Cautare

31558 de rezultate pentru "concedii fara plata ale bugetarilor" (6.17 secunde)
"Nu ma uit la meciurile bugetarilor. Stadionul e facut din banii nostri. Se comporta ca niste proprietari care au un teren"
Camera Deputatilor a adoptat marti, in calitate de camera decizionala, majorarea salariilor bugetarilor de la 1 iulie cu o patrime din diferenta de salariu prevazuta de Legea salarizarii unitare 153/2017 pentru anul 2022 si cele din luna decembrie 2021.
Datoria publica a ajuns la 50% din PIB. Guvernul ar putea ingheta salariile bugetarilor
Ministerul Muncii a publicat din nou in transparenta Ordonanta de Urgenta, din care au fost eliminate sporurile. Este pastrata majorarea salariilor bugetarilor cu un sfert din diferenta pana la grila din 2022.
Salariile bugetarilor urmeaza sa creasca peste doar cinci zile. Astazi urmeaza ca ordonanta sa fie aprobata de Guvern, dupa mai multe amanari.
Premierul Nicolae Ciuca recunoaste ca Guvernul trebuie sa inceapa sa faca economii, dar spune ca nu ia in calcul varianta taierii salariilor bugetarilor.
Premierul nu vrea panica in randul bugetarilor din cauza discutiilor despre reducerea cheltuielilor. Seful guvernului recunoaste ca e nevoie de economii, dar insista ca nu ia in calcul taierea salariilor.
Guvernul e hotarat sa reduca serios cheltuielile bugetarilor. Exista si un un proiect de ordonanta de urgenta cu masurile ce vor fi luate.
Potrivit documentului studiat de jurnalistii TVR, executivul va bloca pana la finalul anului toate angajarile in sistemul public, iar salariile bugetarilor nu vor mai creste. ... Guvernul vrea sa taie si din banii bugetarilor cu titlul de Doctor.
Salariile bugetarilor vor ramane la nivelul din 2022. ... Pensiile si salariile bugetarilor nu vor mai putea fi cumulare.
Guvernul si partidul lui Basescu (PDL) au inghetat cresterile salariale, au trimis angajatii publici in concedii fara plata obligatorii de 10 zile si au aprobat concedierea a circa 150.000 de angajati din sectorul public - masuri care, spune FMI, sunt vitale pentru a finanta bugetul si a promova cresterea pe termen lung.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
"Bugetul anului 2009, urmare a celor cinci rectificari, a fost mai mic decat cel al anului 2008 cu 1 milion de euro, ceea ce a dus la dificultate in desfasurarea activitatii, constand atat in blocarea unor posturi, cat si in concedii fara plata, lucruri care nu s-au facut si la Camera Deputatilor.
Avocatul Gheorghe Piperea a postat recent, pe pagina sa de Facebook, un text in care aduce o serie de argumente in favoarea adoptarii controversatei legi a darii in plata asa cum a fost conceputa de initiator, si nu asa cum se doreste modificarea ei, in urma recomandarilor facute de BNR.
Firmele au fost mai rau incurcate in hatisul legislativ, fara vreun sprijin concret din partea statului. ... Este vorba despre ordonanta care prevede esalonarea la plata a datoriilor firmelor catre bugetul consolidat.
De la 1.01.2011, salariile bugetarilor s-au majorat cu 15%, indemnizatia de viceprimar ajungand la 4.268 de lei.
solda bruta lunara, indemnizatiile, primele, premiile, sporurile si alte drepturi ale soldatilor si gradatilor voluntari, acordate si suportate, potrivit legii, de unitati;
Indeplinirea tintelor stabilite cu FMI implica, automat, adoptarea unor masuri nepopulare gen disponibilizari, trimiterea in concedii fara plata, reducerea salariilor. ... Asadar, prin cooptarea unor ministri de la alte partide, PD-L incearca, pe termen lung, sa reduca costurile de imagine ale guvernarii.
Ordonante de urgenta peste ordonante de urgenta care tintesc fara mila buzunarele romanilor, masuri abuzive si remanieri "de catifea", totul spre disperarea celor 22 de milioane de romani care nu se mai simt in siguranta in propria patrie.
"Vara, cand nu prea sunt comenzi, sunam fiecare client din Craiova si promovam livrarea gratis, fara comision, a cartilor la domiciliu", a spus Anton Chiazna. ... Plata contributiilor sociale pentru salariati este o alta 'durere mare'. Contributiile angajatorului si ale angajatilor depasesc 50% din fondul de salarii.
google-analytics.com