Dan Voiculescu reincepe activitatea de blogger cu o serie de precizari si consideratiuni. Prima: Voiculescu este in negocieri avansate pentru a debuta si in gazetaria on-line. El precizeaza ca echipa alaturi de care va trudi nu este aservita mogulului - nu de alta, dar Voiculescu se gandeste ca e destul de caraghios sa publici rubrici in propriile publicatii. A doua precizare este superflua: "Am blog, am rubrica", zice Voiculescu.
Voiculescu spune ca peste vara a lucrat la doua carti. Nu precizeaza ce fel de carti. In schimb spune marca laptop-ului la care a lucrat cartile: Toshiba (foto).
Voiculescu are ambitia de a lansa pe piata un veritabil concept: mogulul literar. Adica Voiculescu este scriitor. Si se intreaba: oare ceilalti moguli cu ce raman? Dinu are solutii, el e arhitect de fel, suflet sensibil, creativ, pastelat, deci un mogul artistic, cum ar veni. Si atunci, prin excludere, lui Sorin Ovidiu Vantu nu-i ramane decat mogulul muzical.
Comentariile malitioase nu au intarziat. Reproducem un scurt comentariu: "S-au impartit rolurile in gasca de moguli: Felix este scriitorul, Patriciu este mogulul artistic, iar Vantu, vrea-nu vrea, se multumeste cu rolul de muzicant. Ctitorul acestei inedite categorisiri, bazata pe calitatile cunoscute sau doar banuite ale subiectilor analizati - mogulii, este nimeni altul decat tatucul trustului Intact, Dan Voiculescu-Felix, voios nevoie mare ca nu a monopolizat intreaga paleta de indeletniciri demne de un mogul".