Cautare

556 de rezultate pentru "centre" (2.69 secunde)
Potrivit lui Sergiu Andon, in interiorul SRI exista "elemente" in slujba diferitelor centre de putere. De vreme ce aceasta boala exista, spune Andon, nu poate fi exclus ca "altii din SRI" sa serveasca "alti patroni politici ".
Acest pol popular se bazeaza pe trei centre de putere: liberalismul, democratia si crestin democratia.
"Pastram traditiile social-democrate ale partidului intr-o transpunere moderna, folosim experienta 'batranilor' partidului cu o transfuzie de tinerete", a spus Tusac, liderul PSD Mangalia urmand sa viziteze, in aceste zile, scolile si gradinitele din oras, agentii economici Daewoo, Steilman, Lumotex, Administratia Financiara Mangalia, institutii bancare, AJOFM Mangalia si alte centre cu personal preponderent feminin.
In scrisoare, in urma solicitarii primite din partea comisarului european Franco Frattini, Tariceanu cere acestei Camere sa precizeze eventualele date sau detalii care nu au fost prezentate pana acum de catre Comisia de ancheta parlamentara, pe tema existentei unor presupuse centre de detentie CIA ti transferuri ilegale de detinuti in Romania, a anuntat chestorul Senatului, Ioan Chelaru.
Despre aceasta problema ne-a spus ca deja se afla pe lista programului, PC dorind sa colaboreze atat cu biserica cat si cu diversele ONG-uri pentru a construi centre pentru oamenii strazii, asa cum sunt si in afara strazii, unde acestia sa poata beneficia macar de o masa calda si posibilitatea de a se spala.
PRM".El il anunta pe diplomatul american ca va traduce scrisoarea in limba engleza si o va trimite tuturor membrilor Congresului SUA, dar si la Moscova, Bruxelles si "la alte centre de putere din lume".
In cadrul acestui protocol sunt prevazute o serie de actiuni care au ca scop revitalizarea turismului in sudul litoralului romanesc prin organizarea de targuri si expozitii, de competitii sportive internationale care prin reflectarea lor in mass media vor ajuta la imbunatatirea imaginii statiunilor din sud, construirea unor noi centre de petrecere a timpului liber de tipul celor existente in Mamaia (Aqua Magic, Telegondola, parc de distractii pentru copii), reabilitarea infrastructurii statiunilor care apartin administrativ de Mangalia, prelungirea sezonului estival prin promovarea turismului balnear, prelungire care va duce la stabilizarea fortei de munca permanente.
A facut in schimb tot felul de centre prin Harsova: centru pentru persoane abuzate, centru pentru copii, centru social... Pai, daca nu dai oamenilor de munca pentru a avea ce manca, la ce le trebuie centrele alea?
În 1993, un vehicul-capcana a explodat la World Trade Centre, New York, la o luna dupa învestirea lui Bill Clinton, în timp ce atentatele de la 11 septembrie au fost comise la mai putin de un an de la venirea la putere a lui George W.
Nu mai sunt platiti la timp, iar copiii din centre sau persoanele asistate nu mai mananca?", spune Darie, concluzia lui fiind aceea ca daca lucrurile nu s-ar mai dicta de la guvern, iar autoritatile locale ar avea mai multa putere, lucrurile ar putea evolua altfel.
Vom realiza 10 centre medicale care in timp real vor interveni cu serviciul ambulatoriu, se va incepe constructia Spitalului Regional pentru ca vara suntem capitala Romaniei, iar numarul pacientilor se tripleaza", a conchis Constantinescu.
Cel mai probabil il voi prezenta miercuri la cafeneaua MIRA" a spus prefectul Sarpe.Potrivit unor surse neoficiale Zaharia a lucrat in cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta din Craiova dar si in cadrul unor centre de asistenta sociala aflate in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Olt.
"In cadrul acestui sistem s-au construit centre locale de supraveghere a traficului naval, ce au fost instalate in principalele porturi dunarene si au fost dotate cu statii radio", a afirmat Petre Chirobocea.
000 lei pentru punerea in functiune a celor doua centre. Dupa jocurile electorale a lui Ionel Chirita, ne-am trezit in luna aprilie a.
Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei, a lansat astazi o campanie de informare in privinta consecintei votului multiplu, iar mesajele campaniei vor fi difuzate sau afisate in oras, in mijloacele de transport RATB sau la metrou, precum si in centre comerciale sau localuri.
Proiectele sunt continuate de amenajarea unor centre de preventie, tratament medical primar si a punctelor de salvamar sau proiectul cu privire la aprobarea planului strategic de dezvoltare a serviciilor sociale furnizate de Directia de Asistenta Sociala pentru perioada 2009-2014.
Boc a explicat faptul ca nu a putut sa restructureze si mai multe agentii, deoarece din cele 107 de agentii, autoritati, centre, regii sau alte structuri aflate in subordinea Guvernului, 33 sunt obligatorii in raporturile Romaniei cu UE.
Premierul a anuntat miercuri, la finalul sedintei Executivului, ca din cele 226 de agentii, administratii, autoritati, centre, companii, inspectorate, inspectii, oficii, laboratoare, regii si institute guvernamentale vor ramane 107.
"Exista bani, vom iesi din criza, sunt de rezolvat lucrari de infrastructura, de construit autostrazi, centre sportive, trebuie doar sa folosim banii care exista la dispozitia Romaniei", a fost de parere Liviu Brailoiu.
Bugetul proiectului este de aproximativ 5 milioane de euro, care vor fi cheltuite pentru desfasurarea unor activitati de consiliere, calificare profesionala si infiintarea a 8 centre regionale de resurse pentru Economia Sociala.
google-analytics.com