Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (6.60 secunde)
Pentru cei nefamiliarizati cu acest concept, obligatoriu pentru reusita afacerii, trebuie subliniat inca de la inceput ca planul de marketing este o parte a planului de afaceri, cu rol esential in dezvoltarea firmei.
"In ceea ce priveste distributia, am reusit din nou sa fim printre primii care implementeaza un nou concept pe piata bancara romaneasca, si acest lucru nu face decat sa ne bucure.
"Angajamentele firmei Ford pentru fabrica de la Craiova sunt productia de 300.000 de autovehicule pe an dupa 2011, 300.000 de motoare de autovehicule concept nou pe an, tot din 201,1 si investitii directe de 675 de milioane de euro, ceea ce duce la cheltuieli directe in Romania de peste un miliard de euro", sustine Voicu.
"Dorim ca politica de coeziune sa continue cu noile aspecte legate de coeziunea teritoriala, pe langa cele legate de clasicul concept de coeziune economica.
Punctul lor forte este acceptarea riscului de a fi tour operatori, concept ce inseamna crearea de programe proprii si vanzarea lor catre clientul direct, dar si altor agentii de turism din tara.
RSC reprezinta un concept pe care companiile trebuie sa-l ia in consideratie, RSC fiind strans legata de principiul dezvoltarii durabile, conform carora intreprinzatorii ar trebui sa ia decizii influentati nu doar de factorii financiari cum sunt profitul si dividendele, ci si bazandu-se pe consecintele pe termen mediu si lung ale activitatilor lor asupra mediului inconjurator.
O situatie similara s-a inregistrat in 2005 la fabrica Daewoo din Varsovia, unde datoriile catre furnizori, bugetul statului si catre salariati au intarziat achizitia fabricii poloneze de catre producatorul ucrainean UkrAVTO.In ceea ce priveste planurile investitorului american referitoare la preluarea fabricii, presa britanica scria zilele trecute ca Ford ar putea produce la Craiova noua generatie a modelului Fiesta, masina care va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt sub forma unui concept numit Verve, potrivit cotidianul britanic "The Times".
Ford ar putea produce în uzina de la Craiova noua generatie a modelului Fiesta, masina care va fi prezentata la salonul auto de la Frankfurt, sub forma unui concept numit Verve, scrie cotidianul britanic The Times, în editia sa electronica.
Primele hoteluri monitorizate vor fi cele de pe litoral."Acest concept nu vrea sa concureze Ministerul Turismului cu o alta clasificare.
Oricât ar costa, calitatea este pe primul plan - trebuie sa fie în permanenta ridicata“, a adaugat Papalitsas.În plus, afacerea a venit cu ceva nou pe piata de profil din Craiova - o noua idee, un nou concept.
A considerat ca este timpul sa dezvaluie publicului un concept care sa mosteneasca modelul Toyota 2000 GT, prima masina japoneza care a rivalizat cu sportivele europene sau americane.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, spera ca Nokia sa ramana la Jucu pe intreaga perioada de 30 de ani."Va fi cea mai moderna fabrica si va fi cel mai modern concept al lor privind fabricarea telefoanelor mobile.
Fiind vorba de un nou concept in ceea ce priveste o afacere exista riscul ca francizorul sa nu fi testat sistemul sau suficient de bine.
SAV-ul (Sports Activity Coupe), caci vorbim de un concept nou, se diferentiaza de "fratele" X5 prin numarul de locuri, X6 primind numai patru pasageri în habitaclu, desi este construit pe aceeasi platforma.
Cu toate ca e un concept destul de nou pe piata din România, aparând în 2005, un broker de credite poate cunoaste succesul într-un timp foarte scurt.
"Am amplasat acest nou concept de agentie în Piata Garii pentru a veni atât în sprijinul craiovenilor, cât si al persoanelor aflate în tranzit", a explicat Silviu Cîrstea, care a precizat ca în zona automata accesul este permis permanent cu ajutorul unui card bancar (orice tip), indiferent de banca emitenta.
"Am institutionalizat un concept mai vechi in Romania, in care pensionarul alegea sa ceara ajutorul financiar unei rude in schimbul locuintei sale.
De altfel, reprezentantii companiei spun ca este vorba despre institutionalizarea unui concept mai vechi în România, potrivit caruia pensionarii cedau casa unei rude sau unui strain pentru a fi ajutati pâna când îsi dadeau sfârsitul.
"Odata cu aceasta lansare, introducem pe piata romaneasca un nou concept. Este vorba de fransiza progresiva si aplicarea acesteia incepand de la zero in fiecare an de contract", a declarat, miercuri, Kurt Leitner, Chief Executive Officer al grupului Porsche Finance.
“Aceasta va fi sansa noastra”, a explicat Aurelientu Popescu, in contextul in care drumurile din Asia sunt foarte lungi si creatorii occidentali se reorienteaza catre acele fabrici de confectii din Romania capabile sa ofere o rapiditate maxima in executia comenzilor, acest concept purtand denumirea de “Fast Fashion”.
google-analytics.com