", publicat pe data de 15 decembrie 2005.
Mai exact, la aceeasi data, 597.778 de cetateni erau restantieri la plata ratelor catre bancile romanesti, iar suma restanta curenta era de circa 50 de milioane de euro.
Chiar daca majoritatea speculatorilor imobiliari spera ca, o data cu integrarea in Uniunea Europeana, preturile la apartamente sa creasca, specialistii sustin contrariul. ... "E o iluzie ca preturile vor creste o data cu aderarea la UE.
Numai ca legislatia actuala interzice, incepand cu data de 1 iulie a.c., afisarea preturilor marfurilor expuse spre vanzare in ROL.
transa I - literele A-C - va incepe din data de 14 a fiecarei luni; transa a II-a - literele D-L - va incepe din data de 17 a fiecarei luni; transa a III-a - literele M-Q - va incepe din data de 20 a lunii;
Ordinul ministerial prin care cererile pentru obtinerea sprijinului direct pentru plantatiile de pomi fructiferi, arbusti fructiferi si capsuni, precum si cele pentru cultura vitei-de-vie puteau fi depuse pana la data de 1 iunie a.c. ... Astfel, cererile vor putea fi depuse pana la data de 10 noiembrie a.c..
Casieriile de teren ale Apaterm vor fi deschise pe data de 22 decembrie intre orele 11.00-20.00, pe data de 26 decembrie intre orele 11.00-19.00, pe data de 29 decembrie intre orele 11.00-20.00, iar pe data de 30 decembrie intre orele 9.00-13.00.
Hainute, lenjerie, produse de ingrijire, scutece sunt doar o parte din cadourile promise femeilor care urma sa devina mame o data cu 1 ianuarie 2007, data de la care se stipula ca legea "trusoului" va intra in vigoare.
Pentru bunurile livrate in baza unui contract de consignatie, se considera, potrivit Instructiunilor din 28 decembrie 2006 ale MFP, ca livrarea bunurilor de la consignant la consignatar are loc la data la care bunurile sunt livrate de consignatar clientilor sai. ... data sosirii, denumirea si cantitatea bunurilor primite;
Producatorii galateni care au produs lapte de vaca in perioada 1 aprilie 2005 - 31 martie 2006 si au solicitat obtinerea unei cote individuale de lapte, vor primi decizia de aprobare sau respingere pina la data de 1 martie 2007 pentru livrari si 15 martie pentru vinzari directe.
Firmele trebuie sa completeze de mana sau prin stampilare noul cod de TVA valabil de la data aderarii (RO in loc de R).
Fermierii doljeni care vor sa primeasca subventii de la UE fara penalizari ar trebui sa se grabeasca sa-si depuna solicitarile deoarece mai au la dispozitie doar doua saptamâni.Saptamâna trecuta, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Decebal Traian Remes, declara ca, pentru a diminua riscul ca România sa piarda din fondurile europene destinate platilor directe la hectar, fermierii vor putea depune cereri pentru banii europeni si dupa data de 15 mai.
google-analytics.com