Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (6.84 secunde)
Dimpotriva, confruntat cu aceasta perspectiva, nu stia cum s-o mai dreaga, in ciuda imaginii dezastruoase a fugii cu coada de mascul alfa intre picioare.
Asteapta de ceva vreme la coada sa ajunga presedinte, are o alianta care-i garanteaza formal accesul spre Cotroceni la urmatoarele alegeri prezidentiale, are spijinul politic al partidului si al unor oameni de afaceri, dar...
Crocodilul are harponul infipt in gat, dar loveste cu disperare din coada, in toate directiile. Animalul pare cuprins de un delir al disperarii.
Parca esti un soarece, scos din apa, fiarta, de coada, Baroane... PAMFLET DE TUDOR ARGHEZI Publicat in Informatia zilei, 30 septembrie 1943, face parte din volumul Pamflete, Editura Minerva, 1979 Preluat de pe site-ul http://100ro.blogspot.ro
Si pe viitor tot asa, daca tot crezi ca nimic nu e scump pentru intalnirea cu cetatenii, ia poftim prin piata, pe strada sau la coada la medicamente compensate, ca cetatenii te asteapta cu nerabdare.
Iar Traian Basescu, desi demis politic si moral, s-a intors cu coada intre picioare la Cotroceni, printr-un intreg lant de artificii la care popularii europeni au fost coautori.
Ca si-o fi bagat Basescu din nou coada, ca Geoana si-o binemerita porecla, cert e ca zarva a inceput. Pe Ponta il asteapta congresul PSD si e de asteptat ca, in perspectiva acestui congres, sa incerce sa-si cumpere bunavointa baronilor si votul organizatiilor acestora.
In acest fel, Basescu a mai agatat un MCV de coada Romaniei si, pe cale de consecinta, inca o monitorizare pe toate capitolele din document.
Strigatul, la fel de strident, cum este cel scos de o mata calcata pe coada cu automobilul, a devenit - noi reprezentam adevarata dreapta din Romania!
Discutia de la noi despre Raportul MCV s-a desprins la un moment dat de fapte si a prins a pluti acolo, in vazduhul parerilor fara temei, ca un zmeu fara coada in tariile boltii.
Asta nu face pe nimeni sa dea din coada de bucurie... In loc de prostii de genul asta, nu se apuca aia de i-am ales sa guverneze cu adevarat, in interesul general, nu pentru grupuri de interese, sau pentru satisfacerea unor orgolii nemasurate?
Parafand cu copita alianta liberal-socialista, Michiduta nu s-a abtinut si si-a varat coada si-n paharul cu whisky al Prezidentului, astfel incat nici Ponta, nici Crin si nici Basescu n-au mai putut dormi de dragul mult prea vremelnicelor locuri de munca din minerit.
La nivelul anului 2012, numarul adaposturilor pentru femei abuzate la nivel nationale era de 50. Este un numar infim! Nu ne putem permite ca la aceste adaposturi sa se stea la coada!
Cand esti in pozitia in care sunt ei, induri multe, inclusiv sa fii calcat pe coada orgoliilor personale. Nu poti suporta, liber!
PLR abia de poate fi numit partid, iar PC nu a participat vreodata la alegeri parlamentare pe cont propriu, ci doar atarnat de coada PSD.
Din pacate, faptul ca Romania continua sa fie la coada Europei la capitolul infrastructura rutiera dauneaza deosebit de tare dezvoltarii economice a tarii noastre.
Cati bani au primit de la miliardarul american George Soros oengistii invitati de Klaus Iohannis la Cotroceni / activenews.ro Ii vedeti in fiecare zi de 4 iulie pe peluza Ambasadei SUA, stand la coada, sa faca poze, si servind barbeque.
Cum buletine aveau si au in continuare mai toti vasluienii, si in acest colt de tara s-au dat credite cu nemiluita. Apoi, a venit criza iar Vasluiul, umil si saracut, si-a consolidat locul in coada clasamentelor economice si sociale.
referirea este clar calitativa, denigratoare de la cap la coada. In politica, sa fii DIN VASLUI inseamana sa fii slab pregatit, neperformant, ba chiar - sa ma iertati, prost de-a dreptul!?
Imi amintesc de perioada ultimul an de mandat al lui Emil Constantinescu (1999-2000), cand la usa lui Ion Iliescu si Adrian Nastase era coada de generali, ziaristi, politicieni, oameni de afaceri, veniti sa-si prezinte omagiile.
google-analytics.com