Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (3.77 secunde)
In jurul acestui concept de crestere economica, se invarte noul acord cu Comisia Europeana, FMI si Banca Mondiala, adica, ceea ce reprezinta si prioritatea Guvernului, in perioada urmatoare:
De asemenea, au fost incheiate parteneriate cu o serie de spitale si clinici private, ce au inclus dotarea a doua laboratoare complet automatizate, de mare capacitate, cu echipamente de inalta calitate si un concept inovator de ansamblu.
USL critica in textul motiunii lipsa unui concept national privind Politica Agricola Comuna (PAC). "Romania are posibilitatea istorica de a participa la luarea deciziilor PAC in perspectiva anului 2020.
Pentru ca Galeria Designerilor Romani - primul si deocamdata singurul concept de retail care grupeaza designerii romani sub acelasi acoperis - tocmai asta vrea sa ofere:
Avem nevoie de un stat responsabil care sa reprezinte cu adevarat interesele romanilor. Solidaritatea este un concept necesar pentru viziunea de guvernare, a spus Nastase.
Nu ma refer atat la "austeritate", un concept abstract, care poate lua orice forma, desi asa cum a fost aplicata de actualul guvern, austeritatea este o farsa tragica, ea avand un singur efect:
Adama, Alege Casa, Be Igloo, Volumetric, Real Time, Saphirstein, Young’s Residence ,The Concept, Green Angels, Vission House, MB. Dezvoltare sau Euromansarde sunt doar cateva din numele exclusive ce vor fi regasite in aceasta toamna la tIMOn.
In Carrefour Chitila s-a pus in practica si un nou concept comercial care simplifica accesul si vizibilitatea in magazin. Raionale magazinului au fost reorganizate pe universuri de consum.
Forumul Național pentru Turismul Responsabil iși stabilește drept obiectiv general promovarea acestui concept in mediile promotorilor in turism, dar si a implicatiilor intelegerii principiilor acestei abordari pentru societatea romaneasca.
Va merge la export in proporție de peste 95% "Ford B-Max revoluționeaza realmente gandirea tradiționala cu privire la masinile din aceasta clasa si promoveaza un concept care nu a mai fost incercat de alți producatori.
In cadrul discutiilor, partea romana a reafirmat interesul MTI si al CFR SA in continuarea unui parteneriat de cooperare in domeniul lucrarilor de infrastructura privind modernizare, reabilitare si extindere a infrastructurii feroviare in zona Bucurestiului, inclusiv Complexul Gara de Nord, si transformarea Garii de Nord intr-un concept feroviar european modern.
"Exista un concept artistic, un stil grafic si un anumit tip de abordare jurnalistica, toate, impreuna, fac din Casa Lux - o revista dorita.
Printre altele, veti gasi aici ofertele Bo Concept, Menatwork, Glamour Flors, Fame Furniture. De asemenea, minisalonul auto va pune la dispozitie cele mai bune oferte ale Tiriac Auto.
Acum avem un nou magazin organizat conform noului concept JYSK Nordic, asa ca va fi mult mai usor pentru toata lumea sa se orienteze in magazin si sa aleaga din miile de produse", a declarat si Adriana Istrate, directorul magazinului din Chitila.
Pe zona de concept editorial, consultantul Ringier este Peter Frank, fost director de marketing la Adevarul. Peter Frank a lucrat ca director de marketing pentru Adevarul Holding, incepand din 3 mai 2010.
Companiile de acest fel, creatoare si purtatoare de branduri autohtone, sunt orientate mai degraba catre pietele externe. Vectori de acest gen ar putea fi factorul cheie in promovarea unui concept de genul "produs in Romania".
Totodata, el si-a exprimat convingerea ca, pentru realizarea unei reale dezvoltari a bazinului dunarean, piatra de temelie este "elaborarea unui program complex, bazat pe un concept unitar, pentru intreg teritoriu, cu implicarea institutiilor publice din Romania si din Bulgaria, a Comisiei Europene si a celorlalte institutii continentale, administrative si financiare.
Daca ne gandim doar la acest an, am dat nastere unui concept de magazin modular care poate fi adaptat astfel incat sa permita retailului modern sa ajunga in zone pana acum inaccesibile unor astfel de magazine, iar acum iata, va prezentam si primul dintr-o lunga serie de magazine capabile sa-si genereze singure energia de care au nevoie.
JYSK Romania, retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare, redeschide magazinul din Militari Shopping sub un nou concept danez, axat pe produse pentru dormitor.
Transparenta este un concept de care fiecare institutie publica este legata in mod indiscutabil, inclusiv prin aspecte de natura legislativa.
google-analytics.com