Cautare

31558 de rezultate pentru "concedii fara plata ale bugetarilor" (5.07 secunde)
Acesta a declarat ca puterea are datoria de a gasi solutii ca, in jurul datei de 1 iunie, sa fie "reintregite" salariile bugetarilor. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca, in conformitate cu prevederile constitutionale, seful statului, Traian Basescu, nu este cel care mareste sau nu salariile bugetarilor.
Salariile bugetarilor nu pot fi dublate mai devreme de 7 ani, fara a afecta indicatorii macroeconomici, respectiv inflatia, in conditiile in care Romania si-a propus sa intre in zona euro la 1 ianuarie 2014, a declarat, economistul sef al BNR, Valentin Lazea.
TVA ar putea fi achitata in vama, din 15 aprilie, exceptie facand importatorii care vor obtine certificate de amanare la plata, iar la bunurile importate pentru livrarea in spatiul comunitar vor fi constituite garantii, potrivit unui proiect de OUG.
Una dintre principalele modificari ale Codului Fiscal vizeaza majorarea plafonului privind venitul neimpozabil din pensii de la 900 la 1.000 de lei.
Un sfert din firme retin pe state de la angajati banii pentru plata asigurarilor de sanatate, dar nu îi vireaza catre stat.
Anul acesta, reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) s-au tinut de cuvant si au inceput autorizarea la plata a subventiei pe suprafata aferente anului trecut inainte de sfarsitul lunii martie. ... Dintre acestea, 90 sunt ale marilor fermieri.
SC GOSCOMLOC SA Uricani are datorii vechi de peste patru ani, iar sumele restante ale populatiei si agentilor economici nu le pot acoperi. ... declararea falimentului si crearea unei firme noi fara datorii sau reprofilarea pe activitati aducatoare de profit.
Tocmai de aceea, in numele unui apel la memorie si adevar, am adunat cateva declaratii ale primului ministru, care, daca nu se contrazic flagrant una dupa alta, au totusi darul de a dezvalui incoerenta actului guvernamental in epoca Boc.
Acestea includ reducerile care vor fi aplicate bugetarilor, pensionarilor si somerilor.
Pentru a arata ca in Rusia situatia nu este chiar atat de disperata, Vladimir Putin a amintit despre situatia grea din Romania, acolo unde salariile bugetarilor au fost taiate cu 25 la sută.
Recent, domnul presedinte Traian Basescu a anuntat in Parlamentul Romaniei ca, in acest an, in care avem o oarecare crestere economica, salariile bugetarilor s-ar putea reintregi.
Mediafax) FMI si Comisia Europeana au acceptat cresterea salariilor bugetarilor pentru a reveni la nivelul din iunie 2010, prima majorare, de 8%, urmand sa fie operata de la 1 iunie, iar pensionarii vor primi banii retinuti incepand din aceeasi luna.
Plata in functie de numarul de actiuni Pentru plata dividendelor pe anul trecut au fost alese mai multe modalitati de plata.
Un proiect propus de Ministerul Economiei si Comertului (MEC) sustine eliminarea perioadei de gratie pentru plata facturilor. Legea 469/2002 presupunea plata unei facturi intr-o perioada de 30 de zile de la scadenta acesteia.
Autoritatile judetene sunt din nou in impas financiar pentru plata salariilor cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar. ... Daca pana acum administratia a rezolvat situatia prin redistribuirea banilor din alte trimestre, in prezent singura posibilitate de plata a salariilor este primirea banilor de la guvern.
Noutatea intervine in cazul stingerii creantelor esalonate la plata, care capata astfel prioritate in fata obligatiilor fiscale principale si a accesoriilor. Intai se platesc sumele datorate in contul ratei din luna curenta a graficului de esalonari si obligatiile fiscale curente, de care depinde mentinerea acordarii inlesnirilor la plata.
TVA pentru marfurile importate din tarile non-UE va fi achitata in vama, incepand de azi, exceptie facand importatorii care vor obtine certificate de amanare de la plata, iar la bunurile importate pentru livrarea in spatiul comunitar vor fi constituite garantii, potrivit unui act normativ emis de Ministerul Finantelor Publice.
 „Datoria creata de împrumutat nu se retransmite mostenitorilor“ Cei care refuza sau intra în incapacitate de plata din cauza altor factori, nespecificati de asigurarea încheiata, nu sunt absolviti de la plata ratelor.
 „Datoria creata de împrumutat nu se retransmite mostenitorilor“ Cei care refuza sau intra în incapacitate de plata din cauza altor factori, nespecificati de asigurarea încheiata, nu sunt absolviti de la plata ratelor.
Cei angajati contribuie lunar la fondul de pensii doar cu o suma de 5,4 ori mai mica decât cea necesara pentru plata pensiilor în judet. ... Luam în calcul si somerii aflati în plata la aceeasi data, 14.347 de persoane.
google-analytics.com