Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (8.03 secunde)
Se intoarce dupa cateva zile, cu teancul de adeverinte, facturi si cereri, parafate si stampilate, mai sta si la coada vreo jumatate de ora, planuindu-si banii pe care i s-a spus ca-i va primi si ajunge la ghiseu.
Saptamana aceasta se va decide daca vom manca sau nu paine timbrata. Reprezentantii unitatilor din morarit si panificatie se vor intalni joi cu cei din Ministerul Finantelor Publice si din Agricultura pentru a lua o decizie in acest sens.
Orele de munca suplimentare se afla in coada acestui clasament. In opinia managerilor, acest criteriu conteaza in proportie de 8,13% pentru promovare, iar angajatii considera ca el este de doar 2,45%.
Vorbim mai mult in medie cu 6% Numarul si durata convorbirilor efectuate de utilizatorii de servicii de telefonie mobila cresc sustinut, fenomen ce se traduce, pentru principalii operatori, in afaceri cu multe zerouri in coada.
Astfel ca unele dintre ele ofera acum servicii la jumatate de pret, pentru care clientii nu trebuie sa stea la coada.
Acesta a mai precizat ca trebuie sa tinem cont si de veniturile romanilor, al caror nivel ne plaseaza, de asemenea, in coada Europei.
Spre exemplu un patron al unei firme de constructii din Calarasi sosise la sediul agentiei in jur de ora 15.30, cand coada deja se evaporase.
Mirati ca A®n proaspata locatie nu trebuie sa se mai A®ntoarca pe loc pentru ca nu cumva sa fie A®nghititi de vreo coada la bilete scapata de sub control, acestia spun ca noile conditii de la ghisee ar trebui sa reduca substantial timpul pierdut de calatori.
Nu vinzi o asemenea societate ca pe o coada de lopata. Daca nu se reuseste vanzarea fabricii ca intreg, cred ca solutia este divizarea ei pe intreprinderi functionale, atat ca active, cat si ca personal", a declarat ieri liderul de sindicat Aurel Bojenoiu.
Totusi, cei aproape 600 RON cheltuiti lunar pe alimente, bauturi si servicii in fiecare gospodarie din regiune plaseaza Regiunea Sud-Vest Oltenia in coada clasamentului celor opt regiuni in ceea ce priveste acest tip de cheltuieli.
Oltenia sta ceva mai bine la comertul cu produse agricole si animale vii unde se claseaza pe locul cinci, dar este in coada clasamentului la comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun.
Mai intai trebuie sa isi ia cuponul de pensie, apoi se aseaza la alta coada, pentru realizarea operatiunilor de plata, iar dupa aceea merg la casierii, pentru a-si ridica banii.
Nu este deloc placut sa dai bani si sa mai stai si la coada pentru asta, iar functionarul este cel care iti ia banii", a declarat Vacariu.
Aderarea la UE va aduce si scumpiri Cu toate acestea, cei care cred ca o data intrati in UE cainii vor merge cu covrigi in coada, iar laptele si mierea vor curge pe strazi se insala.
Cel mai mare castig il are insa omul de rand, care nu mai trebuie sa stea la coada pentru a-si procura medicamentele necesare.
Am venit sa vand certificatul pentru ca imi trebuie banii pentru lemne de foc si pentru Sarbatori", a spus, la randul sau, Ilinca Draga, o pensionara care statea la coada.
Noul ANRCTI, un ANRC cu TI in coada Conducerea noii structuri (ANRCTI) va fi asigurata de un presedinte si doi vicepresedinti, numiti de premier pe o perioada de 5 ani.
O parte a celor care stateau la coada sa vanda euro au plecat imediat la o casa de schimb alaturata, unde cursul la cumparare ramasese 33.500 de lei.
Dupa minute in sir de stat la coada, sunt si persoane care au surpriza de a li se solicita un act de identitate, fapt care poate duce la situatii neplacute in cazul in care portofelul a fost lasat gol pentru ca posesorul sau s-a bazat pe card.
Ieri, zeci de constanteni s-au inghesuit, inca de la primele ore ale diminetii, la birourile Casei Judetene de Asigurari de Sanatate pentru a-si depune cererile in vederea obtinerii cardului european de sanatate.
google-analytics.com