HotNews informeaza: Victor Ponta: Cine este Basescu asta? Un iresponsabil Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti ca afirmatiile facute de Traian Basescu luni seara, intr-un interviu acordat TVR1, dovedesc ca presedintele este iresponsabil. "Cine este Basescu asta? Este un iresponsabil, iar noi, USL, vom munci douazeci de ani ca sa reparam tot ce a furat el", a spus Ponta, citat de Mediafax. Luni seara, Basescu a afirmat ca "din rezultate (n.red. la alegerile din Maramures si Neamt, de duminica) rezulta un singur lucru: USL este si va fi un esec electoral". El a a adaugat ca ori de cate ori PSD si PNL pierd alegerile, acestea sunt fraudate. "Asta nu le scuza performanta proasta, si nici un roman nu o sa creada acest slogan".
"Cine este Basescu asta? Este un iresponsabil, iar noi, USL, vom munci douazeci de ani ca sa reparam tot ce a furat el", a afirmat Ponta.
Ulterior, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, Ponta a spus ca Basescu este "un mincinos", pe care "nu trebuie sa-l luam in seama", iar declaratiile sefului statului "n-au nicio valoare". Presedintele PSD s-a declarat convins ca, dupa alegerile viitoare, "Basescu si PDL vor fi in opozitie".