Cautare

31558 de rezultate pentru "concedii fara plata ale bugetarilor" (3.71 secunde)
Premierul Tariceanu le-a spus ministrilor, la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului, ca va transmite partidelor politice o scrisoare prin care ii va invita pe reprezentantii acestora sa semneze acordul privind legea salarizarii bugetarilor, afirmand ca partidele de stanga au un dublu discurs si lanseaza promisiuni fara acoperire.
Mai grav este faptul ca, in prezent, Primaria Targu Jiu nu dispune de fonduri pentru plata insotitorilor persoanelor cu handicap pe ultimele trei luni ale acestui an. "Nu avem acoperit trimestrul IV cu fondurile necesare pentru plata salariilor insotitorilor persoanelor cu handicap.
Potrivit anchetatorilor, in perioada 2005-2006, Alistar, Agaleanu si Bardasu, folosindu-se de societati comerciale de tip fantoma, au achizitionat de la rafinarii, fara plata accizelor, diverse produse petroliere.
Firmele cu proiecte in derulare din fonduri europene ar putea fi scutite de la plata birului. ... In plus, la inceputul saptamanii trecute, ministrul de finante, Gheorghe Pogea, declara ca statul va incasa 350 de milioane de lei din impozitul forfetar in ultimele sapte luni ale acestui an.
Plata prin card, "calcaiul lui Ahile" pentru vanzarile online din Romania Un studiu realizat in Romania in perioada noiembrie 2011 - ianuarie 2012 arata ca 8 din 10 persoane care fac achizitii online platesc la livrarea coletului.
O solidaritate a bugetarilor obisnuiti, care tremura la gandul ca vor fi disponibilizati si vor ramane si fara salariile si asa mizere si ciuntite din toate partile si, o solidaritate a guvernantilor, cu clientela lor politica pe care au grija sa nu cumva sa o atinga disponibilizarile.
O solidaritate a bugetarilor obisnuiti, care tremura la gandul ca vor fi disponibilizati si vor ramane si fara salariile si asa mizere si ciuntite din toate partile, si o solidaritate a guvernantilor, cu clientela lor politica, pe care au grija sa nu cumva sa o atinga disponibilizarile.
Azi s-a dus la RRA si a inceput sa-si faca un inventar complet al obsesiilor, cu moguli, cu opozitia e de vina, cu toate ale lui, plus inca una:
In timpul mandatului meu, comisiile de cultura ale Parlamentului, precum si cele de afaceri externe carora aveam obligatia sa le prezentam programele, nu au alocat niciodata institutiei un buget pe masura, adica banii necesari pentru sustinerea unor proiecte pe termen lung, La un moment dat, Fundatia a fost trecuta in subordinea M.A.E., ajunsesem un fel de subdepartament al ministerului si primeam un mic buget.
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
Aceasta nu s-a intamplat insa fara un soc politic prealabil, reprezentat de inlaturarea prin forta (venirea minerilor), a guvernului reformator condus de Petre Roman, spre sfarsitul anului 1991.
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
92/2003 privind codul de procedura fiscala cu modificarile si completarile ulterioare, de la 1 ianuarie 2008, debitorii vor efectua plata impozitelor, taxelor, contributiilor si a altor sume datorate bugetului general consolidat, prin utilizarea unui ordin de plata pentru Trezoreria Statului pentru obligatiile fiscale datorate bugetului de stat si a unui ordin de plata pentru Trezoreria Statului pentru obligatiile fiscale datorate bugetului asigurarilor sociale de stat, bugetului asigurarilor pentru somaj si bugetului fondului national unic de asigurari sociale de sanatate.
- mentinerea la nivelul in plata a unor indemnizatii acordate pentru anumite categorii de beneficiari (indemnizatiile prevazute de DecretulLege nr. ... b) si c) ale art.
Mediul economic privat a fost motorul economiei si a generat cresterea economica din ultimele trei trimestre ale anului trecut, iar angajatii din sectorul privat au suportat la randul lor drastice reduceri salariale.
In schimb, societatea cu pricina a inceput sa cumpere carne de pui pentru procesare, fara ca fostul actionar unic si proaspatul asociat sa aiba habar de ceea ce se intimpla.
Acest gen de card este avantajos pentru ca puteti efectua o serie de operatiuni (plata facturilor, plata ratelor, transferuri de bani, vizualizarea contului si a tranzactiilor, schimb valutar, constituirea de depozite) direct de la calculatorul personal sau de la serviciu, fara a va deplasa la banca.
"Epoca lui Basescu a apus" Dupa ce a fost huiduit de mii de romani la Iasi si Galati, presedintele Traian Basescu trebuie sa inteleaga ca epoca lui a apus si ca, pe viitor, e intelept sa evite afisarile publice, pentru a se feri de eventuale gesturi disperate ale bugetarilor sau pensionarilor oropsiti, sustine sociologul Alfred Bulai, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care salariile bugetarilor se majoreaza cu 10% / AGERPRES Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea prin care salariile celor care lucreaza in sistemul sanitar se majoreaza cu 25%, iar ale celorlalti bugetari cu 10%.
In aceste conditii, este evident ca decizia de scadere a salariilor, pensiilor si altor drepturi banesti nu este adecvata, iar masurile alternative propuse de presedintele Traian Basescu - fie reducerea salariilor bugetarilor cu 25%, a pensiilor din sistemul public cu 15% si altor drepturi si indemnizatii, fie cresterea taxelor si impozitelor - nu pot asigura relansarea economiei romanesti.
google-analytics.com