Cautare

556 de rezultate pentru "centre" (2.56 secunde)
O alta conditie care trebuie indeplinita se refera la dotarea statiunilor cu centre de informare si promovare turistica, aflate in legatura online cu unitatile de cazare.
In toamna acestui an, vor fi selectate niste centre-pilot pentru a se putea testa strategiile de descentralizare. Actul normativ trebuie aprobat de Guvern in octombrie 2007.
Nu a fost uitata nici reabilitarea a circa 1.200 de sate, cu o valoare medie a proiectului de 900.000 de euro, care va consta in renovare de scoli, biserici, centre de comuna sau protejarea patrimoniului cultural al mediului rural romanesc.
Astfel, statiunile de interes local vor avea minim 100 de locuri de cazare, iar cele de interes national 500, toate vor trebui sa aiba centre de informare turistica si o legatura permanenta intre centrul de informare si unitatile de cazare printr-un sistem informatic.
La Hotelul "Royal" din Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa organizata de Grupul Metro cu prilejul implinirii unui deceniu de la deschiderea in anul 1996 la Otopeni a primului magazin Metro din Romania - moment ce a marcat debutul prezentei in Romania al unuia dintre liderii mondiali ai lanturilor de centre comerciale destinate atat clientilor profesionisti, cat si cumparatorilor finali.
Profesorul Silvestri considera ca este de notorietate faptul ca in Bucuresti s-au ridicat pana azi nenumarate blocuri de apartamente de lux si centre de afaceri pentru care s-a intrebuintat metoda "constructiei in regie proprie".
vilele din Costinesti sunt unele dintre cele mai cautate locatii de pe litoral, tinand cont ca aici este unul dintre cele mai mari centre ale distractiei de la mare.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in colaborare cu Euro Info Centre va organiza pana la sfarsitul anului 2006 patru evenimente, la nivel european numite paneluri, care au ca scop prezentarea reglementarilor si procedurilor nationale si europene actuale, in domeniul certificarii conformitatii si a marcajului CE.
Aceasta pentru ca pe langa costurile mai mici cu intretinerea, un apartament ofera mai multa securitate, un acces facil catre centrul orasului, centre comerciale, cluburi de sport.
De altfel, aceste orase si judete reprezinta patru centre industriale din Romania ce contribuie cu 50% la productia interna de textile, a aratat si Aurelientiu Popescu.
Ca raspuns, uniunea sindicala IG Metall, cea mai mare din Germania, cere ca producatorul auto, cu sediul central in Wolfsburg, sa garanteze un nivel de productie minim pentru sase centre de productie din vestul Germaniei, care fabrica autovehicule Volkswagen, protejand in acest fel slujbele si asigurand mentinerea acestora in functie.
Primul magazin Metro Cash&Carry s-a deschis in Romania in luna octombrie 1996, iar in ultimul deceniu compania s-a concentrat pe extinderea retelei de centre de distributie in 17 orase ale tarii, printre care si Oradea.
Ford este unul dintre principalii constructori de masini care nu detin centre de productie in Europa Centrala si de Est si care este interesat de achizitionarea uzinei de la Craiova, preluata recent de catre Guvernul roman de la grupul Daewoo pentru 60 de milioane de euro.
In continuare, Raiffeissen Bank intentioneaza sa mai deschida si alte centre similare in mari orase din Romania, cum ar fi Cluj sau Brasov.
Bank Leumi le-Israel are o experienta de peste 100 de ani in sistemul financiar bancar, detinind o retea intenationala de peste 300 de sucursale in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii, iar din luna august este prezenta si in Romania cu 32 de unitati.
Magazinele vor fi deschise si in ultima zi a anului In urmatoarea perioada, marile centre comerciale din Craiova vor avea program special, acestea fiind deschise pana in ultima zi a anului, inclusiv.
Principalele motive sunt lipsa unor centre de conferinte care sa permita organizarea unor evenimente cu mii de participanti, infrastructura de transport greoaie si lipsa de promovare pe piata internationala de profil.
Pietele trebuie sa arate ca niste centre comerciale cu multe standuri dotate corespunzator pentru acest tip de comert. Tarabele vor fi folosite doar pentru comertul sezonier.
La randul lor, reprezentantii BNR spun ca exista suficienta cantitate de moneda emisa si ca bancile comerciale se pot alimenta de la casieriile din cele patru centre:
Potrivit politistilor, cei doi au vandut piesele la diverse centre de colectare a fierului vechi, si si-au insusit banii obtinuti.
google-analytics.com