Cautare

556 de rezultate pentru "centre" (3.36 secunde)
Foggo, in perioada respectiva sef al uneia dintre principalele baze de aprovizionare ale agentiei in Europa (Germania), a supervizat construirea celor trei centre de detentie, fiecare construit pentru a gazdui cate 5 detinuti, potrivit unor fosti oficiali CIA.
Basescu a mai vorbit despre agricultura si demersurile care ar putea ajuta acest domeniu-irigatii, centre de colectare de la micii fermieri, IMM-uri in mediul rural care sa se ocupe de procesarea produselor agricole.
Astfel, comisia propune infiintarea de servicii si centre de specialitate prin intermediul carora femeile care il practica sa poata beneficia pe langa serviciile de asistenta medicala, sociala si psihologica si de prezervative oferite gratis.
Iuscenko a fost desemnat presedinte al Ucrainei aproape la masa verde, cu implicarea vizibila a unor organisme internationale (si mai putin vizibila a altor centre de putere), dupa ce rezultatele din cele trei (!) convulsionate tururi de scrutin fusesera contestate vehement si reciproc de cei doi protagonisti (celalalt fiind presedintele in functie pe atunci, si favoritul de acum, Ianukovici).
Avem si observatori pe termen lung care au fost desfasurati, ieri, in sase centre regionale", a spus, in debutul intalnirii de la Palatul Cotroceni, Vadim Zhdanovich, seful misiunii OSCE care monitorizeaza alegerileprezidentiale.
Este drept ca Basescu declarase, cu doar doua zile inainte de turul doi al alegerilor, ca Rusia "nu-si mai poate face centre de influenta in Romania, iar daca le va face, ele vor fi retezate".
Nu in ultimul rand, fostul presedinte al PSD doreste ca social-democratii sa sustina un discurs si sa aiba un mesaj social-democrat modern, cu asumarea "punctelor gri" din trecutul partidului, (gen ‘Piata Universitatii‘) spre noi tipuri de public, in special spre noile generatii, spre intelectuali, spre "noul proletariat" din marile orase si centre universitare, spre tinerele familii, care sa dovedeasca si sa-i convinga pe acestia ca "PSD s-a desprins definitiv de reminiscentele regimului comunist".
Practic, Colette Avital s-a ciocnit de toate marile centre de putere ale lumii: a lucrat in diplomatia israeliana ca atasat de presa la Bruxelles, a fost consul si loctiitor de consul general la Boston, ministru plenipotenţiar la Paris, ambasadoare in Portugalia , consul general la New York.
Intreg scandalul s-a desfasurat in timp ce parlamentarii dezbateau problema, cu miza scazuta, a finantarii unor noi centre pentru tineri.
Amintesc in acest sens infiintarea in 2007 a celor doua centre care se ocupau de consilierea si orientarea victimelor: Centrul Pilot de Asistenta si Protectie a Victimelor Violentei in Familie si Centrul de Informare si Consultanta pentru Familie preluate in 2009 de ANPFDC.
In disputa pentru putere au inceput sa se contureze cel putin doua centre de influenta: unul in jurul lui Vasile Blaga- Adriean Videanu-Emil Boc, altul in jurul Elenei Udrea, alaturi de care s-au grupat "cotrocenistii".
Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a sasea oara, dupa ce l-a invins pe Jesse Brinkley, prin KO, in repriza a noua, intr-un meci disputat la Centre Bell, in fata a 11.682 de spectatori.
Farmaciile nu vor mai putea fi infiintate in centre comerciale, gari si aerogari, incepand cu 2011, an in care va fi introdus serviciul de permanenta in unitatile farmaceutice, potrivit noii Legi a farmaciei.
Apoi a devenit o portavoce a unor centre mai puternice decat ea, precum seful statului. Acum, Udrea devine un centru de putere in sine.
"Desfiintarea unor spitale a fost facuta pentru a ne asigura ca cele care raman au resurse pentru a-si desfasura activitatea, pentru ca multe au fost doar centre de triere a bolnavilor.
Restul fac figuratie Birourile Permanente ale celor doua Camere si-au pierdut de mult rolul strict organizatoric, pentru care de altfel au si fost create, transformandu-se treptat, dar sigur, in adevaratele centre de putere ale Parlamentalui, pe fondul diminuarii functiei plenului, devenit o simpla masinarie de vot, cu multe defectiuni de functionare pe deasupra.
"E foarte bine ca domnii primari si consilieri sa se implice in problemele cetatenilor, insa nu le putem cere peste noapte sa faca centre speciale, rapoarte, etc.
Pozitiile acestor trei centre de putere s-au schimbat intre ele in functie de diferite etape ale istoriei de dupa al doilea razboi mondial.
Infrastructuri mai bune, servicii sociale, investitii in scoli si spitale, ceva centre civice, protectia mediului? Spre pilda, ia sa vedem noi cate piete au mai ramas in oras?
Prejudiciile cauzate, in acest fel, sunt la dimensiuni de subminare economica a statului, in intelegere cu centre de decizie externe, ceea ce intruneste continutul material si intentional al infractiunii de tradare, pentru care cetateanul Traian Basescu va fi, cat de curand, chemat sa raspunda.
google-analytics.com