Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania.
- La putine zile dupa aniversarea unui an de la inaugurarea Baneasa Shopping City aduceti in Bucuresti o premiera absoluta: primul cinematograf DRIVE IN CINEMA DIGITAL din Romania, care si-a deschis portile pe 1 iulie.
- Este vorba de o dubla premiera: atat in ceea ce priveste specificul cinematografului, cat si in ceea ce priveste filmul proiectat - "Epoca de Gheata 3 - Aparitia dinozaurilor". Astfel ne-am tinut promisiunea de a oferi in permanenta bucurestenilor evenimente inedite care sa faca din clipele petrecute la Baneasa Shopping City momente savuroase pentru intreaga familie.
- Vorbiti-ne putin despre primul DRIVE IN CINEMA DIGITAL inaugurat la Baneasa Shopping City.
- Am ales sa imbinam tehnologia - sistemul de proiectie digital - cu o experienta din categoria celor "olides but goldies", care nu se demodeaza niciodata - cinema-ul drive in. Romanii nu prea au avut ocazia sa experimenteze vizionarea unui film la un cinema drive-in, iar cei mai multi cunosc acest concept doar din filmele americane. Asa ca ne-am zis, de ce doar sa visam la un film vizionat din masina, cand de fapt chiar putem face asta? Aceasta dorinta a incoltit chiar in mintea directorului nostru executiv, domnul Ali Ergun Ergen si acum, 4 luni mai tarziu, ne-am intalnit cu totii sa inauguram Baneasa Drive In Cinema.
- Am dori amanunte despre repertoriul acestui cinema in aer liber.
- Ne-am dorit foarte mult sa oferim nu doar un altfel de cinematograf, dar si filme noi, in premiera, care sa fie vazute aici. Proiectam pe ecran Ice Age 3: Aparitia Dinozaurilor, inca de la deschidere. A fost un gand ambitios dar se pare ca atunci cand vrei un lucru suficient de mult, se poate realiza. Insa acest lucru nu ar fi fost posibil fara suportul distribuitorului de filme, Odeon Cineplex
- Care a fost investitia in deschiderea cinematografului?
- Investitia totala in cinematograf este de 1 milion de Euro. Aceasta suma include banii investiti in amenajarea terenului (25000 mp), utilitati, echipamente speciale conform standardului international, investitie operational, resurse umane si marketing. Dupa calculele noastre, pana in octombrie vor calca pragul Baneasa Drive in Cinema aproximativ 70 000 de clienti, pe care ii asteptam indeoseb la orele serii.