Cautare

5098 de rezultate pentru "cine" (2.70 secunde)
E de necrezut aproape, si o mare ocazie de a relansa sanatatea, care de altfel nu sta asa prost cum spun alarmistii, numai ca nu ai cu cine vorbi, nu poti intrerupe pe nimeni din razboiul civil ca sa discuti ceva serios.
ba, n-ai cu cine vota - asta e, l-am gasit ! ... am votat ca sa scapam de - sa avem rabdare, ca e nevoie de timp pana isi intra in mana - si cu cine era sa votez ? cu ailalti ?- mortii ma-tii cu cine te-o mai vota !
Cine si cum va depista actiunile concertate, cine va fi obligat sa le vanda si ce sanctiuni risca aceia care incalca legea va trebui stabilit prin aceste norme de aplicare. ... Evident, daca este asa, ramane de vazut cine sunt cei care actioneaza concertat.
Ori noi, de voie, de nevoie, trebuie sa plecam, ca apar defecte si cine sa le repare? ... Si, daca se intimpla ceva, cine e vinovat? ... "Omul este singur, nu are cine sa-l ajute.
Si este bine ca oamenii sa stie si sa nu semneze ceva ce nu cunosc", a precizat craioveanul.  "Cine pica în plasa e bun de plata" Firma de leasing informa clientul despre datele de contact ale ofiterului de cont, dupa care urma o fraza care anunta scumpirea ratelor:
Chiar daca acum face diligente sa primeasca din nou acei bani, Prioteasa nu mai este sigur ca are pentru cine investi, din moment ce furnizorii nu isi arata intentiile clare: ... Intrebarea este pentru cine? ... Intrebarea este pentru cine?
Cine vinde, bine! Cine nu vinde...
Constantin Gheorghe publica pe blog un articol intitulat "Cine ne scoate din criza? ... Si atunci, cine ne scoate din criza?
Afli instant ce membri noi s-au inscris, cine s-a conectat cu cine, ce profile au fost actualizate si cine a scris pe forumul de business.
Speranta pedelistilor este ca la vot nu vor veni doar intelectualii, ci si multi dintre ciumecii ahiati de manele, deoarece emisiunile de prost gust au audienta la prostime, astfel ca nu se stie cine va pierde din disputa calitate contra notorietate. ... Mircea, tu cu cine votezi?
Cine poate sti cum vor arata dinamicile cand campul de candidati se aseaza?! ... Cine este adversarul lor? ... Daca l-as suspecta mai departe ca are, de ce m-as baga cu capul inainte intr-o alianta inainte sa stiu precis cu cine ma insotesc:
DE CE SI CINE A DAT DRUMUL LA INTREGISTRARILE CU PD-L", din care puteti citi in continuare a doua parte. ... Sa fie clar cine e jupanul. ... Cine, cum, cand, ce, de ce si pentru ce - s-a cam uitat alfabetul presei.
Cine raspunde: ... Cine raspunde? ... Cine raspunde in fata creditorilor? Administratorii. Fata mea era doar actionar", a spus Maria Schutz.
Cine sa umble, cine sa alerge, cine sa faca lobby pentru Romania? AGERPRES: Ati fost ministru al Agriculturii, sunteti in politica din 1990 si ati fost cel care a initiat primele reforme in domeniul agriculturii.
Senatorul Ioan Mang sustinut o declaratie politica intulata "Cine (mai) poate face autostrazi in Romania", pe care o puteti citi in continuare. ... cine mai e bun si poate face o autostrada in Romania? ... Intrebarea atunci este cine mai poate finaliza o autostrada in tara asta?
Plus compensatiile date catre statul german, in timp ce noi nici macar nu avem cu cine vorbi.
Cine nu risca, nu castiga Tonalitatea analistilor se schimba la unison atunci cand vine vorba de cele mai mari castiguri. Dupa bine cunoscutul motto "Cine nu risca, nu castiga", acestia recomanda investitiile in actiunile grupurilor bancare europene, tot mai ocolite in ultima perioada din cauza crizei datoriilor de stat.
Cine verifica lautarii?
Cine verifica lautarii?
"Cine abandoneaza agricultura romaneasca?". ... In agricultura romaneasca, supravietuieste cine poate sau cine are noroc. Guvernul dovedeste, inca o data, diletantism, decidentii in domeniu fiind pusi sa poarte palarii mult prea mari pentru capetele lor.
google-analytics.com