Cautare

556 de rezultate pentru "centre" (2.62 secunde)
Doua cereri pe aceeasi suprafata atrag dupa sine anularea subventiei Fermierii care nu vor putea sa se prezinte la centrele locale ale APIA Dolj la care sunt arondati in data si la ora la care sunt programati pot sa se prezinte la respectivele centre in orice alta zi.
Astfel, pentru a stimula producatorii si comerciantii din principalele centre din regiune, vom incerca sa facem un circuit de manifestari expozitionale in Slatina, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) va infiinta in marile centre comerciale birouri unde consumatorii pot depune reclamatii.
"Exista niste liste cu centre de colectare, dintre care o parte sunt functionale, o parte nu. Cea mai mare parte nu sunt inca functionale si mai exista inca lucrari de amenajare", a precizat Catalin Gurau, director al Asociatiei Producatorilor Europeni de Electrocasnice din Romania.
Compania aeriana, cu sediul general in Koln, se axeaza pe oferirea de rute de zbor catre cele mai importante centre de business europene.
Unele dintre cele mai mari mariri de chirie s-au constatat in Sao Paulo, Brazilia, unde cele mai bune centre comerciale au inregistrat cresteri de chirie si de 40 la suta.
Demararea unei afaceri in mediul rural nu inseamna ca se modifica traditiile, ba dimpotriva, existenta unor monumente culturale, ansambluri de biserici, centre istorice si situri arheologice cresc atractivitatea localitatii.
Totodata, Rusia intentioneaza sa grupeze intr-un consortiu toate companiile constructoare de avioane, civile si militare, si in altul marile santiere si centre de proiectare a navelor, insa aceasta masura nu ar reprezenta - in opinia presedintelui rus - crearea unor noi monopoluri de stat.
Conform datelor ultimului recensamant, populatia judetului Constanta este de aproximativ 784.044 locuitori, situandu-se pe locul 5 dupa populatie intre judetele tarii.
"Un vector important este sistemul de retail care este tributar deschiderii centrelor comerciale, iar anul acesta nu se vor deschide foarte multe astfel de centre", sustine Razvan Blid.
Au fost controlate 16 societati comerciale care detineau si comercializau astfel de produse, precum si 10 centre de alimentatie publica.
Si asta pentru ca datele furnizate de Institutul National de Statistica (INS) arata ca in primele cinci luni, comparativ cu perioada corespunzatoare a anului trecut, cantitatea de lapte de vaca ce a fost colectata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a crescut cu 8%.
Acest punct de lucru se alatura altor doua centre Hella din Timisoara, unul axat pe productie si unul pe cercetare, si unei divizii de sisteme de iluminare pentru automobile în Lugoj.
Acest punct de lucru se alatura altor doua centre Hella din Timisoara, unul axat pe productie si unul pe cercetare, si unei divizii de sisteme de iluminare pentru automobile în Lugoj.
Luna august vine cu o veste proasta - desi scoala nu a început, o parte din proprietarii de locuinte s-au grabit sa majoreze chiriile.O data cu apropierea deschiderii anului scolar, pe piata imobiliara din Craiova si din celelalte centre universitare apar schimbari nu tocmai placute pentru chiriasi.
Luna august vine cu o veste proasta - desi scoala nu a început, o parte din proprietarii de locuinte s-au grabit sa majoreze chiriile.O data cu apropierea deschiderii anului scolar, pe piata imobiliara din Craiova si din celelalte centre universitare apar schimbari nu tocmai placute pentru chiriasi.
Trebuie mentionat faptul ca aceste centre unde se nasc visuri au devenit neincapatoare in ceea ce priveste gloata de constanteni care-si doreau cele 10 milioane de euro.
centrele imobiliare retail - aceste centre sunt concepute, asa cum anunta oficialii bancii, pentru a deveni punctul de referinta al pietei bancare românesti, pentru finantarea investitiilor imobiliare ale persoanelor fizice;
La nivel national, exista deja 217 centre de colectare, dintre care 182 sunt functionale. Operatiunile de genul celei programate pentru 3 noiembrie vor ajuta minsiterul Mediului sa iti atinga aceasta tinta.
Celor aproximativ 30 de agenti economici prezenti la întâlnire le-au fost prezentate avantajele detinerii unei marci comunitare, precum si costul protectiei acesteia (taxa de depunere variaza între 750 si 900 de euro, plus 150 de euro pentru fiecare clasa de produse/servicii începând cu cea de-a patra, iar cea de înregistrare, 850 de euro, plus 150 de euro pentru fiecare clasa de produse/servicii începând cu cea de-a patra). Al doilea seminar în trei luni Agentii economici prezenti au primit solutii adaptate propriilor nevoi de la cei prezenti - Carmen Serban, consilier Serviciul Marci din cadrul OSIM, Gheorghe Bucse, consilier în cadrul OSIM, Florin Popa, consilier OSIM, coordonator Retea Centre Regionale.
google-analytics.com