Cautare

3435 de rezultate pentru "lista telefoane" (3.94 secunde)
Iata o selectie pentru cateva telefoane mobile care ne-au atras atentia si care sunt excelente din punctul de vedere al raportului calitate/pret.
Dupa rezultatele financiare negative inregistrate in mai multe domenii, si producatorii de telefoane mobile se plang de micsorarea volumului de vanzari. ... Conform cercetarilor de piata, in primul trimestru al anului au fost vandute, la nivel mondial, 244 milioane de telefoane. ... 8% mai putine telefoane.
Veste buna pentru cei care au mai multe telefoane mobile sau le schimba des:
Potrivit lui Stephen Elop, urmatorii doi ani vor reprezenta o perioada de tranzitie pentru producatorul finlandez de telefoane.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Spre deosebire de alegerile anterioare, scrutinul nu mai este de lista, ci uninominal, deputatii si senatorii fiind alesi in colegii uninominale potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Localitatile cu mai putin de 400 de locuitori vor avea telefoane publice cu plata, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Instalarea de telefoane publice cu plata face parte din pachetul de masuri ale serviciului universal prin care ANRC coordoneaza extinderea infrastructurii de comunicatii in mediul rural.
Pana acum, fabrica Nokia de la Jucu, Cluj, a produs telefoane mobile "entry-level", care dispun doar de functii de baza, insa in viitor vor fi fabricate aici celulare sofisticate, a declarat noul director al Nokia Romania, finlandezul Risto Meskus, intr-un interviu acordat ziarului "Ziua de Cluj".
Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia ar putea concedia circa 120 de angajati din centrul de Cercetare si Dezvoltare din Cluj, iar activitatea unitatii va fi "diminuata complet" pana la finele trimestrului al treilea, ca parte a procesului de aliniere la noua strategie a grupului.
O curte federala din California a interzis importul de telefoane mobile care au la baza anumite chip-uri produse de Qualcomm. ... Vor fi afectati astfel cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume:
Cei interesati pot accesa internet 4G pe telefoane mobile compatibile impreuna cu abonamentele Pantera 39 si Pantera 49.
Tatal meu are si el un abonament Orange (cu doua telefoane, dintre care unul este la mine de vreo 2 ani).
Parintii ar trebui sa isi tina copiii departe de telefoane, tablete si televizoare Tot mai multi copii, mai ales mici, cu varsta de pana in doi ani, sunt diagnosticati cu miopie, motiv pentru care parintii trebuie sa ii tina cat mai departe de telefoane, tablete si ecranele televizoarelor, a precizat vineri, pentru AGERPRES, dr.
Ar fi trebuit ca, imediat dupa vacanta de vara, premierul Tariceanu sa obtina de la presedintele Comisiei Europene o lista cu specificatii: ... Dupa ce a obtinut lista cu specificatii, sa se aseze la birou si sa faca singur o lista de potentiali candidati.
Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale. ... Stampila cu mentiunea "Votat" se va aplica in interiorul patrulaterului care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului preferat de alegator.
Conform legii, dupa demisia lui Muntean, care se afla in stare de incompatibilitate cu functia de deputat, ar fi trebuit validat urmatorul candidat de pe lista parlamentara comuna a Aliantei D.A.
google-analytics.com