Cautare

5098 de rezultate pentru "cine" (4.09 secunde)
Pentru o guvernare care trebuie data jos, se spune ca nu mai conteaza aceste fineturi, trebuie o coalitie, indiferent cine se aliaza cu cine, trebuie sa fie adusi tradatori, racolati, mercenari.". Ia uitati-va, cine vorbeste de mercenari si tradatori !
Biroul Permanent National al PSD a plecat de la acuzatia ca Toma a incercat sa convinga un parlamentar PDL ca e o idee proasta sa dezerteze la PSD, si a ajuns in final sa infiereze o adevarata conspiratie condusa de (cine altcineva?) Mircea Geoana, menita sa submineze partidul in favoarea lui (cine altcineva?) Traian Basescu.
In opinia liderului PSD, acesta este un proiect corect, iar cine nu va vota in favoarea acestuia inseamna ca "vrea sa dea mita electorala".
Pai, normal ca ni le-am (ni le-au!) facut. Cine? Pai, cine altii daca nu alde Boc si ai lui! ... Si au intr-adevar de cine rade!
Cine castiga in competitia primarilor (Bucurestiul fiind cea mai ravnita reduta) iese invingator si in cea a senatorilor si deputatilor.
Practic, de amicitia mea cu Basescu s-a ales praful, in clipa in care am scris cine a fost Marin Antonescu, iar Base m-a dat in judecata, cerandu-mi o despagubire de 1 leu. ... cine ii dadea lui Basescu documente ale fostei Securitati, si de ce?
Pentru ca intra in fisa postului unui presedinte, apelul trebuia facut, chiar daca nu va avea niciun efect, deoarece, dupa cum stim, presa este libera sa sperie pe cine vrea.
Cine este Basescu asta? ... "Cine este Basescu asta? ... "Cine este Basescu asta? Este un iresponsabil, iar noi, USL, vom munci douazeci de ani ca sa reparam tot ce a furat el", a afirmat Ponta.
(Cel putin deocamdata, dupa alegerile de la anul, cine stie, poate ca rezultatele vor confirma statutul dupa care tanjesc atat de mult oamenii lui Dan Voiculescu via Daniel Constantin.) Fortarea iesirii in prim-plan ar fi o greseala si pentru ca, la ora actuala, conservatorii nu au cu cine sa faca acest lucru.
Cine a clamat, cu o forta neobisnuita, necesitatea cuplarii localelor cu parlamentarele? ... Cine a insistat vehement in sensul intarzierii antidemocratice a localelor? ... Si acum cine se sperie de consecinte posibile ale unui asemenea demers?
Pentru noi nu este un secret cine se afla in spatele acestor atacuri", a declarat Mitrea in cotidianul Ring, intrebat daca stie motivul atacurilor excesive lansate de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu la adresa actualului primar al Capitalei.
Cine a castigat, cine a pierdut USL a dat o lovitura de imagine, Basescu si PDL au pierdut puncte multe Foarte multi romani au urmarit evenimentul de la Parlament. ... Sorin Oprescu Cine a condus sedinta • Presedinte de sedinta:
Acesta le-a transmis joi judecatorilor ca Comisia Europeana a anuntat ca nu va mai plati din bani europeni proiecte in care justitia decide cine sunt castigatorii licitatiilor. Basescu a explicat ca Justitia se substituie Executivului si decide cine sunt castigatorii unor proiecte de infrastructura.
Razvan Dumitrescu) In urma cu trei luni o cunostinta din SUA imi spunea ca acolo ei stiu deja cine va fi viitorul premier al Romaniei:
Transformarea regelui Mihai, care in numeroase sondaje din ultima vreme s-a impus detasat ca romanul cel mai mare dintre contemporani, intr-un tradator al intereselor nationale, iar acum prezentarea lui Raed Arafat ca "marele dusman" al reformei sanatatii face sa te intrebi daca presedintele a epuizat chiar toata lista adversarilor sai, reali sau imaginari, si nu mai are pe cine sa atace.
Eu reprezint probabil reactiunea, numai in Ucraina si unde mai construim revolutii nu a aflat lumea cu cine are de a face.
Cine are tradarea in sange, va continua sa tradeze. Cine a ajuns in frunte prin nepotism, nepotism va promova. Iar cine este santajabil, va continua sa asculte nu de vocea interesului organizatiei pe care o reprezinta, ci de cei care ii controleaza secretele.
un brand in Romania, nu eu am nevoie de PSD, ci PSD-ul are nevoie de mine Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, intr-un interviu difuzat, duminica, de un post de televiziune, ca "Iliescu" este un brand inca in Romania, mentionand ca nu el are nevoie de PSD, ci PSD are nevoie de el si ca cine se asociaza cu el are de castigat.
Cine dracu mai merge la muzeu? ... Banuiesc ca stiti de ce apar ghilimelele...Cu noi, astia de platim oalele sparte si lacomia Mafiei restituirilor, pe care nimeni, nici boul ala de ambasador, n-o vede, pentru ca nu vrea s-o vada, cine dracu o fi solidar?
Cine spune ca in acest mandat s-au facut doar trei strazi din cele 16 cate sunt in Centrul Istoric incearca sa-i pacaleasca pe bucuresteni. ... o Cine isi aduce aminte cum era Centrul Vechi in 2008 are in fata ochilor strazi rascolite si abandonate, adevarate cratere in inima Bucurestiului.
google-analytics.com