Cautare

556 de rezultate pentru "centre" (4.57 secunde)
"Prejudiciile cauzate, in acest fel, sunt la dimensiuni de subminare economica a statului, in intelegere cu centre de decizie externe, ceea ce intruneste continutul material si intentional al infractiunii de tradare, pentru care cetateanul Traian Basescu trebuie sa raspunda", sustine Stan.
organizarea de flash-moburi tematice, creative, in marile centre urbane; strangere de semnaturi, echivalent cu initiativa cetateneasca, pe teme precise; realizarea de studii (de impact) pe temele majore - ISP si mediul academic;
3 Rezolvarea problemelor generate de dualismul politicii externe, de existenta a doua centre de decizie, de analiza si sinteza, la Guvern si la Presedintie;
"Obiectivul pana in 2020 este sa nu mai avem copii in centre de plasament. Al doilea, cu aplicabilitate imediata, este sa nu mai avem niciun copil mai mic de trei ani in institutii", a declarat Ministrul muncii, protectiei sociale si persoanelor varstnice.
Pare ca asistam la o coliziune subterana intre centre de influenta si de putere din afara partidelor. Se vede destul de clar cum meciul electoral se poarta in afara politicii.
In toata aceasta perioada am participat la mai multe stagii de pregatire in centre academice din intreaga Europa, amintind printre altele Universitatea Central-Europeana de la Budapesta, Universitatea din Amsterdam, Universitatea din Turku-Finlanda, Universitatea din Leeds-Marea Britanie.
Fostul presedinte mai sustine faptul ca desi exista suficiente centre de refugiati, si desi este acord cu solidaritatea fata de imigranți, Romania nu este pregatita pentru un risc de securitate atat de inalt.
Membra a Francofoniei de mai bine de doua decenii, Romania gazduieste pe teritoriul ei o serie de centre culturale si lingvistice.
Un alt obiectiv al MCTI pe termen mediu este crearea unor cityneturi (orase digitale), centre de acces public, unde pot fi accesate on-line serviciile administratiei locale si de interes public.
In acest sens, Iordache a mai adaugat faptul ca impreuna cu lucratorii de la posturile de politie comunale, angajati ai ANIF Dobrogea efectueaza verificari la centrele de colectare a fierului vechi situate pe raza localitatilor rurale dobrogene, in vederea depistarii de piese si subansamble ajunse in aceste centre prin sustragerile ilegale de echipamente de la statiile si retelele de irigatii ale ANIF.
In 2004, proiectele finantate de Olanda in Romania au fost orientate catre procesarea carnii, dezvoltarea unor lanturi de distributie a legumelor si fructelor, modernizarea fabricarii confectiilor, pentru infiintarea unor centre de colectare a masinilor uzate, precum si in productia de nave.
Pe langa legalizarea bacsisului, presedintele ANT doreste sa infiinteze centre de informare turistica in fiecare statiune si localitate de interes turistic.
Planurile ANT pentru 2005 mai includ printre altele deschiderea unor centre de informare in principalele orase, omologarea partiilor, completarea legislatiei din domeniu si introducerea unor facilitati fiscale pentru investitorii din turism.
In prezent, reteaua de magazine care accepta cupoane si care vor afisa insemnul “CuponPro“ cuprinde in jur de 620 de centre, dintre care aproape 400 sunt numai in Capitala.
Modalitatile de sprijinire au vizat acordarea de microcredite persoanelor fizice, plati stimulative pentru firmele care au angajat persoane fara loc de munca, in valoare de 960 de dolari/an pentru fiecare persoana astfel angajata, centre de afaceri si consultanta.
“Intr-o prima faza, vom finanta doar imobile deja construite, precum hale industriale, cladiri de birouri, centre comerciale sau hoteluri, urmand ca o data cu perfectarea legislatiei privind leasingul sa ne orientam atentia si spre proiecte imobiliare“, a precizat coordonatorul de vanzari al companiei, Aurelian Madem.
Casa Radio ar fi trebuit sa insemne magazine hotel de cinci stele, spital si centre de distractii, dar pentru ca s-au gasit nereguli contractul “dubios“ incheiat in 2003 pentru constructia Dambovita Center va fi reziliat.
Astfel, banii plimbati dintr-un cont in altul ajung sa para curati si reapar in marile centre financiare. Eforturile de combatere a acestui fenomen implica alocarea unor sume foarte mari pentru dotari tehnice si salariile angajatilor, dar rezultatele nu au fost pe masura sumelor investite.
Agentiile BRD din marile centre comerciale Carrefour Orhideea, Carrefour Militari si Carrefour Brasov, cele din Mall-ul Jolie Ville din zona rezidentiala Pipera si Mercur Mall din Ploiesti vor fi deschise pentru operatiuni de casa de schimb valutar si toate tipurile de operatiuni de incasare de plati.
Cele doua centre vor reveni la programul normal incepind cu luni 4 iulie. Oficiile postale din judet vor avea si ele programul modificat in zilele urmatoare.
google-analytics.com