Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (2.54 secunde)
Ceea ce faceti nu este numai extrem de transparent, dar si injositor pentru noi toti, iar, prin vocea dumneavoastra, orice concept nobil se perverteste.
"Presedintele-jucator" este un concept care a facut mare rau Romaniei timp de zece ani. Si ne va fi greu sa revenim la normalitate.
"Concept lansat de USL in 2012, "Romania Puternica" este un proiect care inseamna intarirea statului social, intarirea dimensiunii economice a statului si pe cea de control.
Concept -cheie in strategia lui Ponta, acest slogan ar putea sa fie cuplat cu ‘Mandria de a fi roman’ si ‘Reconstructia Romaniei’, spun surse din PSD.
Unitatea nationala, pe care o invoca atat de des, pare un concept total strain lor. De aceea le reamintesc colegilor in "ale politicii" momentul in care Dacian Ciolos a candidat pentru functia de comisar, fiind propus de PDL.
El a reamintit un concept pe care incearca sa il promoveze de trei ani, de cand se organizeaza acest Forum.
Avem un partid fara nicio identitate politica alta decat marota interesului national, un concept atat de larg si vag incat nu mai inseamna nimic.
este nevoie de o alianta puternica, capabila sa raspunda eficient noilor provocari prin indeplinirea celor trei sarcini fundamentale inscrise in noul concept strategic â€" apararea colectiva, gestionarea crizelor si securitatea prin cooperare.
Siguranta cetateanului este un concept complex care nu se cuantifica doar prin amenintarile directe vizand strict viata si integritatea sa fizica.
Caracteristica transanta a actualului stil european de administrare democratica a treburilor publice, transparenta este, pentru societatile contemporane, un concept care a devenit o cerinta indispensabila in promovarea altor principii democratice si valori umane la nivelul comunitatilor locale.
Sfera publica este un concept mai vechi decat am putea crede. Pentru a-l explica, ne putem intoarce in timp pana in Grecia antica.
Mentalitatea colectiva este un concept sociologic foarte complex, iar daca ati fi stiut intelesurile depline ale acestui termen, ati fi stiut ca schimbarea mentalitatilor unui popor inseamna un proces sinuos, care se poate intinde si pe parcursul unei epoci.
O aparare comuna europeana poate fi un concept periculos pentru o tara ca Romania. Franta si Germania isi doresc, intr-un anumit grad, decuplarea de SUA.
Cel care a atras atentia asupra acestui nou concept - anti-gratierea - este Octavian Andronic, intr-un recent comentariu publicat pe AmosNews.
Crypto-capitalismul este un concept nou care nu are o definitie acceptata la nivel international, fiind in dezvoltare, insa putem spune ca se refera tocmai la redistribuirea bogatiei in societate in folosul companiilor.
Noul concept de retail, lansat ieri de o retea cunoscuta de magazine, a€žcel mai bun pret garantata€œ, se vrea un stimulent pentru vanzarile cu banii jos.
De altfel, noi am introdus un nou concept pentru investitiile in infrastructura care va actiona ca un filtru pentru potentialii investitori“, explica Vosganian.
Presedintele Consiliului, Mihai Berinde, a declarat ca “am constatat interes din partea agentilor economici in a cunoaste mecanismul, in a cunoaste care sunt efectele si sunt convins ca este un concept care incetul cu incetul se va impune si pe piata romaneasca pentru ca este profitabil pentru consumatori si pentru intreaga piata romaneasca“.
Avand un concept verificat, orice investitor poate beneficia de rentabilitatea propriei afaceri, pe care, de aceasta data, nu o ia de la zero.
Turneul este organizat in colaborare cu MTV Romania, turneu ce sta sub semnul apropierii dintre oameni, concept promovat de compania Romtelecom.
google-analytics.com