Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (3.08 secunde)
Acest concept va putea fi experimentat in noul show-room din Sky Tower. Biroul trebuie sa atraga, sa incurajeze, sa favorizeze si sa retina talentul, cel care propulseaza strategia unei organizatii, explica d-na Delia Didea, arhitect in cadrul Workspace Studio.
The Grand Magazine este un concept al SCH Grand SRL, fiind o publicatie bianuala, cu un numar de peste 20.000 de cititori pe editie, distribuita in cadrul The Grand Avenue, J.W.
Dupa 15 ani, magazinul din str Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, scrie un nou capitol, pralinelor rafinate si sofisticate, li se adauga Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept in care poti savura si o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu inghetata, consacrata ciocolata calda Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea si ceaiuri.
Am lansat si un concept: Feeric Family. Noi suntem o familie. La final de septembrie, vom pleca la saptamanile modei din lume, tocmai pentru a aduce in Sibiu, la Feeric Fashion Week, oameni importanti.
Cu o experienta de peste 14 ani in industria bijuteriilor, timp in care a creat branduri de succes, acesta a impus pe piata un concept inovator de business ce a cucerit deja 11 tari.
Recent, hotelul Caro a gazduit petrecerea de inaugurare a noului concept hotelier.
Unicitatea acestui concept consta in imbinarea activitatii competitionale sportive cu demonstratiile si show-urile ecvestre. Pentru editia din 2013, am pregatit o paleta variata de activitati care acopera de la competitia pur sportiva la fascinante show-uri, parade si momente tematice de divertisment ecvestru, dar si prezentari pentru publicul avizat.
Aceste premii au deja o traditie si sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care doreste sa aduca in acest fel recunoastere acelor personalitati publice care s-au remarcat prin performanata si creativitate in domenii precum muzica, artele, campaniile sociale si umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty, media.
Autorul Mihai Dragomir si-a creat o viziune proprie si un concept propriu aspra vietii. Nu s-a lasat intimidat de valurile care au incercat sa il opreasca sau care i-au soptit mai intr-un colt ca lumea si viata sunt doar intr-un fel .
Al saptelea an consecutiv in care organizam evenimente de alergare tip trail in Baneasa ne-a adus un restart in primavara, cu prima ediÈ›ie a unui nou concept â€" Baneasa Race.
Conform site-ului tf1.lci.fr, compania Universal Music va incerca si ea acest nou concept de oferta nelimitata. Cei care vor cumpara un Mp3-player marca NEO vor avea acces gratuit timp de sase luni la site-ul BuzzMusic.fr, de unde vor putea descarca melodii existente in catalogul site-ului.
Fortinet a revolutionat acest concept prin sistemele FortiGate de securitate multi-threat, care integreaza 8 functionalitati - Firewall, Antivirus, VPN, IPS, Antispam, Filtrare continut Web, Management de banda, Detectare si blocare atacuri IM/P2P si VoIP.
Din aceasta categorie face parte bloggingul, un concept nou pe piata româneasca, al carui cost poate fi minim. „Exista platforme de blogging care gazduiesc gratis blogurile persoanelor.
nVidia spera ca aceste procesoare sa fie folosite pe larg în ceea ce priveste computerele, însa prima lor tinta este noua categorie a dispozitivelor mobile pentru internet (MID).Intel a fost printre primele companii care a lansat acest concept, iar familia de procesoare Atom este destinata MID-urilor.
Clientii Orange sunt asteptati sa ia parte la lansarea oficiala a iPhone la Bucuresti in Orange concept store, la Iasi (Bd.
Acest concept este unic în lume si se adreseaza celor ce cauta un telefon GSM dual sim cu capacitatea de a modifica separat setarile fiecarui sim pe fiecare fata.Mobilele produse de WND Telecom sunt singurele telefoane cu doua fete, doua tastaturi, doua ecrane si doua sim-uri, fiind practic doua telefoane spate în spate.
Apple spera sa repete cu noua versiune succesul din aprilie 2010, cand mii de fani au stat la cozi pentru a cumpara gadget-ul, la acea vreme un concept proaspat si inovator.
Cu un concept similar Sim City, CityVille le ofera utilizatorilor rolul de primar al unui oras virtual pe care trebuie sa-l construiasca si sa-l populeze de la zero.
Primele imagini-concept cu noul design al browserului au fost aratate in cadrul unei prezentari. Totusi, Firefox pentru Metro UI (Windows 8), va fi un pic diferit.
Compania a incercat sa reinventeze acest concept si sa-l asocieze unei nise. In acest caz este vorba de un instrument de marketing sau de o unealta pentru artistii care isi doresc un ecran de calitate inainte de orice altceva, scrie playtech.ro.
google-analytics.com