Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (3.22 secunde)
Poate ca o parte din acesti bani vor imbunatati, cu o punga de malai si o coada de scrumbie, ziua electorala a prostimii, fericita ca pentru votul portocaliu s-a ales cu ceva.
A uitat coada frazei. Curaj la conventia sau congresul partidului de guvernamant? Sa fim seriosi! Politicienii acestia, invitati pe spranceana la nunta de partid, au acceptat cea mai umilitoare postura din toata cariera lor.
MEDIAFAX informeaza:
Basescu tine coada sus si face probleme romanilor. Declaratiile lui ne vor lovi prin lipsa de locuri de munca si diminuari de venituri.
Cand se retrage, balaurul mai da o data sau de doua ori din coada. Basescu a avut grija sa avem ce sa discutam pana la toamna", comenteaza Stelian Tanase.
Cum si-a bagat Basescu coada in USL (Autor: Laura Cernahoschi) Anuntand ca are de gand sa faca apel la o smecherie, Basescu incearca sa bage zazanie in opozitie:
Cu toate acestea, per ansamblul celor doi ani, delegatia tarii noastre se afla inca la coada clasamentului, ocupand locul 25.
Dupa obiceiul trist si atat de pagubos pentru romani, sectoarele cheie, vitale pentru orice cetatean, sunt lasate din nou la coada.
Nu poti, daca ai la Guvern douazeci de ministere ca douazeci de pisici si tai fiecareia coada cu 5, 10 sau 15%.
Pe scurt, Romania este la coada Europei dupa sumele de la buget destinate cercetarii. La varful ierarhiei, Finlanda este țara care pune cel mai mult accent pe cercetare.
‘‘Suntem la coada Europei, dar vorbim despre crestinatate. Suntem printre primele popoare crestinate si nu de oricine, ci de Sfantul Andrei, primul Chemat‘‘, au sustinut acestia.
Acum, PSD trebuie sa se pregateasca pentru ultimul asalt contra sa, derulat de un lider mai degraba coada de topor a adversarilor decit fidel principiilor stangii.
Acum, PSD trebuie sa se pregateasca pentru ultimul asalt contra sa, derulat de un lider mai degraba coada de topor a adversarilor decit fidel principiilor stangii.
Cu timpul a devenit o investigatie europeana, incheiata cam in coada de peste. Abia reluarea subiectului in SUA si revenirile unei televiziuni din Germania ce au atras atentia asupra operatiunii.
Mai mult, ni s-a dat de inteles - ca sa nu ma refer si la vocile tot mai transante ale tot mai puternicei extreme drepte - ca aceste vagoane din coada pot fi oricand decuplate, daca o impune salvarea celor mai bine plasati.
Oamenii au iesi pe strada spontan si ies acum in tot mai multe orase ale Romaniei si nu mai solicita dreptate pentru Arafat si SMURD - de altfel, Presedintele Traian Basescu a bagat coada intre picioare si si-a abandonat propriul proiect legislativ -, ci protesteaza chiar impotriva sefului statului.
Si cel putin unul dintre ele si-a varat coada in ghiveciul asta, punand reflectoarele mustelor Gaozaurus Medias Electronicus pe Gogu.
Sunt doar resturi ale lui, care mai functioneaza din inertie, fara cap si fara coada. Ce are de facut natiunea asta, in prima urgenta?
Trebuie sa te feresti intotdeauna de coada crocodilului ce sta tolanit si pare atipit sub caldura soarelui. Fie si la Neptun.
Toate echipajele, toate birjele inchiriate erau impodobite de flori, de la spitele rotilor pina la hamurile cailor, de la bici, la capul si coada cailor, cu aceleasi flori, care cu liliac, albastrele, trandafiri, crini, iar cosurile mari din trasura erau pline de buchetele mici servind drept proiectile.
google-analytics.com