Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (3.69 secunde)
Daca, atunci, trecea prin capul cuiva de la Cotroceni doar sa gandeasca, macar o secunda, la vreo asemenea verificare ori sa scoata o asemenea bomba pe gura, tara era in flacari, Mungiu isi inghitea ochelarii in direct si la ora de varf, Macovei isi taia coada in piata publica, deontologii intrau in greva foamei.
Cea mai proasta solutie ar fi ca lucrurile sa ramana in coada de peste. Unii considera ca rezolvarea problemei ii apartine lui Dragnea.
Aceasta campanie va incerca sa explice romanilor de rand ce se va intampla in viata economica a tarii dupa ce bancnotele vor pierde 4 zerouri din coada.
Alti calatori fac coada la telefoanele publice. "Am trecut cu bine. D a, 50 euro la fiecare granita ", sint propozitiile regasite in mai toate convorbirile.
Trecerea la leul greu, prin taierea, de anul viitor, a patru zerouri din coada leului, ar putea determina un interes crescut din partea investitorilor pentru cumpararea de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), informeaza site-ul www.bloombiz.ro.
In coada clasamentului s-ar situa grecii, care mananca aproape 3 kilograme de ciocolata, si portughezii, cu un consum de numai 1,93 kilograme.
In coada clasamentului s-ar situa grecii, care mananca aproape 3 kilograme de ciocolata, si portughezii, cu un consum de numai 1,93 kilograme.
Aceasta decizie a luat prin surprindere pe unii constanteni, starnind nedumerire si chiar haz in randul cumparatorilor dezinformati, care nu intelegeau unde au disparut zerourile din coada preturilor.
Astfel, taierea celor patru zerouri din coada leului va avea ca efect, in opinia a 50,9% din populatia Romaniei, o majorare a preturilor la alimente, dar si la toate celelalte produse de baza.
Cosmorom se afla de ani de zile in coada plutonului, fara sa apara cineva capabil sa scoata firma din situatia dificila.
Urechia” se afla Eugen Iordache (directorul bibliotecii), Liviu Iulian Dediu, Letitia Buruiana, Spiridon Dafinoiu, Catalina Ciomaga, Mihaela Mazilu si Daniel Gelu Coada.
Obligati sa stea la coada An de an lipsa medicilor indrituiti sa faca expertiza psihiatrica creaza atit cozi interminabile, cit si stres si nervi printre cei care vor sa dea examenul de titularizare.
Ideea denominarii a fost promovata de banca centrala in urma cu trei - patru ani, insa decizia taierii zerorurilor din coada leului a fost aminata pina la mijlocul anului trecut, una dintre cauze fiind rata inalta a inflatiei.
Atunci cand specialistii internationali in branding fac topuri cu tarile cele mai „bine vazute“ din lume, Romania nu este inclusa nici macar la coada listei.
La coada se situeaza acele firme care nu au un program de modernizare in derulare, dar nu dispun nici de fonduri pentru realizarea unuia.
ori sesizeaza Parchetul si se roaga de procurori sa nu mai traga mita de coada, ori nu mai fac nici o sesizare, stau cuminti in banca lor si incearca sa se inteleaga cu „teparii“, caz in care vor da nas in nas cu „gardienii“ lor, si anume inspectorii de la Curtea de Conturi.
Intrarea cluburilor de fotbal din Galati, ca si a celorlalte, in vizorul Fiscului s-a datorat debitelor cu multe zerouri in coada inregistrate de acestea catre bugetul statului, fapt care a stirnit nemultumirea presedintelui ANAF, Sebastian Bodu.
In fine, incheiem cu un domeniu, si anume blana de chinchilla (animal mic, care apartine familiei rozatoarelor, cu blana deasa, coada stufoasa, urechi medii, avand talia intre un iepure si o veverita), care este din ce in ce mai cautata pe piata internationala.
Multe semne de intrebare Trebuie spus ca povestea reabilitarii strazilor comunei, prin PDR, a ramas deocamdata in coada de peste.
Avutia financiara a romanilor va inregistra, in perioada 2006-2008, o crestere medie anuala de 17%, iar volumul indatorarii va urca, in medie, cu 22% pe an, creditul ipotecar urmand sa aiba o relevanta mai ridicata, potrivit unui studiu al unui grup bancar.
google-analytics.com