Cautare

5098 de rezultate pentru "cine" (3.64 secunde)
cine detine controlul AJVPS poate face sau nu jocurile unor concesionari privati, care ar dori fondurile de vanatoare numai pentru ei. ... Nici o tabara nu poate aduce probe concrete si numai timpul va demonstra cine a avut dreptate. ... Eu nici nu stiu cine este acest domn Panait.
Cand am iesit din studio, Mircea Badea nu asculta, ca de obicei, la telefon indicatiile pe cine sa injure si pe cine nu.
Cine castiga alegerile prezidentiale, va fi cel care va da tonul jocului in Romania, asa cum a fost la domnul Iliescu, la domnul Constantinescu si acum la actualul presedinte.
Mai greu va fi sa se ia o decizie cu privire la cine si cand isi ia zile sau ore libere neplatite in invatamant, sanatate, dar si la Fisc sau la Inspectia Muncii. ... Cine va ramane in locul lui in acele zece zile? Cine ii va face munca?
Mai greu va fi sa se ia o decizie cu privire la cine si cand isi ia zile sau ore libere neplatite in invatamant, sanatate, dar si la Fisc sau la Inspectia Muncii. ... Cine va ramane in locul lui in acele zece zile? Cine ii va face munca?
Orban a tinut sa precizeze ca MT nu a avut consilier juridic iar in acest fel nu a avut cine sa reprezinte institutia, cine sa emita avizele de legalitate, si mai ales nu a avut cine sa apere institutia in procesele care au fost derulate.
Cu toate astea, inainte de plecarea din PSD, Cozmanca nu a ezitat sa-si ia ramas bun "exact de la cine trebuie": ... cine pierde si cine castiga voturile bugetarilor nemultumiti?
Ce nu reusesc sa-mi amintesc, pentru ca nu am dat niciodata importanta unor astfel de amanunte, este cine a stat in capul mesei, cine in stanga si cine in dreapta.
Telefonase cineva, dar nu se vedea, desi pe strazi se circula bine si nici nu era cine stie ce aglomeratie. ... La cine ar fi putut apela? Cine s-o ajute?
Dancu a declarat, marti, ca daca partidul "se va structura pentru opozitie" va insemna ca "nu gastile sunt importante, nu cine da bani la partid trebuie scos in fata", ci trebuie promovati intelectualii si oamenii care au o imagine publica buna.
Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, afirma, intr-o inregistrare difuzata de Realitatea TV, de la o intalnire cu primari ai partidului, faptul ca nu stie cu cine va vota la congres pentru functia de presedinte al PSD. ... "Dar pe cine votam?
Imi doresc foarte tare sa mi se spuna ce am de facut pana in 2012 si, in 2012, cu cine o sa ma aliez si cu cine nu o sa ma aliez si sa stim, cat de curand, pe cine punem candidat in 2014", a spus Ponta.
Cu cine?! ... numeste tot felul de mediocritati si sfertodocti in functiile de conducere de pe toate palierele sociale tocmai pentru a avea pe cine sa dea vina ca lucrurile merg prost in tara.
Sunt depuse deja peste 800 de contestatii si sper ca, prin intermediul comisiei de ancheta, sa vedem cine a facut consultanta in proiectele pe masura 322 care au iesit eligibile si finantate, sa vedem cine va castiga licitatiile pentru drumuri si cine a schimbat criteriile de eligibilitate", a precizat deputatul PNL.
Si cine nu reuseste sa puna in practica sau nu vrea sau are alta agenda, acela este sanctionat tocmai pentru a arata cetatenilor ca nu exista rabat de la acest imperativ. Cine nu respecta imperativul, pleaca", a continuat Elena Udrea. ... Si oare cine este pregatita in bloc-starturi...
Asta nu inseamna ca nu stiu despre cine e vorba, ca nu stiu cu cine stau de vorba, asta nu inseamna ca, si daca as fi uitat, nu sunt oameni care tin cu tot dinadinsul sa ne aduca aminte.
Potrivit presedintelui, s-a pus la nivel politic si de experti problema cine stabileste in fapt politicile economice. ... Cu cine trebuie sa vorbim, cu cine stabilim politicile economice?!
"Nu stiu cine ar putea fi promovat pe functia de subprefect din cadrul UNPR.
Cine se mai uita in gura noastra? Cine mai da un ban fundatiilor noastre?
Blaga sa-si mai amane foamea de putere." "Cine va raspunde pentru tot ce s-a intamplat ?", l-a intrebat moderatoarea. ... Hotarati cine cu cine si apoi ii vizionati, ce fac acasa si prin camere de hotel ?
google-analytics.com