Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (6.28 secunde)
Mai mult decat atat, "PROGRES 4 nu a fost aprobat sau insusit vreodata de actionarii societatii, fiind un concept strain de societate.
Compania EDAG a prezentat oficial la Geneva un nou concept denumit Light Car, o minune tehnologica pentru un viitor mai verde.
Banca a introdus un concept nou, acela de consiliere pentru clienti, mai exact pentru banii pe care ii tii in conturile unitatilor BCR, adica te invata cum sa-i folosesti, pentru a produce mai multi bani.
"Avem un concept-biroul virtual (office web), care va fi solutia viitorului. Nu am nevoie de oameni care sa vina sa semneze condica.
Din Florida, unde au fost facute aceste modificari, masina a fost mutata in nordul Californiei, unde a primit o "haina" noua de vopsea dupa un concept creat de insusi Murray.
Autoritatea a decis executarea garantiilor reale imobiliare constituite in favoarea AVAS asupra unui numar de 7.351.797 de actiuni emise de Rodipet (in prezent, Network Press Concept SA ) si reinscrierea Autoritatii ca actionar pentru acest pachet, precum si desfiintarea cu daune interese a contractului.
"O mare parte din viata am trait sub comunism si apreciez libertatea economica si politica intr-un mod pe care cei ce au avut norocul sa traiasca in 'democratii liberale' (ca sa folosesc un concept pe care il datoram politologului american Fareed Zakaria) poate ca nu il inteleg pe deplin.
"Intr-un concept integrat, prioritatea noastra generala are scopul de a atinge obiectivul final al oferirii catre cetatenii romani oriunde in tara dar nu numai, a posibilitatii de a accesa informatiile publice si a obtine orice document, instantaneu.
Romanii nu prea au avut ocazia sa experimenteze vizionarea unui film la un cinema drive-in, iar cei mai multi cunosc acest concept doar din filmele americane.
Noul concept de supermarket, sub brandul Carrefour Market rezulta din perfectionarea semnalisticii interioare conferind claritate, o mai buna orientare a clientilor in spatiul comercial si modernizarea imaginii magazinului.
Voiculescu are ambitia de a lansa pe piata un veritabil concept: mogulul literar. Adica Voiculescu este scriitor. Si se intreaba:
Urmarim ca pretul de productie, pornind de la concept, design, ingineri, sa fie tinut cat mai strans", a spus Chauvet, fara a oferi mai multe detalii.
Societatea Rodipet, numita acum Network Press Concept, a fost privatizata in 2004 si preluata de arabul Hassan Awdi, care a dus reteaua in insolventa.
"Acest concept este, de fapt, o intreaga filozofie legata de cum se construieste economisind energie. Practic, cei din Bolzano vor sa patrunda pe piata din Romania prin Drobeta Turnu Severin, iar noi vom fi singurii care vom putea emite aceste certificate energetice.
Design de concept Designul interior al automobilului a fost inspirat din Conceptul CR-Z expus la Salonul Auto de la Tokyo din 2007.
Design de concept Designul interior al automobilului a fost inspirat din Conceptul CR-Z expus la Salonul Auto de la Tokyo din 2007.
"Acelasi concept poate fi aplicat pentru agricultura, IT, auto, materiale de constructii etc.", mai spune Gabriel Vladut. Potrivit acestuia, asimilabile conceptului de "cluster" sunt zonele de dezvoltare din jurul investitiilor Dacia, la Pitesti, si Nokia, la Cluj.
"Este primul magazin de acest fel din Romania si ne bucuram ca am reusit sa facilitam promovarea acest concept pe piata de retail locala" afirma Carmen Ravon de la King Sturge.
Compania Bioromoil Automatic Stations, membra a Grupului Bioromoil, a lansat ieri, la Craiova, benzinaria AutoMat - cel mai nou si mai modern concept de statie de distributie a carburantilor, complet automatizata.
Tata Motors a anuntat ca va vinde Nano si in Europa dupa 2011 si a prezentat un concept Nano Europa in 2009, masina cu 20 de cm mai lunga decat versiunea indiana.
google-analytics.com