Cautare

556 de rezultate pentru "centre" (3.49 secunde)
Se stie ca centre comerciale de tip IDM, Europa, Flora, Doraly comercializeaza produse contrafacuteā€œ, a declarat presedintele REACT, avocatul Gabriel Turcu.
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Cererea EDF Services a fost prezentata instantei International Centre for Settlement of Investment Disputes la sfarsitul lui iulie acest an, dar componenta completului de judecata nu a fost stabilita pana in prezent.
De remarcat ca diferentele de preturi nu sunt deloc mari intre Capitala si provincie, mai ales acolo unde exista mari centre universitare.
Daca acest lucru nu se va intimpla, procesatorii, atiti citi vor mai ramine, vor fi nevoiti sa-si infiinteze propriile centre de colectare, dotate cu sisteme de racire a laptelui.
La stand era afisata o harta cu amplasarea viitoarelor centre de colectii CKD ale Dacia in Romania, Columbia, Iran. Premierul a mai discutat cu reprezentantii BMW, Volkswagen, Skoda, Fiat si Porsche.
Acest segment asigura circa 70% din incasarile totale din turism in marile centre urbane, in timp ce in Capitala ponderea ajunge la 84-85%.
Centralele termice Debarcader si Pacii vor fi date in administrarea unor centre bugetare din invatamant, deoarece asigura alimentarea cu agent termic a Colegiului National "Spiru Haret" si a Grupului Scolar Tehnologic "Ion Mincu".
Vor fi alocate 7.000.000 de lei (RON) pentru reabilitarea spitalelor de psihiatrie si pentru reorganizarea Laboratoarelor de Sanatate Mintala in Centre de Sanatate Mintala.
De curand, compania germana Lidl a anuntat ca-si pregateste lansarea pe piata romaneasca de retail, stabilindu-si deja centre regionale de activitate la Bucuresti, Brasov si Iasi, potrivit Mediafax.
APDRP va avea 8 centre regionale de plati si 49 de oficii judetene. Szabo si-a exprimat speranta ca "dupa 15-16 martie sa functioneze oficiile pentru dezvoltare rurala si pescuit in fiecare judet".
Este vorba despre 60 milioane de euro pentru un proiect ce vizeaza litoralul si Delta Dunarii (in statiunile din sudul litoralului se au in vedere realizarea de elemente de infrastructura si utilitati care sa permita accesul pana la plaje, centre de agrement pe plaje, etc.), circa 130 milioane de euro pentru proiectul teleskiului montan, precum si fonduri pentru proiecte referitoare la zonele montane inalte, turismul balnear si transformarea Sibiului in capitala culturala europeana.
Un alt program turistic se refera la amenajarea de miniporturi pentru agrement nautic in principalele zone de interes turistic din Delta si de pe Litoral, la lucrari de extindere a drumurilor de acces spre plaje si la deschiderea unor centre de agrement pe plaja, costul estimat al proiectului pentru 2006-2008 fiind de 60 de milioane de euro.
De la inceputul acestui an, actionarii majoritari ai companiei de morarit si panificatie Vel Pitar si ai lantului de centre comerciale Winmarkt au decis sa retraga companiile de la Bursa, desi participatiile detinute sunt sub 95%.
Echipa centrului deschis ieri la Constanta este una dintre cele mai tinere din totalul de 14 centre existente in Romania, insa foarte bine pregatita.
Trei echipe mobile ale DSV Dolj se afla in teritoriu, iar permanent un inspector al acestei institutii verifica toate cele patru centre autorizate de sacrificare a mieilor din Piata Valea Rosie, Piata Craiovita Noua - Big si doua in Piata Chiriac.
Printre obiectivele Memorandumului se stipuleaza elaborarea in comun a unor programe care vizeaza dezvoltarea infrastructurii de afaceri si construirea unor centre de afaceri si parcuri industriale, in principal in zonele transfrontaliere, cum este si parcul industrial Bors.
Lanturile cash&carry care ocoleau pana acum aceasta zona s-au extins si aici, iar centre de afaceri, aproape inexistente pana acum, s-au construit recent.
Bani buni se pot obtine din asa-numita "afacere extravilan-intravilan", adica din suprafetele de pamant care sunt cumparate in extravilanul marilor orase si apoi trecute in intravilan, pentru dezvoltari imobiliare sau pentru ridicarea de centre comerciale.
Marasoiu afirma ca la nivel national peste 60% din veniturile provenite din activitati de turism sunt din turismul de afaceri, iar in Bucuresti si cele mai importante centre urbane aceasta este principala sursa de venit a hotelurilor.
google-analytics.com