Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (2.90 secunde)
'Cu toate ca pestele de la cap se impute si de la coada se curata, recent am avut dovada ca deparazitarea Stangii de lichele a inceput cu Mircea si Cristian - copiii lui Teo si ai serviciilor, trimisi in misiune sa lupte pentru "consolidarea" Stangii.
L-a ironizat pe Crin Antonescu, l-a minimalizat pe Victor Ponta, sugerand ca a fost un biet imitator al primului si l-a ignorat cu totul pe Daniel Constantin, tanarul lider al Partidului Conservator, pe care nici nu l-a citat macar, considerandu-l un fel de soricel la coada elefantului.
Intrebat daca il crede pe Traian Basescu in stare sa ii pregateasca arestarea - acel "va trebui sa..." lasat, parca inadins, in coada de peste - Ion Iliescu a raspuns sec:
Nu asa, ci o chestie bazata, cu cap si coada, vrem sa ne organizam altfel, de exemplu, sau felul in care privim noi protectia sociala difera fundamental de modul de abordare al social-democratilor.
Dupa ce s-au retras, familia a avut "capturi" de razboi, o furculita de inox cu zvastica incrustata pe coada si o canuta gradata emailata.
Acum, Basescu s-a decis sa-i pedepseasca exact pe locuitorii dintre aceste fruntarii, pentru ca numai lor le taie salariile si pensiile, nu si celor care cica stateau la coada la Paris cu buletinele de vot in dinti, sa nu le fure comunistii si minerii si sa puna stampila pe Geoana!...
Apoi ajunge la iadul romanesc si descopera ca este o coada imensa la intrare. - Ce ti se face aici ? - Te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora, si restul zilei te biciuieste dracul roman.
Iar voi astia, de la Vila Scriitorilor, stati dracu‘ la coada sa va depuneti declaratiile pentru drepturi (obligatii) de autor.
Fata de principalul instrument coada de topor, Roberta Anastase, vom depune sesizari la Comisia juridica, la Parchetul de pe langa ICCJ si in toate locurile unde avem dreptul de a sesiza un abuz", a adaugat Ponta.
Sa vedem, pe viitor, cum va juca UDMR desi punctul de vedere al Uniunii este lasat mereu in coada de peste", precizeaza Dan Pavel.
Sa vedem, pe viitor, cum va juca UDMR desi punctul de vedere al Uniunii este lasat mereu in coada de peste", precizeaza Dan Pavel.
Mie mi-e clar ca aici si-a bagat coada Unkulunkulu, un spirit destul de cumsecade pe care insa uneori il apuca pandaliile.
Ar trebui sa ne deranjeze si faptul ca exista universitati cu predare exclusiv in limba engleza.Mie nu mi se pare ca gandim ca niste cetateni europeni, dar in schimb ne place sa ne urcam in avion si sa ajungem oriunde in Europa fara sa fim nevoiti sa mai stam la coada la consulat, dupa viza.
Credem ca noi stam la coada, ne-am dumirit mai tarziu cum se traduce in fapt sintagma "bune oficii" sau care este esenta "parteneriatului strategic" cu marele licurici.
Sigur ca cel mai tare isi baga Dracul (Traian Basescu) coada in PDL si in Guvern; nimic special aici, pana la urma sunt creatia lui si trebuie sa-l slujeasca neconditionat, fara el n-ar avea loc nici macar in Iad!
Guvernatorul BNR da astazi dreptate pensionarilor, dar ii pune mai la coada prioritatilor guvernului. Ceea ce conteaza este aritmetica bugetara, care, nu-i asa, este ...
Am uitat, ca in cazul tau, o zi zboara, o zi nu zboara si cu o lovitura de coada omoara un bou.
Balaurul care-si musca coada, cum ar fi, Blejnar, ca doar n-o sa-si muste capul?! Nu-mi place sa folosesc termenul autism, pentru ca persoanele sunt, in lumea lor, geniale.
Sunt doi ani de cand social-democratii si liberalii sufera pierderi serioase in teatrul de razboi politic in care s-a transformat Parlamentul si nu chiar toti dintre cei plecati aveau tinicheaua legata de coada.
I s-a legat tinicheaua aia cretina cu H2O de coada, dar atat pot face catavencii, atat fac. Cred ca a fost sincer la stanga.
google-analytics.com